Izvorna vrećica za bubrege u obliku PIĆE BELLY

Kod: 200-013
71,50 U$ 16,50 U$ Cijena bez PDV: 13,75 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Originalna bubrežna vrećica u obliku trbuha od piva najnoviji je trend za muškarce koji su oduvijek željeli izgled pravog gurmana.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Originalna bubrežna vrećica u obliku pivskog trbuha najnoviji je trend za muškarce koji su oduvijek željeli izgled pravog gurmana. Vrećica za bubrege zaista osigurava pažnju prolaznika, jer ima vrlo realan dojam zahvaljujući visokokvalitetnom tisku i preciznoj obradi. Izgled vrećice pokazuje podvodni trbuh pod odjećom, a istodobno pruža prostor za pohranu osobnih predmeta poput mobilnog telefona, ključeva, novčanika, čaša i piva.

dadbag

Jeste li ikada razmišljali o tome kako biste izgledali poput pivskog trbuha? Nabavite ovu jedinstvenu vrećicu bubrega i vaše će ideje postati stvarnost bez ikakvih komplikacija na zdravlje ili dugotrajno jedenje nezdrave hrane. Da bi odabrali pravu hladovinu koja najbolje odgovara vašoj koži, proizvođač nudi do šest izmjena s različitim nijansama i kosom. Možete biti sigurni da ćete odabrati pravu i sigurno ćete zabaviti svoju obitelj ili prijatelje svojim novim izgledom.

trbuh piva od ladvinke

Isključivo u ponudi u našoj e-trgovini po povoljnoj cijeni. Imate jedinstvenu priliku kupiti najnoviji trend u muškoj modi i doživjeti osjećaj pivskog trbuha praktičnom upotrebom za osobne stvari.

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene