GSM detektor za olovke bugova

Kod: 09-002
48,40 U$ Cijena bez PDV: 40,34 U$
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

GSM detektor olovke za prodaju bugova po povoljnoj cijeni možete kupiti online u našem e-trgovini. Pogledajte našu ponudu i pronađite ono što tražite.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

To je olovka koja služi kao GSM detektor, bilo bugova ili bilo koji bežični signal u vašem domu, uredu ili na drugim mjestima. Ova posebno dizajnirana olovka također otkriva je li vaš mobilni telefon zabranjen. Ako olovka snimi signal emitiranja, žuta LED će početi bljeskati (sjajiti).

Ovaj uređaj radi na svim GSM frekvencijama, uključujući bežične kamere. Možete lako pronaći ako netko u vašem području govori na telefonu ili ako je vaš telefon pod nečijom manipulacijom. Treperi moraju biti kontinuirani barem oko 1 minutu ili više, a neizmjerno je siguran da se putem telefona šalju podaci ili audio signal.

Gsm detektor ploštíc pero

GSM detektor za olovke , bežični uređaj prepoznaje frekvencije 900/1200/1300 i 2400/2600 / 3000MHz. Otkriva bežične signale u rasponu od 10 metara. Vaša je privatnost već zaštićena, ništa vas neće iznenaditi. Olovka također ima UV svjetlo za provjeru novčanica. Što više približite VF signalu, svjetlo u boji bit će jače. GSM detektor za olovke bugova za prodaju, možete kupiti online u našem e-trgovini po prihvatljivoj cijeni. Pogledajte našu ponudu i pronađite ono što tražite.


Specifikacija GSM detektor olovke bugova:

1. baterija: 4.5V, uz LR-44 x 3 kom. (Uključeno)
2.Dektivni izlaz: LED bljeska (LED svjetiljka u boji)
3.Dektivni indukcijski titulus: 100MHz ~ 3GHz (frekvencija ispod 900MHz također je obuhvaćena uređajem, ali odašiljač mora imati najmanje 200 mA radijantnu učinkovitost)
4.Korisnička potrošnja: 30uA
5.LED LED struja: 1mA
6.Operacijske upute
Dimenzije detektora: 146 x 10 mm Φ. Kompaktna veličina
8. Dimenzije pakiranja: 178x38x18mm kompaktna veličina

!!! Prodavatelj nije odgovoran za zlouporabu tih proizvoda u nezakonite svrhe. Prije upotrebe, važno je upoznati se s uvjetima (pravim, tehničkim propisima, obavijestima itd.) Za rad s proizvodima u zemlji !!!

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene