Gumenjak za odrasle - bijeli paun

Kod: 201-009
86,90 U$ 64,90 U$ Cijena bez PDV: 54,09 U$
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Gumenjak za odrasle - bijeli paun. Briga se o stvaranju tropske atmosfere gdje god ga uzimate, dok se poslužuju za opuštanje i uživanje u vodi.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Gumenjak za odrasle - bijeli paun. Briga se o stvaranju tropske atmosfere gdje god ga uzimate, dok se poslužuju za opuštanje i uživanje u vodi. Skinite klasično nenametljivo sjedalo na napuhavanje, a ovaj put uzmite ovaj put ekskluzivni komad s kojim uživate u zabavi u vodi tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Ideš li odmor na more ili na jezero? Ne zaboravite uzeti ovaj elegantni prsten na napuhavanje da biste dobili pozornost, ali uglavnom ćete doživjeti smiješne situacije i nezaboravne avanture s obitelji i prijateljima. Kada se zabaviti, ako ne i tijekom ljetnih praznika? Velike dimenzije i originalni dizajn jastučića na napuhavanje osiguravaju da ćete biti središte pozornosti na svakoj vodenoj zabavi. Nevjerojatna čamca na napuhavanje koju ćete vi i vaši prijatelji voljeti.

Prstenovi na napuhavanje u vodu, bilo u more ili u bazen - ogromni elegantni gumenjak ne samo za djecu ili za dvoje. Uživajte u ljetu u velikom stilu!

sjedalo napuhavanje u bazenu
Stvorite jedinstvenu estetsku i zabavnu atmosferu kod kuće s ogromnom plutajućom životinjom u svom bazenu. Zahvaljujući prevelikoj veličini , prsten na napuhavanje nudi dosta prostora za dvije odrasle osobe da uživaju u opuštanju, sunčanju i zabavi uz partnera. Plovni ležaj na napuhavanje pogodan je za provođenje vremena na bazenu, jezeru, na plaži ili u vrtu kao ležaljkama. XXL gumeni gumeni dijelovi također su pronašli svoje mjesto u svijetu slavnih osoba gdje su vrlo omiljeni i popularni jer su jamstvo pravog zabave. Izrađene su od visokokvalitetnog PVC materijala i uključuju dvije ručke za rukovanje s lakoćom za manipulaciju i nesmetanu vožnju na vodi.

U našoj e-trgovini imamo nekoliko modela ove zabavne prtljage na gumenjakima, tako da imate jedinstvenu priliku odabrati najprikladnije gumenjake i uživati ​​u ljetu u velikom stilu.

Specifikacije - bijeli paunović na napuhavanje:

  • Materijal: visokokvalitetni PVC
  • Dimenzije: Duljina 1,9 m, Širina 1,6 m, Visina 1,5 m
  • Težina: 2,7 kg

Rasprava o proizvodu (1)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Ter

Gumenjak za odrasle - bijeli paun

Tereza Hofmannová odgovoriti

Koliki je njegov kapacitet nosivosti?

Prevedeno sa: cs
Cool Mania

Gumenjak za odrasle - bijeli paun

Mario Bruchanik odgovoriti

Dobar dan
Otprilike do 90 kg.

Prevedeno sa: cs
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene