TimeBox Divoom - prijenosni zvučnici s 121 RGB LED programabilnim

Kod: 48-062
517,50 kn 442,50 kn Cijena bez PDV: 368,78 kn
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
+

TimeBox Divoom - prijenosni zvučnici sa 121 RGB LED-om stvara svjetlosne efekte prema glazbi i čak vam omogućuje i igranje mini-igara.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

TimeBox Divoom - prijenosni zvučnici sa 121 RGB LED su Bluetooth uređaji koji osim radija, budilice ili reprodukcije glazbe s vašeg mobilnog telefona, stvaraju svjetlosne efekte prema glazbi i čak vam omogućuju igranje mini igara. I sve to zahvaljujući zaslonu, koji se sastoji od 121 RGB LED diode koji omogućuju igranje u 256 boja. Zvučnik ima gumbe na vrhu, koji se koriste za upravljanje funkcijama poput reprodukcije glazbe, prikaza vremena, budilice i termometra. Da biste upotrebljavali sve ostale značajke, morate instalirati mobilnu aplikaciju koja podržava iOS i Android. Kroz aplikaciju Divoom postoji mnogo različitih funkcija TIMEBOX.

Prijenosni zvučnik TimeBox

Kada reproducirate glazbu, LED panel reproducira različite animacije piksela i slike koje su dio galerije uređaja i mogu se mijenjati putem aplikacije. Uređaj sadrži 14 različitih animacija, a 7 animacija treperi prema glazbi i radi kao ekvilajzer. S TimeBox zvučnikom možete biti kreativni i stvoriti vlastitu sliku piksela ili piksela animacije s dvanaest nacrtanih slika. Tu su i 4 mini jednostavne interaktivne igre kojima možete kontrolirati TIMEBOX putem mobilnog telefona. Za podešavanje LED svjetlosti može se kontrolirati treseći mobilni telefon ili pljeskati ruke.

Vrijeme animacijeVremenska animacija 2

Zahvaljujući ugrađenom mikrofonu možete koristiti TimeBox kao hands-free ili možete snimiti poruku za nekoga tko se pokreće kada uključite uređaj. Prijenosni LED zvučnik također ima funkciju poruka za obavijesti, koje će doći na Facebook, Instagram, WhatsApp itd., A na LED ploči će se prikazati logotip odgovarajuće aplikacije. Uz funkciju alarma možete programirati do tri alarma koja će uključiti zvučnik i reproducirati 12 zvukova budilice. TIMEBOX radi kao 3W noćno svjetlo, tako da možete podesiti funkciju mirovanja, gdje ste programirali 22 pjesme i modove boja koji potiču stvaranje melatonina u tijelu (tvar koja promiče zaspanje).

Timebox ima mini igre

Zvučnik ima veličinu od 114 x 115,8 x 55 mm i teži 383 grama. Ugrađeni zvučnik ima snagu 5 W. Baterija s kapacitetom od 2000mAh nakon punog punjenja koja traje tri sata, osigurava do 6 sati rada. Uređaj sadrži novu vrstu baterije Li-Pol baterije koja ima dugi vijek trajanja , minimalno samopražnjenje, brzo punjenje, zaštitu od preopterećenja i potpunog pražnjenja. Zvučnik TimeBox naplaćuje se putem USB kabela.

Značajke:

plus Prijenosni zvučnik s mnogim značajkama
plus Ugrađena moćna baterija Li-Pol
plus 5W ugrađeni zvučnik
plus Handsfree funkcija
plus Funkcija alarma, noćna svjetiljka, radio, termometar, automatska sekretarica
plus Sposobnost upravljanja vlastitom fotografijom ili animacijom

Tehnički podaci:

Dimenzije: 114 x 115,8 x 55 mm
Vrijeme reprodukcije: 6 sati
Kompletno vrijeme punjenja: 3 sata
Vrsta baterije: Li-Pol
Kapacitet baterije: 2000mAh
Izlazna snaga: 5W
Napon akumulatora: 3.7V
Frekvencijski odziv: 60-20000Hz
Punjenje: putem USB kabela, 5V 1A
Omjer signala i buke: ≥ 75 dB
Raspon bežičnog prijenosa: 10 metara
Bluetooth 4.0
Težina: 383 g


Sadržaj:

1x Divoom TimeBox
1x Audio kabel (utičnica 3,5 mm)
1x USB kabel za punjenje

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene