Dvostruki sistem oblaka 4g s crticom uživo 4G / WiFi s daljinskim GPS nadzorom - PROFIO X4

Kod: 55-209
2.767,50 kn Cijena bez PDV: 2.306,25 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Dvostruki oblačni sustav 4G / WiFi s 4g kamere s daljinskim upravljačem uživo s daljinskim GPS nadzorom - PROFIO X4 - Auto kamera za nadzor u stvarnom vremenu.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Dvostruki sistem oblaka 4g s crticom uživo 4G / LTE / WiFi s daljinskim GPS nadzorom - PROFIO X4 - Auto kamera za nadzor u stvarnom vremenu. Dvostruka kamera u oblaku - GPS uređaj za praćenje vozila s podrškom za WIFI i 4G SIM za savršen pregled vožnje. Dvostruka kamera za automobil s daljinskim GPS nadzorom - PROFIO X4 1080p i 720p + 4G + aplikacija za praćenje uživo . Ova automobilska kamera tvrtke PROFIO Electronics Tracking Cam X4 nudi funkcije kao što su GPS Tracker , GPS internetsko praćenje vozila uživo putem aplikacije na telefonu ili računalu, kao i prikaz žive slike s kamere u stvarnom vremenu. Ovo je dvostruka kamera za automobil (prednja i vanjska), koja omogućuje snimanje s obje kamere , prednja kamera ima razlučivost FULL HD 1920x1080p s kutom od 120 °. Također ćete cijeniti podršku za stvaranje WiFi 4G pristupne točke putem umetnute 4G SIM kartice . Kamera također može snimati zvuk putem mikrofona smještenog izravno u tijelu glavne kamere.

Slike se pohranjuju na podržanu micro SD memorijsku karticu do 128 GB . Tijelo fotoaparata izrađeno je od kvalitetnih materijala, što ga čini otpornim na visoke temperature ili ekstremne hladnoće . Nudi mogućnost zaključavanja SIM i Micro SD kartice od neovlaštenog uređivanja zapisa. Vrlo zanimljiva funkcija je i mogućnost daljinskog isključivanja motora vozila (pomoću releja) u slučaju krađe vozila. Ako je potrebno (SOS, uklanjanje napajanja, kvar automatske baterije), fotoaparat također radi na priloženoj vanjskoj bateriji na kabelu kapaciteta 450 mAh. Ova kamera nema gumbe izravno na uređaju, tako da sprečava bilo kakvu moguću manipulaciju i pokušava uređivati / brisati snimke.

Dvostruka kamera za automobil u oblaku s 4 crtice uživo za daljinsko praćenje u stvarnom vremenu

Fotoaparati za automobil u oblaku Profio X4

Na kabelu imate i vanjsku SOS tipku , a u slučaju nužde možete je pritisnuti 3 sekunde kako biste aktivirali SOS alarm. Tada kamera šalje SOS SMS na unaprijed zadane telefonske brojeve i započinje biranje tel. brojeva dok ne primite poziv. Cijenit ćete i značajku Vibracijski alarm - Alarm se aktivira kad se motor zaustavi nakon 5 minuta. Ako se u parkiranom vozilu otkriju bilo kakve vibracije , Tracksolid APP obavijestit će vas o tome. Analiza ponašanja vozača - ugrađeni 9-osni G senzor omogućuje kamkorderu da bolje izvodi analizu ponašanja vozača. U slučaju neprimjerenog ponašanja vozača poput brzog ubrzanja, jakog kočenja ili velike brzine motora, kamera automobila upozorit će vas uz pomoć aplikacije i istovremeno spremiti zapis vožnje na SD karticu kao i u oblak poslužitelju. Profio Tracking CAM X4 idealan je i sofisticiran način za povećanje sigurnosti vašeg automobila stalnim nadzorom ili sveobuhvatno rješenje za tvrtke u smislu praćenja kretanja njihove flote.

Usporedba pojedinih modela sustava kamera PROFIO Cloud

usporedba profio kamera

usporedba profio x1 x2 x4 x5 kamere u oblaku nadzorne kamere

Auto kamera PROFIO X4 s funkcijama zaštite vozila i daljinskim nadzorom u stvarnom vremenu

Videozapise uživo možete gledati s kamere putem besplatno dostupne mobilne aplikacije (podrška za Android / iOS ) pod nazivom " Tracksolid " ili putem web platforme na računalu. Pomoću ove aplikacije također je moguće u stvarnom vremenu pratiti internetski GPS položaj vozila na karti. Komplet kabela dizajniran je za izravnu vezu s kutijom osigurača 12 / 24V , omogućavajući trajno napajanje fotoaparata automobila. Prednost je sustav dvostrukih kamera koji pružaju snimke s prednje ili stražnje kamere. Možete se spojiti na vozilo putem aplikacije za mobitel, kao i PC platforme ili tableta. Karta prikazuje vaš trenutni položaj s vremenom, brzinom i GPS koordinatama. Aplikacija također podržava funkciju prikaza uživo u stvarnom vremenu.

kamera za automobil u oblaku profio x4 s GPS-om i prijenosom uživo

S vozilom se možete povezati putem aplikacije na mobitelu, kao i WEB platforme , na računalu ili tabletu.

Karta prikazuje vaš trenutni položaj s vremenom, brzinom i GPS koordinatama. Aplikacija također podržava funkciju prikaza uživo u stvarnom vremenu.

automobilska kamera s praćenjem uživo profio x4

Uživajte u GPS praćenju izravno putem web sučelja www.tracksolid.com

Nema potrebe za instaliranjem bilo kakvog softvera. Sve je dostupno putem interneta iz web preglednika na radnoj površini, prijenosnom računalu, tabletu ili mobilnom telefonu. Osnovna funkcija je praćenje motornog vozila, bilo automobila ili kamiona. Ako je vozilo na mreži, vidjet ćete njegovo trenutno mjesto na karti i možete nastaviti pratiti njegovu rutu. Ako je izvan mreže, prikazat će se njegovo posljednje poznato mjesto. Svako vozilo ima svoj jedinstveni ID broj nakon registracije, a pomoću ovog ID-a možete pronaći zapise o vožnji u svojoj povijesti vožnje (7-dnevna povijest). Nakon pokretanja arhivirane vožnje, kretanje možete vidjeti na karti. U detaljnom rasporedu možete vidjeti u koje vrijeme i na kojoj je adresi točno vozilo bilo u tom trenutku. Značajka GEO FENCE omogućuje vam slanje obavijesti e-poštom prilikom napuštanja označenog prostora (ako vozač vozila slučajno napusti planiranu rutu). Da biste koristili značajke, morate kupiti licencu za praćenje.

nadzor uživo kamere automobila profio x4
Tracksolid aplikacija za automobilsku kameru Profio X4

Video događaji u oblak

U slučaju ozbiljne nesreće, sudara ili abnormalnog ponašanja, videozapis se automatski prenosi u oblak . Zahvaljujući 4G vezi možete postići veće brzine prijenosa podataka i veću pokrivenost, omogućujući vam da odmah reagirate ili djelujete.

Pohrana u oblaku kamere Profio X4

DBA - Analiza ponašanja u vožnji

Nadgledanje podataka o ponašanju vozača, uključujući snažno ubrzanje, snažno kočenje i ekstremne zavoje, pomoći će smanjiti nesreće u voznom parku i poboljšati potrošnju goriva.

Profesionalni sustav DBA za kameru X4

Daljinski upravljač

Ovaj jedinstveni sustav omogućuje daljinsko upravljanje reprodukcijom snimaka s kamere. Također mogućnost snimanja foto snimke ili videozapisa na daljinu izravno s fotoaparata. Daljinsko isključivanje motora čini ga izvrsnim alatom za zaštitu od krađe. Alarm za vibracije upozorava vas na neželjene udare (upad u automobil, udar ili sudar).

aplikacija za nadgledanje automobilske kamere profio x4

WiFi HOTSPOT

Kada se motor pokrene, WiFi Hotspot će se automatski uključiti. Ime žarišne točke je "IMEI", dok je lozinka posljednjih osam znamenki IMEI-a. Sve što morate učiniti je otvoriti aplikaciju Car-Matrix, povezati se s odgovarajućim WiFi-jem, a zatim lako reproducirati svoje snimke ili urediti postavke.
4g kamera s crtom uživo s žarišnom točkom

4G brzi prijenos podataka

Samo umetnite 4G SIM karticu i lako ćete se povezati s internetom. Profio Cam za praćenje X4 podržava 2G GSM, 3G WCDMA i 4G prijenos podataka. Tako se možete povezati s brzim internetom gotovo bilo gdje.

4G brzi prijenos podataka podataka automobilska kamera profio x4

Alarm protiv krađe vibracija

Kad je ACC uključen, alarm i indikatori se odmah zaustavljaju. Uređaj prelazi u način zaštite vozila 5 minuta nakon što se motor vozila zaustavio. Ako senzori u kameri detektiraju vibracije u vozilu, alarm će se oglasiti i obavijestiti vas u obliku obavijesti putem aplikacije na pametnom telefonu u roku od 10 sekundi.

vibrirajuća alarmna kamera automobila profio x4

Isključivanje goriva / napajanja

Kad telefon primi obavijest o uljezu putem obavijesti, moguće je poslati naredbu za isključivanje motora. To je moguće učiniti samo iz sigurnosnih razloga, i to samo u slučaju da uređaj ima identificirani GPS položaj i ako je brzina vozila manja od 20 km / h.

isključenje kamere za dovod goriva profio x4

Praćenje u stvarnom vremenu uživo

Gledajte slike s automobilske kamere bilo kad i bilo gdje pomoću mobilne aplikacije CarMatrix izravno na vašem pametnom telefonu.

profio x4 kamera nadzor uživo

Ugrađeni G-senzor

U slučaju kočenja u nuždi, prilikom sudara ili udara, G-senzor situaciju ocjenjuje ozbiljnom i automatski započinje snimanje. Zatim zaključava video datoteku tijekom nesreće. Ovaj video može poslužiti kao dokaz u slučaju nesreće.

ugrađena kamera G-senzora profio x4

SOS hitni poziv

U nuždi možete pritisnuti SOS tipku 3 sekunde da biste aktivirali SOS alarm. Zatim kamera šalje SOS sms na unaprijed postavljene telefonske brojeve i započinje ciklus ponovnog biranja unaprijed postavljenih brojeva do odgovora na poziv.

hitni poziv SOS auto kamera profio X4

Upravljanje voznim parkom

Ako ste vlasnik flote vozila u svojoj tvrtki, možete ih istovremeno pratiti pod jednim računom. Korištenjem naše platforme Tracksolid možete pratiti veliki broj uređaja na jednom računu. Zgodno vam je cijelo vrijeme promatrati svoju flotu.

vozilo za upravljanje voznim parkom kamera automobil profio x4

FULL HD 1080 video kvaliteta

Profio Cam X4 za praćenje pruža savršene mogućnosti slike. Kadrovi će biti snimljeni s velikom jasnoćom. Sve što je zabilježeno ovom videokamerom bit će preneseno u glatke i nevjerojatne videozapise. Došlo je vrijeme za uživanje u oštrim i lijepim kadrovima.

Kamera FULL HD video kvalitete X4 Profio

Snimanje petlje

Videozapisi će se pohranjivati na mikro SD karticu svake 3 minute (ovisno o postavkama) Ako je SD kartica puna, starije snimke automatski će se izbrisati i zamijeniti novima.

snimanje u loop profio x4 kameri

Podrška za WDR (Wide Dynamic Range)

Ova kamera podržava WDR funkciju. WDR je vrhunska tehnologija primijenjena u kamkorderu, bez obzira je li okruženje presvijetlo ili tamno. Slika kamere je uvijek jasna i svijetla.

podržavaju WDR funkciju auto kamera Profio x4

Potpuno pokrivanje s 3 trake

Kako bi se smanjile mrtve točke, Profio kamera za praćenje X4 koristi širokokutnu staklenu leću od 120 ° koja prikladno snima 3 trake na cestama. Kamera je vrlo osjetljiva i omogućuje precizno i detaljno snimanje slike.

Pokrivenost 3 trake na cestama profio x4 kamera

Tehnički podaci:

Model: PROFIO Tracking Cam X4
Procesor: ARM Cortex A53 četverojezgreni 1,4 GHz
Operativni sustav: Android 8,1 GO
Flash memorija: eMMC 16G
RAM memorija: LPDDR3 1 GB
GPS + BDS, GSM i WCDMA, 4G,
Prednja kamera video razlučivosti: Full HD 1080p s 30 kadrova u sekundi, H.264 kodiranje, kut snimanja 120 °
Vanjska kamera video rezolucije: 720p, kut snimanja 100 °
Wi-Fi: 802,11 b / g / n, frekvencija 2,4 GHz, žarišna točka
Daljinski nadzor: PC i aplikacija - sučelje računala: www.tracksolid.com, APP za mobitel: Tracksolid
Praćenje uživo: obje dualne web kamere ili putem aplikacije
G-senzor: Da (6-smjerni)
Mikrofon: Da
Ugrađeni zvučnici: Da
Podrška za Micro SD: do 128 GB
USB podatkovno sučelje: Micro USB 5 pin
Vanjska baterija: 450mAh
Napajanje: 12V - 24V
Radna temperatura -20 ° C ~ 65 ° C, (-4 ° F ~ 149 ° F)
Dimenzije glavne kamere: Š / V / D 6,8 x 4,8 x 10,9 cm
Dimenzije vanjske kamere: Š / V / D 5,3 x 3,1 x 3,1 cm
Težina fotoaparata: 225 g

sadržaj paketa profio cam x4 za praćenje

profesor elektronike Profio Tracking Cam X4 vrhunski je proizvod nove marke PROFIO ELECTRONICS koja je usko specijalizirana za razvoj i proizvodnju inovativnih fotoaparata koji unose novu dimenziju u njihovu svakodnevnu upotrebu.

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (2)

99%