Parni čistač za mikrovalnu pećnicu u obliku smiješnog lika DAMA

Kod: 11-524
9,90 U$ 4,40 U$ Cijena bez PDV: 3,66 U$
rasprodano Nažalost, ovaj proizvod je rasprodan. Ovaj proizvod više nije dostupan.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards

Parni čistač za mikrovalnu pećnicu u obliku smiješnog lika LADY je savršen alat za savršeno čišćenje vaše mikrovalne pećnice.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Parni čistač za mikrovalnu pećnicu u obliku smiješnog lika LADY savršen je alat za savršeno čišćenje vaše mikrovalne pećnice. Jednostavno dodajte vodu u posudu i uključite mikrovalnu pećnicu na 5 do 8 minuta na najvećoj snazi. Gledajte kako se para diže iz glave male figurice dok se doslovno zagrijava od bijesa. Para čini naknadno čišćenje mikrovalne pećnice vrlo lakim. Parni čistač je izvrstan izum koji ne samo da savršeno čisti mikrovalnu pećnicu, već i lijepo izgleda. Bit će idealan i kao praktičan poklon.

Čistač mikrovalne pećnice LADY na paru

Čistač mikrovalne pećnice LADY na paru

Čisti od masti, masti i drugih nečistoća

Mikrovalna pećnica se koristi u gotovo svakom kućanstvu. Nitko ne voli njezino pranje. To nas može iscrpiti, a posebno oduzeti puno vremena. Ovaj izvrsni izum će cijeniti apsolutno svi. Pranje mikrovalne pećnice nikada nije bilo tako jednostavno. Ljutita mama ispušta paru zahvaljujući kojoj čisti mikrovalnu pećnicu od masnoće, masti i ostalih nečistoća. Prljavština se lako otapa, a dodani ocat savršeno uklanja bakterije.

ljuta mama jer je mikrovalnu očistila parom

Jednostavan rad

Zato je parni čistač mikrovalne pećnice pravi alat koji nakon pokretanja ispušta paru i čisti mikrovalnu pećnicu od masnoće, masti i ostalih nečistoća. Prilikom upotrebe samo ulijte ocat i vodu u mjernu posudu i stavite figuru u mikrovalnu. Zatim uključite mikrovalnu pećnicu i čišćenje može početi. Kad lik ispusti svu paru, samo otvorite mikrovalnu i obrišite je suhom krpom. Prljavština će se otopiti, a ako u vodu dodate ocat, eliminirati ćete bakterije. Bit će čist i spreman za zagrijavanje sljedećeg ručka ili večere.

Specifikacija:

  • To je zabavan dar
  • Jednostavan je za korištenje i učinkovit
  • Materijali: ABS
  • Dimenzije proizvoda: 11 x 8,5 x 13,5 cm
  • Težina: 90 grama


Sadržaj paketa:

1x mikrovalna pećnica za čišćenje na paru

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene