Mobilni stalak SELFIE + pametno praćenje lica (360 °)

Kod: 71-052
42,90 U$ 31,90 U$ Cijena bez PDV: 26,59 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Mobilni stalak SELFIE + pametno praćenje lica (360 °) - idealan je stalak za mobilni telefon + držač, pogodan za svaku kreativnu osobu.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Mobilni stalak SELFIE + pametno praćenje lica (360 °) - idealan je stalak za mobilni telefon + držač, pogodan za svaku kreativnu osobu današnjice. Zabava, informacije, kultura - sve se to seli u internetski prostor i stvaranje ovog sadržaja više nije ograničeno na odabrane pojedince. Multimedijski sadržaj može stvoriti doista svatko, a držač Follow me znatno će vam olakšati ovu aktivnost. Stalak za iPhone ili Android prikladan je za stvaranje Vlogging -a, pozive, Instagram ili YouTube . Volite li napraviti selfie? Nema problema - zahvaljujući praćenju vašeg lica, uređaj će poslužiti i kao zgodan SELFIE stalak.

Mobilni stalak će pratiti svaki vaš korak zahvaljujući tehnologiji praćenja lica. Možete ga koristiti i kao SELFIE stalak.

pametni držač za mobitel

Stolni stalak za mobilne telefone može pratiti korisnika prateći njegovo lice pomoću rotirajuće glave (360 stupnjeva). Stalci za mobilne telefone s ovom funkcijom savršeni su za Vlogging, FaceTime, TikTok ili za stvaranje na mnogim drugim internetskim platformama . Zahvaljujući njemu možete bez napora stvarati fotografije ili videozapise na svom pametnom telefonu. Nosač mobilnog telefona možete jednostavno spojiti na stativ pomoću Bluetootha i dostupne aplikacije . Aplikacija također uključuje brojne načine i filtere za najbolje i najjednostavnije korisničko iskustvo.

Stalak za telefon olakšava vam strujanje ili stvaranje videozapisa i kratkih skica.

tiktokyoutube

Zahvaljujući podesivom nosaču, prikladan je za većinu pametnih telefona, a moguće je i postaviti željeni kut snimanja. Stalak za telefon ima navoj stativa koji se nalazi pri dnu, što njegovu uporabu čini još učinkovitijom i svestranijom. Stalak za mobitel doslovno vam oslobađa ruke, zahvaljujući funkciji praćenja uvijek ćete biti na snimci, a da telefon ne držite u rukama, pa ćete na snimci izgledati prirodnije - što je izvrsna funkcija prilikom strujanja ili stvaranja različitih videozapisa . Također ćete ga moći koristiti za videopoziv s obiteljskim prijateljima ili internetske poslovne sastanke.

Značajke:

Materijal: ABS
Dimenzije: 9,3 x 9,3 x 16,5 cm
Težina: 160 g
Napajanje: 3xAA baterije (nisu uključene)

Sadržaj paketa:

1x Follow Me Pod
1x Priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene