Izvorna vrećica za bubrege u obliku PIĆE BELLY

Kod: 200-013
71,50 U$ 16,50 U$ Cijena bez PDV: 13,75 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Originalna bubrežna vrećica u obliku trbuha od piva najnoviji je trend za muškarce koji su oduvijek željeli izgled pravog gurmana.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Zašto smo najbolji?

Preko 35 000 YT pretplatnici Preko 1000 YT video recenzije 10 milijuna pogleda
Profesionalni savjetovanje
Tržišni lider već 12 godina
Svi proizvodi mi testiramo

Opis proizvoda

Originalna bubrežna vrećica u obliku pivskog trbuha najnoviji je trend za muškarce koji su oduvijek željeli izgled pravog gurmana. Vrećica za bubrege zaista osigurava pažnju prolaznika, jer ima vrlo realan dojam zahvaljujući visokokvalitetnom tisku i preciznoj obradi. Izgled vrećice pokazuje podvodni trbuh pod odjećom, a istodobno pruža prostor za pohranu osobnih predmeta poput mobilnog telefona, ključeva, novčanika, čaša i piva.

dadbag

Jeste li ikada razmišljali o tome kako biste izgledali poput pivskog trbuha? Nabavite ovu jedinstvenu vrećicu bubrega i vaše će ideje postati stvarnost bez ikakvih komplikacija na zdravlje ili dugotrajno jedenje nezdrave hrane. Da bi odabrali pravu hladovinu koja najbolje odgovara vašoj koži, proizvođač nudi do šest izmjena s različitim nijansama i kosom. Možete biti sigurni da ćete odabrati pravu i sigurno ćete zabaviti svoju obitelj ili prijatelje svojim novim izgledom.

trbuh piva od ladvinke

Isključivo u ponudi u našoj e-trgovini po povoljnoj cijeni. Imate jedinstvenu priliku kupiti najnoviji trend u muškoj modi i doživjeti osjećaj pivskog trbuha praktičnom upotrebom za osobne stvari.

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene