RGB LED party čaše s različitim animacijama

Kod: 27-029
196,90 U$ Cijena bez PDV: 164,09 U$
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

RGB LED party čaše s različitim animacijama - programabilni LED naočale s 68 piksela u punoj boji. Vi ćete postati pješačka svjetlosna emisija.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

RGB LED party čaše s različitim animacijama - programabilni LED naočale s 68 piksela u punoj boji. Ako želite biti središte pozornosti i želite se posvuda iskušati, samo vjerujte, te će vam naočale biti vaš najbolji izbor. Možete odabrati iz ogromnog broja animacija koje će se pojaviti na vašim RGB naočalama.

Svakodnevno možete promijeniti animaciju boja i još uvijek ćete se zabaviti s njom. Oni su najbolji način da privuku pozornost na zabave, koncerte ili diskoteke. RGB LED party čaše nemaju integriranu bateriju. Da biste ga koristili, morate priključiti vanjski punjač kao dodatnu opremu.

RGB LED naočale su programirana naočala s 68 piksela u boji na prednjoj strani. LED diode mogu prikazati različite boje miješanjem razine crvene, zelene i plave boje. Kao i LED zaslon na računalu ili telefonu. Integrirani mikrokontroler Arduino kontrolira boju svakog piksela za prikaz raznovrsnih šarenih animacija. Iako su LED svijetli izvana, jako svijetle ... gotovo su nevidljive iznutra. Možete lako vidjeti kroz proreze naočala.

Upozorenje: kad nosite ove naočale, bit ćete središte pozornosti! Nemoguće je previdjeti naočale i odmah ste dobili kontakt s ljudima. Vi ćete postati pješačka svjetlosna emisija i ljudi s kojima ćete prestati razgovarati s tobom.

Što ćete dobiti? Dobit ćete LED panel s 68 piksela u boji, upravljačkoj ploči, rezervnoj "hacker" ploči za dodavanje vlastite kružne i instalacijske setove potrebne za montažu okvira + malih šesterokutnih ključeva. Također ćete dobiti poseban tanki kabel za spajanje na izvor napajanja. USB kabel je vrlo tanak za optimalnu nosivost.

RGB LED naočale

RGB naočale izrađene su isključivo iz pažljivo dizajniranih tiskanih pločica. Obično je PCB (tiskana pločica) skrivena unutar zatvorenog prostora, ali koristili smo 3D modeliranje i precizne tehnike proizvodnje kako bi stvorili slagalicu koja je vrlo jaka. Oni su presavijeni i razotkriveni poput trenutnih sunčanih naočala. Sve elektroničke komponente su izložene. Preporučujemo da pazite da ne padnete izravno na tlo i na vodu.

Komplet RGB stakala dolazi s elektroničkim komponentama, potpuno sastavljenim, ali zahtijeva mehaničku instalaciju (bez lemljenja). Morate sastaviti nekoliko komada zajedno (to je prilično zabavno i potrebno je oko 15 minuta), postavite osam vijaka i spojite kabel. Paket dolazi sa šesterokutnim ključem, također trebate mali Phillips odvijač, mala kliješta ili pinceta i sigurnosni navoj ili ljepilo.

Izvor napajanja. Za razliku od LED Matrix naočala s jednom bojom, RGB naočale imaju integriranu bateriju. Zahtijeva mnogo više energije, pa smo odlučili uključiti tanki USB kabel za napajanje koji se može povezati s velikim brojem prijenosnih USB punjivih baterija (možete kupiti u našoj e-trgovini kao dodatni pribor).

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene