Bežični mikrofon postavljen Boya BY-WM4 Mark II

Kod: 73-009
862,50 kn Cijena bez PDV: 718,73 kn
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
+

Komplet bežičnih mikrofona Boya BY-WM4 Mark II zvučni je sustav dizajniran kako za kreativce videa, tako i za one koji videe vide kao svoj hobi.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Komplet bežičnih mikrofona Boya BY-WM4 Mark II zvučni je sustav dizajniran za autore video zapisa, kao i za one koji videe vide kao svoj hobi i žele se ponašati kao profesionali.

BOYA BY-WM4 Mark II svojim korisnicima pruža jasan i kvalitetan zvuk. Kompatibilan je sa pametnim telefonima, DSLR kamerama, korisničkim kamerama, osobnim računalima i mnogim drugim uređajima. Njegova težina i dimenzije pružaju maksimalnu udobnost i učinkovitost. Zvučni sustav uključuje jedan odašiljač i jedan prijamnik . Odašiljač ima svesmjerni mikrofon s reverima koji bilježi sve što trebate. Rukovanje uređajem je također vrlo jednostavno i nije zahtjevno. Prednost je u tome što ako snimate na DSLR ili kameru bez zrcala, možete na njega pričvrstiti postavljeni BY-WM4 Mark II pomoću adaptera za ugradnju cipela . Često predavate? Jeste li aktivni profesionalac u području vijesti? Stvarate li često razne video zapise ili video zapise čiji je glavni sadržaj razgovori? Dakle, digitalni je odašiljač ono što ne biste trebali propustiti prilikom snimanja. Velika prednost je što je prijenos zvuka bežičan i stoga se korisnik može u potpunosti usredotočiti na svog ispitanika, publiku ili druge sudionike. Djeluje vrlo samouvjereno i profesionalno.

Boya mikrofon postavljen BY-WM4 Mark II

Sustav može raditi do 50 m udaljenosti, u slučaju da nema prepreka na putu. Prilikom snimanja videa prednost ovog kompaktnog sustava je ta što je kašnjenje zvuka iza slike (ili obrnuto) neprimjetno, što doprinosi profesionalnom izgledu snimljene slike. Napajaju ga dvije AA baterije (1x za prijemnik, 1x za predajnik). Ako tražite način kako da svoj rad prebacite na novu razinu i pružite svojim videozapisima profesionalni izraz, kompaktni zvučni sustav BOYA BY-WM4 Mark II je pravo rješenje za vas.

prijemnik i odašiljač BOYA BY-WM4 Mark II

Tehničke specifikacije:


Frekvencijski pojas: 2,4 GHz (2405-2478Mhz)
Frekvencijski odziv: 35Hz-14Khz +/- 3dB
Signal / buka: 80dB ili više
Iskrivljenost: 0,05% ili manje
Audio ulaz: 3,5 mm priključak
Pogon: 2x AA baterije (1x prijemnik, 1x predajnik)
Dimenzije: 47 * 70 * 23mm
Težina: 45 g (bez baterije)

Sadržaj paketa:

1x odašiljač BY-WM4 Mark II
1x prijemnik BY-WM4 Mark II
1x mikrofon + filter za vjetar i isječak
1x 3,5 mm priključak (za fotoaparate, DSLR fotoaparate ...)
1x 3,5 mm priključak (za pametne telefone ...)
1x adapter za postavljanje cipela
1x Tvrda futrola
1x Priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene