LED traka 1M za kuhinju, krevet, stubište s senzorom pokreta za 4xAAA baterije - PACK

Kod: 71-034
262.50 kn Cijena bez PDV: 218.75 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

LED traka 1M za kuhinju, krevet, stubište s senzorom pokreta za baterije 4xAAA - PACK, kompletan je set za samoinstalaciju.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED traka 1M za kuhinju, krevet, stubište s senzorom pokreta za baterije 4xAAA - PACK, kompletan je set za samoinstalaciju. Ovaj kompletan set odmah će vašu sobu učiniti ugodnom i raspršenom svjetlošću. Zahvaljujući jednostavnoj ugradnji i jednostavnom rukovanju, LED svjetlosna traka automatski će se uključiti kada se zazna gibanje. Zalijepite LED svjetlosnu traku sa 30 LED svjetla na potrebno mjesto pomoću 3M trake , povežite kablove i stavite senzor za otkrivanje pokreta koji ima raspon do 5 metara i širok kut otkrivanja do 115 °, kako bi mogao pouzdano uhvatiti svaki pokret . LED svjetiljka (LED trake u sobi) pogodna je za osvjetljenje stepenica, (stubišno svjetlo sa senzorom), noćno osvjetljenje hodnika, kupaonice, ormara, ormara, spavaće sobe ili krevetića , ali je također pogodno kao LED traka za kuhinju ( svjetlo ispod kuhinjske jedinice) - rasvjeta koja vam definitivno treba. Njihova upotreba je zaista vrlo široka.

LED traka osvjetljenje stana, interijera

Svjetlo se automatski uključuje kad je otkriveno kretanje. Kad je otkrivanje pokreta završeno, svjetlo se automatski isključuje nakon 15 sekundi. Postoje 3 varijante svijetle boje koje možete odabrati: toplo žuto - 3000K, bijelo - 4000K, hladno bijelo - 6000K kako bi se uklopilo u vašu unutrašnjost što je više moguće. Svjetlo se automatski uključuje u uvjetima slabog osvjetljenja, ali može se postaviti da se istovremeno uključuje i danju i noću.

Svoje mjesto može naći i u garaži, kamp prikolici ili podrumu, jer to radi na AAA baterijama

LED trake AAA baterije

Tehnički podaci:

Model: CL-CDC-1
100 cm dugačka LED traka sa 30 LED svjetla, IP65 vodootporna, 5 V istosmjerna širina, 8 mm široka, naljepnica 3M na stražnjoj strani za lijepljenje trake
Senzor pokreta s noćnim vidom, raspon senzora: 3-5 m i kut skeniranja od 115 °, s prekidačem MAN / AUTO (svjetlo se uključuje kad se prepozna kretanje ili kada se prekidač pritisne)
Automatsko isključivanje svjetla nakon 15 sekundi
Dimenzije: 137x27x19 mm
Postoje 3 varijante svijetle boje koje možete odabrati:
toplo žuto - 3000K
bijela - 4000K
hladno bijela - 6000K
Napajanje: 4xAAA baterije (nisu uključene u paketu) - stalan vijek trajanja od 2,5 sata ili 2 mjeseca kada se svjetlo uključuje 10 puta dnevno


Sadržaj paketa:

1x 100 cm dugačka LED traka
1x senzor pokreta za otkrivanje pokreta s 3M naljepnicom na stražnjoj strani za ugradnju senzora
1x Priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene