Stroj za izradu šećerne vune - Nostalgia RETRO aparat za izradu šećerne vate

Kod: 11-544
64,90 U$ 49,50 U$ Cijena bez PDV: 41,25 U$
rasprodano Nažalost, ovaj proizvod je rasprodan. Ovaj proizvod više nije dostupan.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards

Stroj za izradu šećerne vune - Nostalgia RETRO stroj za izradu šećerne vate​ kod kuće. S aparatom za izradu šećerne vune možete uživati ​​u šećernoj vati kao u zabavnom parku.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Stroj za izradu šećerne vune - Nostalgia RETRO stroj za izradu šećerne vate​ kod kuće. S aparatom za izradu šećerne vune možete uživati ​​u šećernoj vati kao u zabavnom parku ili na nekoj drugoj proslavi. S kompaktnim strojem koji ima nostalgičan retro dizajn i vrlo je jednostavan za korištenje , možete napraviti šećernu vunu u udobnosti svog doma. Ovaj nezaobilazni aparat za izradu šećerne vune najbolje će privući pažnju na dječjim rođendanima i ljetnim zabavama.

Pekač šećerne vune za dom u retro dizajnu - aparat za šećernu vunu

Izrada šećerne vune nije skupa, ali je vašoj djeci vrjednija nego što mislite. Djeca uživaju kada posjećuju zoološki vrt, zabavni park ili festival. Želite li obiteljska slavlja ili dječje rođendane učiniti ugodnijim uz pomoć šećerne vune, nabavite ovaj aparat za pripremu šećerne vune za vaš dom.

stroj za bombone pamuk u retro stilu

Retro dizajn aparata za šećernu vunu

Osim mogućnosti pripreme šećerne vune, aparat će vas na prvi pogled impresionirati svojim izgledom, kao da se vratio iz 50-ih. Možete ga koristiti za izradu šećerne vune kako od granuliranog šećera tako i od raznih bombona. Tako ćete dobiti šarene, vesele šećerne vune. Osim toga, izrada je zabavna i njome ćete razveseliti djecu.

stroj za šećernu vunu

Jednostavna izrada vate

Aparatom za šećernu vunu vrlo je jednostavno rukovati. Samo dodajte šećer, uključite mašinu i nakon što se formiraju šećerna vlakna omotajte ih oko drvenih štapića. Ako želite da šećerna vuna bude obojena, samo dodajte nekoliko kapi prehrambene boje.

aparat za šećernu vunu retro dizajn

Jednostavno čišćenje i skladištenje

Stroj je vrlo kompaktan i može se rastaviti , tako da se lako čisti i zauzima minimalno prostora. U pakiranju je posuda za mjerenje šećera. Ako želite napraviti šećernu vunu u nekoliko minuta i obradovati svoju djecu, aparat za šećernu vunu će vas sigurno ugodno iznenaditi.

Specifikacija:

  • Lako se čisti
  • Dolazi s EU adapterom
  • Materijal: ABS
  • Dimenzije: Ø 31 x 25 cm
  • Težina: 1,17 kg

Sadržaj paketa:
1x aparat za šećernu vunu

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene