DOD LS475W - najbolja kamera za automobil s GPS-om s FULL HD 60fps

Kod: 55-037
2.692,50 kn Cijena bez PDV: 2.243,78 kn
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
+

DOD LS475W - najbolji fotoaparat za automobil s GPS-om s FULL HD 60fpsom, GPS logger s 10x bržim ažuriranjem, kut gledanja od 145 °, 6G stakleni objektiv, ISO do 12800, WDR 2.0.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

DOD LS475W - najbolji fotoaparat za automobil s GPS-om s FULL HD 60fpsom, GPS logger s 10x bržim ažuriranjem, kut gledanja od 145 °, 6G stakleni objektiv, ISO do 12800, WDR 2.0. Kamera najnovije generacije opremljena je novim SONY STARVIS (Starlight Vidljivost) IMX291 senzorom koji nudi revolucionarni noćni način čak iu potpunom mraku!

DOD LS475W + izravni je nasljednik DOD LS470W + i pripada najnovijim DOD fotoaparatima. Nastavlja se u popularnoj LS470W liniji fotoaparata, novi DOD LS475W + sada poduzima još jedan korak naprijed i dodaje niz jedinstvenih značajki. FULL HD razlučivost od 1920 x 1080 piksela u sekundi , do 128 GB micro SD podrška (standardne kamere do 32 GB) gdje se mogu pohraniti do 18 sati snimanja, do 900 milijuna akumulatora , širokog kuta gledanja od 145 ° i velikih 3 "TFT LCD zaslon 16: 9.

Vrhunski kamkorder koji će zadovoljiti i najzahtjevnije kupce.

Ls475w + najbolja dodana kamera

DOD LS475W + ima komprimiranje slike H.264, MOV datoteku , prijenos podataka cca. 20 Mbps. Jedna minuta u rezoluciji 1080p 60fps videozapisa je cca. 150 MB. Sliku možete okrenuti za 180 stupnjeva (kamera se može montirati "dolje na glavu"). Ima vrlo koristan dodatak - podesivi kružni polarizirajući filtar koji učinkovito smanjuje reflektiranu svjetlost.

Tehnološki, to je kamera za novu generaciju - s najnovijim tehnologijama (optika, mikročipova, funkcija) koje nudi tržište automobila.

SONY STARVIS senzor - (Zvjezdana vidljivost ili vidljivost u svjetlu zvijezda)

Ls475w + sony starvis senzor dod kamera

6G staklena leća - kombinacija šest slojeva stakla, pružajući nevjerojatno svijetle, čiste i nerazvrstane slike. Ima 10x brzinski GPS procesor, najbrži GPS automobil tehnologija osigurava precizno praćenje brzine vozila i iznimno brzih GPS položaja vašeg puta. Paket dolazi s potpuno novim redizajniranim i poboljšanim softverom na vašem PC - DOD GPS 2.0 playeru.

Velika prednost je poboljšana nova generacija sustava za parkiranje koji će započeti snimanje 15 sekundi prije nego što otkrije kretanje. To će osigurati da imate zapis onoga što se dogodilo od početka do kraja. Kada nastavite vožnju, fotoaparat se vrati na snimanje u načinu rada petlje.

Lider na tržištu sigurnosti i nadzora automobila

Ls475w + park mod za dodavanje fotoaparata

Fotoaparat se lako može pričvrstiti na vjetrobransko staklo pomoću usisne čašice s držačem koji je jednostavnim putem priključen u fotoaparat. Široki kut gledanja od 145 ° obuhvaća događaje ispred vozila i sa strane, automatsko kalibriranje vremena pomoću GPS-a. Također ćete cijeniti funkciju GPS logger vašeg rekorda vožnje (GPS lokacija, trenutačna brzina). Na isporučenom softveru moći ćete vidjeti videozapise na računalu. Idealno za tvrtke koje upravljaju vožnjom osoblja, profesionalnim vozačima. Kamera se može spojiti na napajanje od 12 / 24V, tako da je moguće koristiti i za automobile i za ostala vozila, kamione ili autobuse. U slučaju nezgode, teškog kočenja ili naginjanja automobila, fotoaparat ima funkciju senzora G, koja štiti datoteke od udarca. Također, u hitnim slučajevima, korisnici mogu ručno zaštititi postojeću datoteku dugo pritiskom na gumb "SOS".

Novi modeli kamera za automobil DOD LS475W +, LS500W i RC500S + trenutno su na vrhu ponude crnih kutije na svjetskom tržištu.

To se podupire ne samo korištenim tehnologijama, već uglavnom zadovoljstvom vozača koji aktivno koriste ove fotoaparate. Njihova je cijena relativno veća, ali nude vrhunsku tehnologiju i izrađuju zapise koji se također mogu koristiti kao poticaj pri nesreći . S ovim fotoaparatima nije moguće, da ne možete pročitati registarsku pločicu vozila koja je oštetila ili prijetila.

Podržite do 128 GB micro SD kartice (oko 18 sati snimanja)

Ls475w + dodajte fotoaparat GPS autu

Značajke proizvoda:

Izvrsna FULL HD razlučivost od 1080p na 60fps
Smanjenje zamućenja pokreta
Prošireni ISO raspon do ISO 12800
Napredna WDR 2.0 tehnologija - zapanjujući video na bilo kojem svjetlu
Podesivi kružni polarizirajući filtar
Nadzor nad parkiranjem

1080p @ 60fps kinematička video snimka
Korisnicima nudi stabiliziranu i kontinuiranu video snimku na 1080p s 60 sličica u sekundi, što povećava količinu detalja što možete vidjeti.

Ls475w + puni HD razlučivost

Smanjenje zamućenja pokreta
Drugi vozači prebrzo idu i brojevi registarske pločice mogu biti isprani u videu? Tehnologija smanjenja zamućenja pomaka koristi se za povećanje jasnoće objekata koji se brzo kreću.

Ls475w + zamagljena smanjenja slike

Prošireni ISO raspon do 12800
DOD LS475W + ima novi CMOS senzor tvrtke Sony STARVIS s poboljšanom osjetljivošću ne samo u normalnoj rasvjeti, već i slabim svjetlosnim uvjetima. Poboljšani raspon povećava svjetlinu objekata koji se brzo kreću noću. Fotoaparat sada može snimiti još više detalja u uvjetima ultra slabog osvjetljenja.

Ls475w + iso 12800

Napredna tehnologija WDR 2.0
Zapanjujući video u bilo kojoj svjetloj i uravnoteženoj ekspoziciji u svakom stanju. Fotoaparate brže i smanjuje izloženost svjetlu kako bi se postigla najljepša slika.

Tehnologija Ls475w + wdr

Veliki otvor f / 1,6, visoke performanse pri slabom osvjetljenju
Veliki otvor reflektira količinu svjetla koja pada na senzor tijekom snimanja. Što je veći otvor (tsmaller broj f), više svjetlosti će biti uhvaćeno u senzoru fotoaparata. S najšumom praksom, što je 66% veće od konkurencije na tržištu, DOD fotoaparati proizvode najoštriju sliku.

Ls475w + prednji i stražnji otvor objektiva

6G oštro staklene leće
Četiri elementa oštra leća, izrađena od šest slojeva stakla, pruža zapanjujuću, čistu i nepravilnu sliku

Ls475w + 6g stakla sosovka

Široki kut gledanja 145 °
Snimanje fotografija na širokom kutu gledanja od 145 ° za optimalnu pokrivenost i jasnoću. Prednji fotoaparat opremljen je iznimno širokokutnim objektivom koji povećava raspon snimanja, jer panoramski prikaz prednje strane vozila bilježi sve strane bez izobličenja (tako da nema iskrivljene slike).

Ls475w + kutna brzina

Podesivi kružni polarizirajući filtar - učinkovito smanjuje reflektiranu svjetlost
Podesivi filtar eliminira blještavilo vjetrobranskog stakla i istodobno povećava zasićenost. Smanjuje neželjene refleksije i pretjeranu ekspoziciju ili polarizacijske učinke kako bi se osiguralo najkvalitetnije slike i štite vaše leće.

Ls475w + polarizirajući filtar

Veliki 3-inčni LCD zaslon
Veliki 3 "16: 9 widescreen zaslon - fotoaparat ima veliki zaslon širokog zaslona koji nudi svijetli i veliki zaslon prikladan za pregledavanje postavki i reprodukciju videozapisa izravno na zaslonu fotoaparata.

Ls475w + 3 inčni zaslon

Baterija visoke performanse
Visoka učinkovitost Li-ion baterija 900mAh (DOD LS470W + ima 650mAh). U nedostatku napajanja, povećava vrijeme praćenja (parkiranje) i time pruža više zaštite.

Ls475w + velika moć 900mAh baterija

Nadzor nad parkiranjem
Bit ćete zadovoljni ovim nadzorom parkiranja čak i kad parkirate i napustite automobil. Poboljšani način parkiranja koji automatski počinje 10 minuta nakon napuštanja vozila. Kad nastavite vožnju, fotoaparat se vraća na način rada snimanja u petlji. S SONY STARVIS senzorom također možete uživati ​​u revolucionarnoj večernjoj viziji za prednju kameru, pa čak iu potpunom mraku.

Ls475w + nadzor parkiranja

U slučaju otkrivanja pokreta prednje ili stražnje kamere ili pri padu, započinje snimanje videozapisa i zaključava datoteku. Kamkorder počinje snimati 15 sekundi prije otkrivanja kretanja ili utjecaja, što osigurava da ćete imati zapis onoga što se dogodilo od početka do kraja. Uvjet je da fotoaparat mora biti napajan preko akumulatora pomoću kabela za trajno postavljanje u vozilu DOD DP4.

Upravo ovdje možete gledati videozapise poput poboljšanog modusa parkiranja:

GPS procesor s brzinom od 10 Hz
Integrirana s najbržim GPS brzinom od 10 Hz, preciznije podatke o mjestu i brzini vozila. Omogućuje snimanje rute na karti tijekom gledanja videozapisa u DOD playeru.

Ls475w + 10x gps procesor

DOD GPS Player V2.0
Nova verzija DOD GPS Player 2.0 s poboljšanim korisničkim sučeljem je čak i uz bolju jasnoću. Prikazuje FULL HD video snimke s realnim podacima kao što su brzina vozila, GPS koordinate, preopterećenje. Internetska veza prikazuje trenutni položaj vozila na Google kartama.

Ls475w + dod čitač

Otkrivanje brzinskog radara
Sustav vas podsjeća da ste blizu lokacije s ograničenjem brzine i gdje se radar može postaviti, tako da možete usporiti. Izbjegavajte zamke i uvijek imate kontrolu nad vozilom.
* Trenutno sustav podržava sljedeće zemlje: SAD, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.
Sinkronizacija vremena i datuma
Automatsko kalibriranje vremena, neovisno o ručnom podešavanju vremena. S ugrađenim 10x brzinskim GPS procesorom, može točno kalibrirati lokalno vrijeme i automatski ga pohraniti u memoriju fotoaparata.
Analiza puta
To je nova značajka za izračunavanje udaljenosti, vremena i prosječne brzine vaše rute od točke A do točke B. Na primjer, možete pronaći najkraći ili najbrži način rada iz svog doma na temelju podataka iz analize staza. To je vrlo ekonomičan i praktičan način za uštedu vremena i potrošnje goriva.
Zaštita G-senzora od udara
U nesreći, u slučaju naglog kočenja ili naginjanja automobila, automatski će zaštititi sve pohranjene i trenutne zapise. Uz ovu značajku, datoteke neće biti izbrisane niti prepisane, čak i kad se snimaju u vremenskoj petlji.

Ručno zaključavanje datoteka - SOS zaštita
U slučaju nužde, korisnicima omogućuje zaštitu već postojećih datoteka dugim pritiskom na gumb "SOS", koji čuva datoteku iz petlje za snimanje i štiti od toga da se nadoknadi drugim datotekama.

Automatsko snimanje i isključivanje
Nakon pokretanja vozila fotoaparat će automatski započeti snimanje. Kad isključite motor, fotoaparat se automatski isključuje bez pritiskanja bilo kojeg gumba.

Loop snimanje - ciklička snimka
Kada je prostor za pohranu na umetnutoj microSD kartici pun, može automatski prebrisati stare datoteke s novima, pa se datoteke stalno ponovno brišu.

Zaštita lozinkom
Kada postavite svoju zaporku, možete spriječiti druge da izbrišu svoje videozapise ili fotografije. Ovo je vrlo korisna značajka za tvrtke koje imaju vlastite vozače.

Podržava 128 GB Micro SD kartice
4x veća kompatibilnost memorije u odnosu na starije modele fotoaparata, podržava do 128 GB mikro SD s više od 18 sati snimanja.

Tehnički podaci:

Razlučivost videozapisa: 1920x1080 @ 60fps
Senzor: SONY STARVIS CMOS senzor
Širokokutni objektiv: 145 °
Otvori blende: f / 1,6
ISO osjetljivost: do ISO 12800
Zaslon: 3 "TFT LCD 16: 9
Format videozapisa: MOV
Mediji za snimanje: Mikro SDHC / SDXC klasa 10 (do 128 GB podrške)
Audio: Mikrofon i zvučnik (mono)
Baterija: litijska baterija s kapacitetom od 3,7V 900mAh
Ulazna snaga: 5V 1A
Veličina: 112,6 (D) x 71,9 (W) x 36,4 (V) mm, (4,4 "x 2,8" x 1,4 ")
Težina: 145g
Radna temperatura: -20 ° C ~ 65 ° C, (-4 ° F ~ 149 ° F)

Isporučeni pribor:

1x Profi auto kamera DOD LS475W +
1x punjač za automobil 12-24V (4M produžni kabel)
1x držač zgloba
1x CPL filtar
1x Ručno

Dodajte ls475w pribor

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (1)

100%