Head Up Prikaz automobila

Kod: 15-019
667.50 kn Cijena bez PDV: 556.25 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Head Up Car Display - 2,8-inčni zaslon, kompatibilan s OBD-II, Plug + Play. Projicira podatke na vjetrobransko staklo i prikazuje brzinu vozila i brzinu rada motora, potrošnju goriva.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Head-Up Car Display - 2,8-inčni zaslon, kompatibilan s OBD-II, Plug + Play. Projicira podatke na vjetrobransko staklo i prikazuje brzinu vozila i brzinu rada motora, potrošnju goriva. Head Up Display je sjajan način da zadržite oči na putu i da znate brzinu automobila. Ovaj uređaj ima zaslon od 2,8 inča, kompatibilan je s OBD-II i jednostavan je za upotrebu. Živimo u prekrasnom tehnološkom razdoblju u kojem pokušavamo poboljšati našu situaciju, a HUD sustav predstavlja korak naprijed za sigurnu vožnju.

Hud zaslon

Jednostavno spojite HUD na OBD-II priključak preko kabela (uključen), postavite je na ploču s prikazom. Kad imate HUD prema gore, postavite reflektirajući film (također uključen) na vjetrobran izravno nasuprot 2.4 inčni zaslon. Kada ga uključite, trebali bi ih projicirati na vjetrobransko staklo kako biste mogli pratiti cestu dok ste obaviješteni .

HUD namjerava prikazati važne informacije poput brzine vozila i brzine rada motora, ali to nije sve. Kada temperatura dosegne 100 stupnjeva Celzija, alarm će automatski pokrenuti signalnu žaruljicu.

Ovaj HUD će podsjetiti vozača da smanji potrošnju goriva i podesi brzinu motora i brzinu vozila kako bi se dobio optimalan omjer. HUD također pokazuje potrošnju goriva na 100 km, dok je vozilo u pokretu, osim podataka da je napon akumulatora slab ili ne doseže 12V.

Zaslon glave automobila

Specifikacije proizvoda:

Zaslon: LCD od 2,8 inča
Okolna temperatura: -40 do 80 stupnjeva Celzija (kod atmosferskog tlaka 86-106KPa)
Zvuk alarma: Više od 30 dB
Radni napon: 9V-16V (12V DC / 70 mA)
Prikazane informacije: brzina vozila, radna brzina, temperatura vode, podsjetnik stupnja prijenosa, prebrzu podsjetnika, u realnom vremenu 100 km / potrošnja goriva, napon akumulatora, alarm
Mikro USB priključak

Dimenzije proizvoda: 97x40x15mm (LxWxH)
Težina proizvoda: 31 g

Sadržaj pakiranja:

HUD - glavni zaslon
Reflektirajuća folija
OBDII spojni kabel
Klizaljka
Priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene