Spy earpiece - Indukcijska petlja s 9V baterija

Kod: 09-006
82,50 U$ Cijena bez PDV: 68,75 U$
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Spy earpiece - Indukcijska petlja s 9V baterija možete kupiti online u našem e-trgovini. Pogledajte našu ponudu i pronađite ono što tražite.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Spy slušalica - Indukcijska petlja s 9V baterija - svi znaju situaciju u vašem životu kad bi cijenili da vam netko može savjetovati ili pomoći u teškim situacijama i bez da netko zna o tome. To je napravljeno za studente tijekom testiranja, ispita, trgovaca tijekom poslovnih sastanaka i drugih situacija

Nevidljivi spy slušalica Agent 008 revolucionarni je uređaj koji vam omogućuje povezivanje s nekim na daljinu pomoću mobilnog telefona ili walkie-talkija, ali bez da je netko znao o tome. Princip je prilično jednostavan, samo stavite bežični špijun u uho, koji je svojim malim veličinama gotovo nevidljiv, objesite indukcijsku petlju na vrat, kroz koji je induktivan signal prenesen bežično na slušalicu, gdje se signal pretvara u govor . Indukcijska petlja mora biti spojena preko kabela na vaš mobilni telefon preko ulaza za slušalice. Potrebno je podesiti glasnoću na telefonu do maksimuma. Istovremeno morate koristiti 2x 9V baterije za učinkovito odašiljanje signala na špijunsku slušalicu.

Preporučujemo korisnicima da ne kupuju jeftine imitacije slabe kvalitete špijunskog slušalica putem nepotvrđenih prodavača.

Jamstvo špijunske slušalice - 24 mjeseca. Stručni savjeti i usluge.

Špijunske slušalice su oblikovane da se uklapaju u bubnjić - da budu neprimjetne. Izrađen je od netoksičnog materijala. Nevidljivi spy slušalica Agent 008 za prodaju po povoljnoj cijeni koju možete kupiti online u našem e-trgovini. Pogledajte našu ponudu i pronađite ono što tražite.

Nevidljivo špijunsko slušalice

Značajke špijunske slušalice
• Stručni dizajn, izvrsna kvaliteta zvuka
• Ergonomski dizajn, udobno rukovanje
• Baterija: 1,55V (SR 416SW 337) Trajanje baterije do 5 sati
• Dimenzije: 3x5x7mm
• Radna frekvencija: sve frekvencije


Spy slušalice
- Spy slušalice
- Baterija: 1,55 V
- Vanjski mikrofon
- Indukcijska petlja na vratu
- Jack konektor za mobitel
- priručnik u EN jeziku
- Potrebno je 2 komada 9V baterija (nije uključeno)

Špijunsku slušalicu

Zašto kupiti špijunsku tehnologiju kroz našu trgovinu?

Mi smo izravni uvoznik i distributer tehnologije špijuna s dugogodišnjim iskustvom. Naši zahtjevi vezani uz obradu i poboljšanje proizvoda izravno se konzultiramo s proizvođačem . Svaki proizvod koji je uključen u prodaju proći će kontrolu kvalitete ulaska, a tek nakon toga rangira se na našu ponudu špijunskih proizvoda.

Naši testovi pokazuju da je naša prodana tehnika učinkovitija i ima duži život u usporedbi s konkurentnim proizvodima. U slučaju neočekivanih tehničkih problema, nastojimo hitno riješiti situaciju prema zadovoljstvu korisnika.

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (1)

30%
30%
Denis

Iskustvo

Bakreni kabel koji je oko vrata mora biti preblizu uhu (ili slušalici u njemu) da bi se čuo zvuk, nije vrijedan tih para
Prevedeno sa: sk