7 "LCD monitora s mogućnošću spajanja do 4 stražnje kamere

Kod: 15-022
892.50 kn Cijena bez PDV: 743.75 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

7 "LCD monitora s mogućnošću spajanja do 4 kamere za promjenu smjera, što ovaj monitor čini idealnim pomoćnikom dok se preokreće ili bolje usmjerava u različitim operacijama s manjim i većim vozilima.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

7 "LCD monitor s mogućnošću spajanja do 4 kamere za promjenu smjera, što ovaj monitor čini idealnim pomoćnikom dok se preokreće ili bolje usmjerava u različitim operacijama s manjim i većim vozilima. Ili da biste vidjeli sve četiri monitora zajedno. Monitor vam omogućuje prebacivanje između različitih opcija prikazivanja fotoaparata, ovisno o broju kamera koje ste spojili i koje od njih želite odabrati kao glavne.  

Kad je fotoaparat spojen na LCD zaslon, po potrebi možete podesiti zrcalnu sliku svake kamere, tako da se desna i lijeva strana realno prikazuju pri unazad. S ovim sustavom točno znate što se nalazi iza ili oko vozila. Pogodan je za van, minibus, karavan, autobus, kamion, poluprikolice prikolice, poljoprivredne strojeve i druga vozila. Monitori su opremljeni s podesivim nosačem koji se može pričvrstiti na željeni prostor. Sadrži i sunčani visi koji jamči jasnu sliku i bez zasljepljivanja, a gumbi s pozadinskim osvjetljenjem olakšavaju upravljanje u mraku.

7 LCD monitor sa 4 kamere


Na monitor se može spojiti do 4 kamere , koje možete birati iz našeg izbornika po potrebi i spojiti ih na monitor preko 15 ili 20 metara 4-polnih kabela. 4-pinski priključak koji spaja fotoaparat s kabelom je vodootporan, kao i fotoaparat je otporan na prašinu i otporan na oštećenja. Instalacija je jednostavna. Kabeli za napajanje nalaze se izravno na monitoru, a pojedinačne kamere se pokreću preko 4-pinskog kabela izravno s monitora pa nije potrebno povezati svaku kameru s izvorom. Monitor također uključuje 4 spoja za spajanje jedne kamere na svjetla za vožnju unatrag. Kada se pređete, odabrana kamera automatski će se prikazati na monitoru. 4pin-cinch priključak također se nalazi u paketu monitora, koji se u slučaju potrebe za povezivanjem starog fotoaparata preko klasičnog cinch konektora može povezati s ovim profesionalnim sustavom.

4 LCD kamere 7 + kamera s IR-om


U slučaju da monitora morate monitirati na drugačiji način nego s konzolom (što je uključeno u paket), u našoj ponudi možete naći još tri vrste štandova koji vam omogućuju da priložite monitor, na primjer, na vjetrobran ili gdje je potreban. U slučaju da fotoaparat trebate staviti na prikolicu koja se može ukloniti iz automobila ili kamiona, možete kupiti u našem e-trgovini spojni kabel preklopne kamere za prikolice i poluprikolice. To osigurava jednostavno odspajanje sustava unatrag i ponovno spajanje.

PLUS 7 "LCD zaslon
plus Može se spojiti do 4 kamere za promjenu smjera
plus Mirror slika (refleksija)
plus Mogućnost istodobnog prikaza svih 4 kamere na monitoru
plus OSD izbornik s daljinskim upravljačem
plus Razlučivost zaslona 800x480px

Tehničke značajke monitora:

7 "TFT LCD monitor
Sustav: PAL / NTSC
Omjer slike: 16: 9
Razlučivost monitora: 800 x 480
Ulazi: 4x
Kontrast: 300: 1
Podesiva svjetlina, kontrast, boja
Napajanje: DC 12V-24V
Potrošnja energije: 5W
Radna temperatura: -10ºC do 60ºC
Temperatura skladištenja: -20ºC do 70ºC
Dimenzije: 182 x 135 x 24 mm

Sadržaj pakiranja:

1x 7 "LCD monitor
1x Daljinski upravljač
1x Senzor za sunce
1x Konzola za montažu monitora
1x vijci za montažu monitora
1x Power kabel
1x smanjenje 4pin-cinch
1x Ručno

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene