Spy slušalica Agent 007 + Bluetooth olovka

Kod: 09-009
165,00 U$ Cijena bez PDV: 137,50 U$
rasprodano Nažalost, ovaj proizvod je rasprodan. Ovaj proizvod više nije dostupan.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards

Spy slušalice s Bluetooth olovkom za prodaju, možete kupiti online u našoj e-trgovini za prihvatljivu cijenu. Pogledajte našu ponudu i pronađite ono što tražite.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Svatko zna situaciju u vašem životu kad bi cijenio da možete konzultirati nekoga, zatražiti pomoć u teškoj situaciji i bez da netko zna za to. To je napravljeno za studente tijekom testiranja, trgovci tijekom poslovnih sastanaka i za druge situacije.

Spy slušalica Agent 007 s Bluetooth olovkom je revolucionarni uređaj koji vam omogućuje da se povežete s nekim na daljinu putem mobilnog telefona ili radija, ali bez da netko zna o tome. Princip je prilično jednostavan, dovoljno je umetnuti slušalice u uho, a zahvaljujući svojoj maloj veličini stvarno nije vidljivo i koristiti posebno dizajniranu Bluetooth olovku kroz koju se bežično prenosi signal prema uhu i Onda je sgnal pretvoren u glasu. Potrebno je indukcijski pokrov za povezivanje s vašim mobilnim telefonom (putem kabela). Potrebno je maksimalno postaviti glasnoću telefonskog poziva.

Spy slušalica je dizajnirana tako da se točno uklapa u uho - to znači da su potpuno neupadljivi. Izrađen je od neprobojnog materijala. Bežična slušalica za špijuniranje - s prodajom Bluetooth olovke možete kupiti online u našoj e-trgovini po prihvatljivoj cijeni. Pogledajte našu ponudu i pronađite ono što tražite.

Bežični slušalica


Svojstva špijunskog slušalice
• Stručni dizajn, izvrsna kvaliteta zvuka
• Ergonomski dizajn, udobna manipulacija
• Baterija: 1.55 V (337 SR 416SW) Trajanje baterije do 5 sati
• Dimenzije: 3x5x7mm
• Radna frekvencija: sve frekvencije


Pribor špijunske slušalice
- Spy slušalice Agent 007
- Bluetooth olovka
- Bluetooth adapter za punjenje olovke

Bežične slušalice

!!! Prodavatelj nije odgovoran za zlouporabu tih proizvoda u nezakonite svrhe. Prije upotrebe, važno je upoznati se s uvjetima (pravim, tehničkim propisima, obavijestima itd.) Za rad s proizvodima u zemlji !!!

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene