Flamingo bazen pluta - pogodio ljeto!

Kod: 201-002
93,50 U$ 82,50 U$ Cijena bez PDV: 68,75 U$
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Flamingo bazen pluta - pogodio ljeto! Ono će voditi brigu o tropskoj atmosferi svugdje gdje ga uzimate, dok služi za opuštanje i zabavu u vodi.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Flamingo bazen pluta - pogodio ljeto! Ono će voditi brigu o tropskoj atmosferi svugdje gdje ga uzimate, dok služi za opuštanje i zabavu u vodi. Zaboravite klasičnu, nenametljivu jastučić za napuhavanje i ovaj put uzmite ekskluzivni komad , s kojim uživate u zabavi u vodi tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Ideš li odmor na more ili na jezero? Nemojte zaboraviti uzeti ovaj stilski jastuk na napuhavanje da biste dobili pozornost, ali uglavnom ćete doživjeti smiješne situacije i nezaboravne avanture s obitelji i prijateljima. Kada se zabaviti, ako ne i tijekom ljetnih praznika? Velike dimenzije i originalni dizajn jastučića na napuhavanje osiguravaju da ćete biti središte pozornosti na svakoj vodenoj zabavi. Nevjerojatna flamingo za napuhavanje koji ćete voljeti i vi i vaši prijatelji.

Igračke na napuhavanje za djecu i odrasle za kupanje u vodi ili na more ili na bazen - ogromni stilski jastučići na napuhavanje. Uživajte u ljetu u velikom stilu!

XXL crveno flamingo

Stvorite jedinstvenu estetsku i zabavnu atmosferu kod kuće s ogromnom plutajućom životinjom u svom bazenu. Zahvaljujući prevelikoj veličini , jastučić za napuhavanje nudi dovoljno mjesta za dvije odrasle osobe da uživaju u opuštanju, sunčanju i zabavi uz partnera. Pad napuhavanja je prikladan za provođenje vremena na bazenu, jezeru, plaži ili u vrtu kao ležaljka. XXL jastučići za gumenjake također su pronašli svoje mjesto u svijetu slavnih osoba gdje su vrlo omiljeni i popularni jer su jamstvo pravog zabave. Izrađene su od visokokvalitetnog PVC materijala i uključuju dvije ručke za rukovanje s lakoćom za manipulaciju i nesmetanu vožnju na vodi.

divovski flamingo flamingo

U e-shop, imamo nekoliko modela ovih zabavnih gumenjaka na raspolaganju, tako da ćete imati jedinstvenu priliku da odaberu najprikladnije i uživajte u ljetu u velikom stilu.

Specifikacije - crveni flamingo na napuhavanje:

  • Materijal: visokokvalitetni PVC
  • Dimenzije: Duljina 1,9 m, Širina 1,9 m, Visina 1,2 m
  • Težina: 2,6 kg

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene