Profesionalni prijenosni bežični špijunski detektor

Kod: 09-034
141,90 U$ Cijena bez PDV: 118,25 U$
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Profesionalni prijenosni bežični špijunski detektor (video i audio) izvrstan sigurnosni alat za zaštitu privatnosti i vaše sigurnosti

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Profesionalni prijenosni bežični špijunski detektor (video i audio) izvrstan sigurnosni alat za zaštitu privatnosti i vaše sigurnosti. Budite sigurni da vas nitko ne gleda, nitko ne pokušava doći do tajnih informacija koje bi vam mogle štetiti. Najnoviji špijunski detektor otkriva bilo koji izvor bugova, skrivenih kamera i drugih špijunskih uređaja.

Anti špijunski detektor

Tehnologija koja se koristi u bežičnom detektoru špijuna omogućuje otkrivanje bilo kakve zamke. Kontroliranje je vrlo jednostavno, samo okrenite gumb i detektor će započeti s radom. Nakon nekog trenutka otkrit će sve uređaje koji djeluju na temelju radio valova. Za veću preciznost detektora za pretraživanje nalazi se fino podešavanje i prikazivanje deset LED indikatora koji pokazuju koliko ste daleko od izvora.

Bezdrotovy Plošticová detektor

Specifikacije proizvoda:

Frekvencija: 1 MHZ-8000 MHZ, osnovni raspon detekcije 20 MHz, 6000 MHz
Područje odgovornosti: 10-20 m
Način indikacije: 10 stupnjeva dijagramova svjetala (uz povećanje zvuka alarma)
Napajanje: 9V baterija (uključeno)
Vrijeme rada: 120 minuta
Dimenzije glavnih proizvoda: 120x62x23mm (LxWxH)

Sadržaj pakiranja:

  • Anti-špijunski detektor
  • Baterija
  • Antena
  • Priručnik

Zašto kupiti špijunsku tehnologiju od nas?

Mi smo izravni uvoznik i distributer špijunske tehnologije s dugogodišnjim iskustvima. Naši zahtjevi u vezi s obradom i usavršavanjem ponuđenih proizvoda savjetujemo izravno s proizvođačem. Svaki proizvod koji uključujemo u prodaju mora proći kontrolu kvalitete ulaza, a tek tada je uključen u našu ponudu špijunskih proizvoda.

Naši testovi pokazuju da prodajemo tehniku ​​koja je učinkovitija i ima duži život u usporedbi s konkurentskim proizvodima. U slučaju neočekivanih tehničkih problema nastojimo što brže riješiti situaciju prema zadovoljstvu korisnika.

!!! Prodavatelj nije odgovoran za zlouporabu tih proizvoda u nezakonite svrhe. Prije upotrebe, važno je upoznati se s uvjetima (pravim, tehničkim propisima, obavijestima itd.) Za rad s proizvodima u zemlji !!!

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene