Elektretni mikrofon BOYA BY-M1

Kod: 73-006
187.50 kn 142.50 kn Cijena bez PDV: 118.75 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Električni mikrofon Boya BY-M1 ima široku paletu upotrebe za različite medije za snimanje s 3,5 mm priključkom ili 1/4 "adapterom.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Električni mikrofon Boya BY-M1 ima širok raspon upotrebe za različite medije za snimanje. Pomaknite razinu mikrofona i dodajte kvalitetu svom radu.

Danas stvarno postoji puno stvaralaca digitalnog sadržaja. Možda pripadate i onima koji imaju problema s povećanjem njihove popularnosti ili vam ide dobro i samo želite proširiti svoj "arsenal". Svaki uspješan videozapis, projekt ili snimak zasnovan je na dvije stvari - dobroj slici i zvuku. BY-M1 će vam pomoći da u svoj posao unesete zaista kvalitetan i jasan zvuk. Elektretni mikrofon je jedna vrsta kondenzatorskog mikrofona. Električno polje potrebno za funkciju hvatanja zvuka formira se elektretom - neprovodnim materijalom. Oni se mogu koristiti u zahtjevne svrhe mjerenja, u studijima, ali i u amaterske svrhe, na primjer, pri radu s računalom, snimanju video zapisa, vlog-ova i slično . Kada smo govorili o njegovoj širokoj upotrebi, mislili smo na zaista široku upotrebu. Može se spojiti praktički bilo gdje zahvaljujući priključku od 3,5 mm ili prilagodniku 1/4 " r. Za upotrebu sa vašim pametnim telefonom jednostavno ga uključite u utičnicu od 3,5 mm, a na upravljačkoj ploči gurnite ga u položaj "isključeno / pametno". Mikrofon od rebra opremljen je patentiranom omni tehnologijom za snimanje zvuka od 360 stupnjeva. Rad s ovim uređajem bit će zadovoljstvo ne samo novinara, već i vloggera ili streamera.

elektronski mikrofon boya

Tehničke specifikacije:

Pretvarač: Elektret kondenzator
Raspon frekvencija: 65Hz-18Hz
Signal / šum: 74dB SPL
Osjetljivost: -30dB +/- 3dB / 0dB = 1V / Pa, 1kHz
Izlazna impedancija: 1000 Ohm ili manje
Priključak: 3,5 mm priključak
Baterija: LR44
Dimenzije: 18 * 8,30 * 8,30mm - 6,0m kabela
Težina: mikrofon 2,5g, upravljački modul 18g


Sadržaj paketa:

1x BOYA BY-M1 mikrofon
1x Držač za mikrofon
1x 1/4 “adapter
1x vjetrovni filter
1x Priručnik
1x torba za nošenje

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (2)

100%
100%
Tomislav T

Elektretni mikrofon BOYA BY-M1

Kvalitetan, čist zvuk, niska razina šuma. Može se spojiti na mobitel ili laptop zahvaljujući 4-pinskom TRRS konektoru, a ujedno ide i na miksetu preko 6,3mm adaptera koji dobijete u paketu. Ako ga uključujete u 4-pinski port (mobitel, laptop) nije potrebno ni stavljati bateriju. Za korištenje preko miksete potrebno je staviti bateriju i uključiti prekidač na "on". Ima dugački kabel od 6 metara, pa je dobra alternativa bežičnim bubicama za male udaljenosti. Vjerojatno se može spojiti i na DI box pa potegnuti balansirani kabel na veće udaljenosti, budući da ima ugrađeno pretpojačalo i napajanje.
Za sada nisam primijetio neke negativne strane, osim onih uobičajenih za bubice, a to je sklonost hvatanju RF smetnji od stage dimmera. Neki će možda smatrati da je dugački kabel loša strana, jer je vrlo tanak i treba paziti da se ne gazi po njemu.