Bluetooth naočale za koštanu provodljivost za slušanje glazbe + obavljanje telefonskih poziva

Kod: 11-339
967,50 kn Cijena bez PDV: 806,25 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Bluetooth naočale za koštanu provodljivost za slušanje glazbe + upućivanje telefonskih poziva omogućuju vam da izgledate cool bilo gdje i bilo kada.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Bluetooth naočale za koštanu provodljivost za slušanje glazbe + upućivanje telefonskih poziva omogućuje vam da izgledate cool dok slušate glazbu ili komunicirate telefonom bilo gdje, u bilo koje vrijeme. Naočale imaju ugrađene zvučnike kroz koje možete slušati glazbu bez da vam puno smeta okolina. Ovo je revolucionarna tehnologija s kojom ćete se ugodno iznenaditi. Velika prednost u odnosu na tradicionalne slušalice je da čak i kad slušate glazbu, također možete uočiti zvukove okolnih zvukova - na primjer, prilazeći automobilu ili vlaku i zbog toga ostajete budni u okolini oko sebe i izgledate moderno. Živimo u užurbanom svijetu u kojem nošenje klasičnih slušalica postaje prilično nepraktično, ali s ovim luksuznim naočalama ništa nećete propustiti.

Naočale puštaju glazbu - Nema više neugodnog guranja ušiju kao što je to slučaj sa konvencionalnim slušalicama

naočale koje sviraju glazbu

Čak i ako ih dugo nosite i slušate glazbu kroz njih - ne morate se brinuti o oštećenju sluha - jer zvuk ne prolazi izravno u vaše uši. Omogućuju učinkovitu zaštitu očiju, izgledaju moderno i možete slušati glazbu kroz njih bez da narušavate okolinu - dodatak koji bi trebao imati svaki ljubitelj najnovije tehnologije. Spojite sunčane naočale na svoj pametni telefon ili tablet putem Bluethooth-a i za njihovo korištenje ne morate imati nikakve dodatne aplikacije.

Vrhunski dizajn slike, slušanje glazbe ili kontrola poziva

kontrola poziva u sunčanim naočalama

Još jedna prednost je to što sunčane naočale možete koristiti za kontrolu poziva , čineći ih multifunkcionalnim uređajima višeg razreda. Slušalice su napravile revoluciju u telefoniji, a također su ove naočale jednako inovativne. Svakim pozivom upravljamo pritiskom na jednu tipku bez nepraktične slušalice u uhu. Činjenica da se slušalice ne ubacuju izravno u uši uklanja neugodan osjećaj koji nastaje pri nošenju klasičnog handsfree kompleta (bol u ušima, neugodna iritacija).

naočale za kondukcijsku konekciju bluetooth

Ove moderne sunčane naočale pokreće baterija od 120 mAh. Za potpuno punjenje potrebno je oko 2 sata, a trajanje baterije je oko 5 sati - što većina korisnika može lako koristiti tijekom jednog dana. Zahvaljujući posebnom staklenom materijalu (TR90), oni su lagani i izdržljivi. Naravno, naočale imaju i filter UV400 , pa osim tehnološke funkcionalnosti, udovoljavaju i praktičnim zahtjevima korisnika.

Svakim pozivom možete upravljati pritiskom na jednu tipku

sunčane naočale bluetooth

Značajke:

plus Bluetooth handsfree
plus Slušanje / telefoniranje / kontrola glasa
plus Moderan i svestran dizajn naočala
plus Jednostavan rad
plus Zaštita očiju (UV filter400)

Tehničke specifikacije:

Bluethooth - 5,0
Kompatibilni sustavi - Android, iOS
Baterija - 120 mAh
Broj zvučnika - 2
Mikrofon - stereo
Dimenzije - 143x16x48 mm
Težina - 48g

Sadržaj paketa:

1x sunčane naočale
1x Tekstilna futrola
1x kabel za punjenje
1x Priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene