Pametni video Baby monitor s noćnim vidom i WiFi - Gynoii

Kod: 88-156
1.125,00 kn Cijena bez PDV: 937,50 kn
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
+

Smart Video Baby Monitor s noćnim vidom i WiFi - Gynoii je beba video dadilja, koja će osigurati kontinuirano praćenje vašeg djeteta.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Smart video Baby monitor s noćnom vizijom i WiFi-om - Gynoii, beba video dadilja, koja će osigurati kontinuirano praćenje djeteta tijekom odsutnosti putem pametnog telefona ili tableta putem Wi-Fi veze. Možete biti u susjednoj sobi i gledati video dječje sobe u stvarnom vremenu HD 720P.

Dječija beba video infracrvena noćna vizija koja može snimiti sliku u potpunom mraku, a noćni način aktivira se odmah nakon što uređaj procjenjuje da uvjeti osvjetljenja više nisu prikladni za dnevni način rada. Prednost je takoder da fotoaparat nema samo fiksnu leću, ali kroz mirni servo motor možete premjestiti leće u vodoravnom položaju do 355 stupnjeva i vertikalno 110 stupnjeva. Video dadilja se može pričvrstiti na zid pomoću stalka koji je uključen u pakiranje, ili staviti na bilo kojem mjestu u sobi i uvijek ćete imati dobar pogled na bebu. Uređaj ne treba baterije i napaja se preko AC adaptera.

Primjena ginekonskog monitora

Kretanje fotoaparata kontrolira se putem pametnog telefona ili tableta. Preuzmite besplatnu aplikaciju Baby Gynoii putem Google Playa za iOS ili Android i nakon kratke jednostavne instalacije imate potpunu kontrolu operacije.
Video dadilja ima dvosmjernu glasovnu komunikaciju, kao i kretnje i zvučne obavijesti. To znači da možete komunicirati s bebom preko monitora ili možete postaviti uređaj da vam pošalje upozorenje svaki put kad se beba probudi i počinje kretati ili plakati. Možete postaviti različitu osjetljivost upozorenja.

Video dadilja ima i utor za mikro SD karticu i jedinstvenu funkciju kontinuiranog vremenskog snimanja, rezultat može biti video snimka od 20 do 40 sekundi. S vremenskim načinom snimanja možete stvoriti video-dnevnik vašeg djeteta tijekom različitih razdoblja i različitih dobnih skupina.

Gynoii baby monitor


Uređaj se može povezati putem WiFi ili mrežnog kabela na internet i možete gledati bebu s bilo kojeg mjesta na svijetu. Pristup internetu možete dati svojoj obitelji da biste vidjeli svoje dijete. Ovaj pristup je ograničen, jer ne mogu pomaknuti kameru na daljinu ili komunicirati s djetetom, mogu samo gledati prikaz uživo. Tijekom prikaza uživo može se dijeliti pristup do 4 uređaja osim glavnog računa. Prijenos video i audio preko interneta je šifriran i pristup je zaštićen lozinkom.

Gynoii pametan monitor

Tehnički podaci:

plus Vremenski prekid videozapisa
plus Infracrvena noćna vizija
plus Dvosmjerni zvuk
plus Obavijesti kada dijete kreće ili plače (podesiva osjetljivost)
plus Mogućnost pristupa pristupu 4 uređaja za gledanje uživo
plus Brza i jednostavna instalacija
plus Potpuno sigurno
plus Jednostavan za korištenje

Sadržaj:

1x Smart monitor za bebe Gynoii GPW-1025
1x mrežni adapter
1x postolje
1x Instalacijski materijal (vijci)
1x Power kabel
1x Ručno

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (1)

10%