GSM RF bug detektor

Kod: 09-003
52,80 U$ Cijena bez PDV: 44,00 U$
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

GSM detektor za otkrivanje pogrešaka možete kupiti online u našoj e-trgovini za prihvatljivu cijenu. Pogledajte našu ponudu i pronađite ono što tražite.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

GMS RF Bug detektor je uređaj koji služi kao GSM detektor, bilo bugova ili bilo koji bežični signal u vašem domu, uredu ili drugim mjestima.

Ovaj posebno dizajniran uređaj također se utvruje ako vaš mobitel nije prikovan. Ako uređaj preuzme signal emitiranja, on će početi zviždati ili vibrirati, a zelene LED će se zasvijetliti prema intenzitetu signala.

GSM detektor radi na svim GSM frekvencijama, uključujući bežične kamere. Možete lako pronaći ako netko u vašem području govori na telefonu ili ako je vaš telefon pod nečijom manipulacijom. Treperi, zviždanje ili vibriranje moraju biti kontinuirani barem oko 1 minute ili više, a neizmjerno je siguran da putem telefona šaljete podatke ili audio signal. Uređaj može prepoznati probleme koji otkrivaju bežične kamere, slušanje bugova ili druge bežične uređaje. GSM detektor za prodaju možete kupiti online u našem e-trgovini za prihvatljivu cijenu. Pogledajte našu ponudu i pronađite ono što tražite.

Gsm detektor

Uređaj također podržava povezivanje slušalica u slučaju ako trebate obaviti tihi otkrivanje, što znači bez ikakvog zvuka. Raspon detekcije GSM signala je do 10 M (ovisno o jačini otkrivenog GSM signala).

Raspon frekvencija: 860-965MHZ (GSM); 1805-1880MHZ (DCS); 1930-1990MHZ (PCS)

!!! Prodavatelj nije odgovoran za zlouporabu tih proizvoda u nezakonite svrhe. Prije upotrebe, važno je upoznati se s uvjetima (pravim, tehničkim propisima, obavijestima itd.) Za rad s proizvodima u zemlji !!!

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene