LED party čaše s vlastitim tekstom pomicanja

Kod: 27-027
218,90 U$ Cijena bez PDV: 182,41 U$
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

LED party čaše s vlastitim tekstom pomicanja - napišite poruku! Programirajte vlastiti tekst svojim raspoloženjem ili odaberite neku od unaprijed postavljenih animacija.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Zašto smo najbolji?

Preko 35 000 YT pretplatnici Preko 1000 YT video recenzije 10 milijuna pogleda
Profesionalni savjetovanje
Tržišni lider već 12 godina
Svi proizvodi mi testiramo

Opis proizvoda

LED party čaše s vlastitim tekstom pomicanja - napišite poruku! Programirajte vlastiti tekst svojim raspoloženjem ili odaberite neku od unaprijed postavljenih animacija. Ove programabilne LED party čaše (bijela LED) imaju svoj softver. Trajanje baterije od 400 mAh Li-on baterija je do 4-5 sati, ovisno o odabranoj svjetlini i nacrtima. Čaše se napajaju putem USB kabela (uključeni potrebni kabeli).

Osjećate li se sjajno? Napišite pravi tekst i vjerujte da ćete biti središte pozornosti gdje god bili! S ovim programabilnim LED naočalama dobit ćete sve oči na vas. Oni su najbolji način za privlačenje pozornosti na zabave, koncerte ili diskoteke.

LED naočale koje se mogu programirati

Možete izraditi vlastite poruke pomoću LED dioda na prednjoj strani naočala ili birati između raznih animacija. Svako računalo s USB priključkom može se koristiti za prijenos novih poruka i dizajna.

LED naočale imaju Arduino-kompatibilni krug ugrađen u desni hram naočala i punjiva baterija je ugrađena u lijevi hram. Uz uključeni softver Arduino IDE, možete jednostavno mijenjati tekstualne poruke pomicanja na ono što želite. Također radimo na jednostavnom programu koji pomaže početnicima da razviju vlastite animirane uzorke.

LED naočale su izrađene od PCB-a (tiskane pločice) za jedinstven izgled i jednostavan pristup elektronskim eksperimentatorima. To znači da se naočale moraju držati podalje od metalnih predmeta kao što su ključevi i nakit koji bi mogli kratko spojiti elektroniku. Ako dođu u dodir s vodom ili tekućinom, moraju biti potpuno suhe prije sljedeće uporabe. Oni su jednako tako krhki kao i svi drugi elektronički uređaji, stoga ih pri radu s njima morate paziti.

Svi plastični dijelovi LED naočala izrađeni su pomoću tiskane tehnologije RepRap 3D.

Tehničke specifikacije:

  • 166 LED dioda
  • 256 razina kontrole svjetline LED svjetala
  • 400mAh litijska baterija
  • Punjenje putem USB kabela
  • Ugrađeni USB konverter za RS232

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene