Mobilni stalak SELFIE + pametno praćenje lica (360 °)

Kod: 71-052
42,90 U$ 31,90 U$ Cijena bez PDV: 26,59 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Mobilni stalak SELFIE + pametno praćenje lica (360 °) - idealan je stalak za mobilni telefon + držač, pogodan za svaku kreativnu osobu.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Zašto smo najbolji?

Preko 35 000 YT pretplatnici Preko 1000 YT video recenzije 10 milijuna pogleda
Profesionalni savjetovanje
Tržišni lider već 12 godina
Svi proizvodi mi testiramo

Opis proizvoda

Mobilni stalak SELFIE + pametno praćenje lica (360 °) - idealan je stalak za mobilni telefon + držač, pogodan za svaku kreativnu osobu današnjice. Zabava, informacije, kultura - sve se to seli u internetski prostor i stvaranje ovog sadržaja više nije ograničeno na odabrane pojedince. Multimedijski sadržaj može stvoriti doista svatko, a držač Follow me znatno će vam olakšati ovu aktivnost. Stalak za iPhone ili Android prikladan je za stvaranje Vlogging -a, pozive, Instagram ili YouTube . Volite li napraviti selfie? Nema problema - zahvaljujući praćenju vašeg lica, uređaj će poslužiti i kao zgodan SELFIE stalak.

Mobilni stalak će pratiti svaki vaš korak zahvaljujući tehnologiji praćenja lica. Možete ga koristiti i kao SELFIE stalak.

pametni držač za mobitel

Stolni stalak za mobilne telefone može pratiti korisnika prateći njegovo lice pomoću rotirajuće glave (360 stupnjeva). Stalci za mobilne telefone s ovom funkcijom savršeni su za Vlogging, FaceTime, TikTok ili za stvaranje na mnogim drugim internetskim platformama . Zahvaljujući njemu možete bez napora stvarati fotografije ili videozapise na svom pametnom telefonu. Nosač mobilnog telefona možete jednostavno spojiti na stativ pomoću Bluetootha i dostupne aplikacije . Aplikacija također uključuje brojne načine i filtere za najbolje i najjednostavnije korisničko iskustvo.

Stalak za telefon olakšava vam strujanje ili stvaranje videozapisa i kratkih skica.

tiktokyoutube

Zahvaljujući podesivom nosaču, prikladan je za većinu pametnih telefona, a moguće je i postaviti željeni kut snimanja. Stalak za telefon ima navoj stativa koji se nalazi pri dnu, što njegovu uporabu čini još učinkovitijom i svestranijom. Stalak za mobitel doslovno vam oslobađa ruke, zahvaljujući funkciji praćenja uvijek ćete biti na snimci, a da telefon ne držite u rukama, pa ćete na snimci izgledati prirodnije - što je izvrsna funkcija prilikom strujanja ili stvaranja različitih videozapisa . Također ćete ga moći koristiti za videopoziv s obiteljskim prijateljima ili internetske poslovne sastanke.

Značajke:

Materijal: ABS
Dimenzije: 9,3 x 9,3 x 16,5 cm
Težina: 160 g
Napajanje: 3xAA baterije (nisu uključene)

Sadržaj paketa:

1x Follow Me Pod
1x Priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene