Studentski SET - Mini WiFi P2P puna HD kamera od 8 mm s fokusiranjem na tekst + špijunska slušalica

Kod: 10-644
396,00 U$ 295,90 U$ Cijena bez PDV: 246,59 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Studentski SET - Mini WiFi P2P pinhole Full HD kamera s fokusiranjem na tekst + ugrađena li-on baterija od 1500 mAh + najbolja špijunska slušalica​ omogućuje vam gledanje i komunikaciju u stvarnom vremenu.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Studentski SET - Mini WiFi P2P pinhole Full HD kamera s fokusiranjem na tekst + ugrađena li-on baterija od 1500 mAh + najbolja špijunska slušalica​ omogućuje vam gledanje i komunikaciju u stvarnom vremenu, a u isto vrijeme možete primati upute od drugih osobu kroz bežičnu špijunsku slušalicu u vašem uhu potpuno neprimjetno. Ovaj set nudi jedinstvenu priliku da snimite različite prostore, objekte ili tekst na papiru pomoću FULL HD pinhole kamere, a da okolina to ne primijeti, a da istovremeno komunicirate s osobom telefonom putem Spy slušalice. Sva komunikacija odvija se putem P2P interneta, tako da je moguće pratiti kameru i komunicirati putem špijunske slušalice bez ograničenja udaljenosti (jedini uvjet je internetska veza) putem aplikacije (iOS/Android) na mobitelu . U uređaju nije potrebna SIM kartica.

SET uključuje rupicu kameru i najbolju bežičnu špijunsku slušalicu koja radi samo putem jedne aplikacije, uparujete je s telefonom putem wifi-ja (ne bluetootha)

Kamera ima mogućnost fokusiranja leće, što je izvrsno, primjerice, tijekom ispita kada treba fokusirati tekst na papiru. Fotoaparat možete fokusirati okretanjem mini objektiva. Ova kamera je dizajnirana za snimanje teksta, pisanog ili tiskanog.
rupica kamera za snimanje testova teksta i špijunska bežična slušalica

Putem aplikacije moguć je Live Stream s kamere + komunikacija putem špijunske slušalice. Kamera s ugrađenom SPY slušalicom naći će svoju primjenu u raznim izazovnim situacijama, kada je potrebna neopažena pomoć putem telefona, a ujedno i video prijenos za bolju sliku o tome što se događa, npr. ispit ili test.

SET - Mini pinhole Full HD kamera sa Spy slušalicom = video zapis u stvarnom vremenu putem WiFi-a + komunikacija uživo putem Spy slušalice

mini wifi pinhole kamera i špijunska slušalica za snimanje teksta

Snimka kamere može se pratiti online putem Wi-Fi mreže pomoću aplikacije (bilo putem pametnog telefona ili tableta). Litijska baterija u kombinaciji s malim dimenzijama kamere savršeno je osmišljena za neupadljivo postavljanje kamere na tijelo, ali i u interijer.

Kamera ima mogućnost fokusiranja leće, što je izvrsno, primjerice, tijekom ispita kada treba fokusirati tekst na papiru.
Jednostavnim okretanjem leće fokusirate se na tekst koji trebate snimiti

tekst za fokusiranje leće fotoaparata

Mogućnost trajnog napajanja putem 5V USB AC/DC adaptera stoga neće biti ograničena trajanjem ugrađene baterije. Kamera snima video u FULL HD 1080P rezoluciji, unatoč minimalnim dimenzijama leće koje iznose samo 8 mm . Kamera pohranjuje snimke na mikro SD karticu ( podrška do 128GB ). Kamera ima funkciju snimanja fotografija i videa. Putem aplikacije moguća je dvosmjerna komunikacija zahvaljujući mikrofonu ugrađenom u tijelo kamere (na tiskanoj ploči blizu tipki). U paketu su i rezervni gumbi koje stavljate na objektiv i tako postižete savršenu kamuflažu na odjeći u kojoj će biti skrivena kamera. Slušalica je spojena na antenu koja je na produžetku i izlazi iz kućišta kamere. Zahvaljujući ovom produžetku, bijela antena se može postaviti na rame, što je moguće bliže slušalici za što kvalitetniji prijenos signala.

FULL HD WiFi IP kamera s dvosmjernom komunikacijom i bežičnom slušalicom za studente

snimanje teksta mobilna wifi kamera s rupicama

Male dimenzije, neupadljivost, mogućnost povezivanja putem wifi-a čine ovu kameru vrlo korisnim alatom u usporedbi s velikim sigurnosnim kamerama. Najveća prednost ove kamere je što bilježi stvarno ponašanje ljudi koji ne znaju da ih prati sigurnosna kamera.

Tijelo kamere (crni PCB) može se zagrijati, stoga se preporučuje da ne stavljate kameru direktno na tijelo (kožu).

ručica kamere sa špijunskom slušalicom za tekstualne ispite

Značajke pinhole kamere:

plus Podržava i Android i iOS mobilne telefone
plus Video u rezoluciji do 1080p
plus Podrška za memorijske kartice do 128 GB
plus Kapacitet baterije osigurava kontinuiranu funkcionalnost do 5 sati

Specifikacije pinhole kamere:

Senzor: CMOS
Video rezolucija: 1080p
Objektiv s ručnim fokusom
Baterija: punjiva 1500 mAh li-on
Trajanje baterije: do 5 sati
Punjenje: USB 5V 1A ili 2A
Veličina senzora: 1/3"
Memorija: Podržava mikro SC karticu do 128 GB
Veza: Wifi standard IEEE802.11b/g/n/
WiFi frekvencija: 2,4GHz ~ 24835GHz
Dimenzije kamere: Objektiv 8x8 mm + kabel do kamere 12 cm

Svatko od nas poznaje situacije u životu kada biste cijenili da vas netko posavjetuje, pomogne vam u teškoj situaciji, a da nitko za to ne zna. Namijenjen je studentima tijekom ispita, poslovnim ljudima tijekom poslovnih pregovora iu drugim situacijama. Špijunska slušalica je revolucionarni uređaj koji vam omogućuje da s nekim komunicirate na daljinu putem svog mobilnog telefona ili voki-tokija, ali da nitko za to ne zna. Princip je vrlo jednostavan, samo u uho stavite bežičnu špijunsku slušalicu koja se zbog minijaturnih dimenzija uopće ne vidi, na sebe postavite indukcijsku zavojnicu s kamerom preko koje se signal bežično prenosi do slušalice, gdje se signal pretvara u glas.

Mogućnosti korištenja kompleta špijunska slušalica + mini pinhole kamera sa setom tipki za kamuflažu

bežična špijunska slušalica za testove za studente + kamera

Najnoviji poboljšani model popularne špijunske slušalice . U usporedbi s prethodnim modelom, ima poboljšani anatomski oblik kako bi mogao savršeno zatvoriti uho od curenja zvuka u okolinu. Slušalica se sastoji od najsuvremenijeg osjetljivog prijemnika (zavojnice) , stabilnog mikro zvučnika s vrlo jasnim i čistim zvukom s minimalnom bukom.

špijunska slušalica za ispite za studente - studentski set

Slušalicu jednostavno umetnete u ušni kanal u uhu. Na slušalicu je pričvršćena prozirna kukica pomoću koje slušalicu jednako lako možete izvaditi iz uha. Za još lakše rukovanje slušalicom, u našoj e-trgovini nudimo magnetne pincete .

Značajke špijunske slušalice

plus Profesionalni dizajn, izvrsna kvaliteta zvuka
plus Ergonomski oblik, udobno rukovanje
plus Baterija: 1,55 V (337 SR 416SW) Trajanje baterije do 7 sati
plus Dimenzije: 13x6mm
plus Radna frekvencija: sve frekvencije
plus Bežično povezivanje s mobilnim uređajima (telefon, tablet)
plus Jednostavno upravljanje i primanje poziva.
plus Handsfree podrška za dvosmjernu komunikaciju.
plus Mogućnost pokretanja snimanja izravno s telefona - za reprodukciju MP3 datoteka.
plus Vrijeme razgovora s jednim punjenjem je do 12 sati, vrijeme čekanja do 130 sati.

Paket seta uključuje:

1x Micro pinhole kamera + Li-on baterija + antena
1x Set dugmadi za kamuflažu
1x špijunska slušalica
1x baterija za bežičnu slušalicu
1x USB kabel za napajanje
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (3)

99%
99%
Maher

Alhummada

Vrlo izvrstan, jednostavan za korištenje, fleksibilan i lako se sakriva
ništa

izvrsno

Prevedeno sa: ar
99%
Robert

Postavite kameru za ispite

Mala kamera
Dobar fokus
Puno "dodatne opreme za fotoaparate"

Izvrstan proizvod - prednost je što ga možete sakriti ispod zapešća i približiti kameru tekstu onoliko koliko vam je potrebno - rezolucija je dakle dovoljna za čitanje teksta. Napokon nešto što radi i to jednostavno preporučujem

Prevedeno sa: sk
99%
No name

Apsolutno točno ono što sam tražio

fokusiranje na tekst (druge kamere su imale veliki problem s tim i tekst nije bio čitljiv)
Prijenos slike uživo putem interneta stvarno je vrlo kvalitetan iznad očekivanja
izvrsna čujnost kroz špijunsku slušalicu
viša cijena ali se definitivno isplati

Imao sam iskustva s različitim setovima za "učenike", ali ovo je vjerojatno apsolutno ono što sam tražio. Oni nisu kao 2 odvojena proizvoda, već jedna kombinirana kamera i špijunska slušalica. Kamera je stvarno mikro i uključuje niz gumba (možete koristiti). Slika s kamere je oštra i nimalo ne reže.

Prevedeno sa: sk