Mikrofon rever s predajnikom BOYA TX8 Pro

Kod: 73-008
712.50 kn Cijena bez PDV: 593.75 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Mikrofon rever s TX8 PRO odašiljačem naći će svoju uporabu u svim sferama vizualno-audio produkcije. Nije važno kakvu bi ulogu ovaj odašiljač trebao nositi, on to može podnijeti.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Mikrofon rever s TX8 PRO odašiljačem naći će svoju uporabu u svim sferama vizualno-audio produkcije. Nije važno kakvu bi ulogu ovaj odašiljač trebao nositi, on to može podnijeti.

TX8 Pro je digitalni bežični odašiljač s revernim mikrofonom kompatibilan s RX8 Pro i SP-RX8 Pro (prijemnik se prodaje zasebno). Ovaj kompaktni odašiljač odličan je izbor za ljude koji žele premjestiti svoj posao ili hobi korak dalje. Sadrži LCD zaslon koji se lako čita (pruža informacije o kanalu i bateriji), široki RF preklopni opseg, jedan Mic ulaz i jednu liniju ulaza. Čvrsto, lagano plastično kućište osigurava malu težinu, a također je prikladno za DSLR fotoaparate za video, off-road snimanje ili televizijsko emitiranje.

kompaktni mikrofon odašiljača

Radi na UHF frekvencijskom sučelju, što jamči prijem bez ikakve buke. Odašiljač ima 48 kanala koji omogućuju da više uređaja rade istovremeno, i mogu snimati prijenos zvuka do udaljenosti od 100 metara. TX8 Pro opremljen je prekidačem MIC i LINE IN za standardne žičane mikrofone ili linearne izvore s podesivim nijemima , napajanjem dva AA baterija. Uređaj dolazi s svesmjernim mikrofonom reverja, koji spada u jedan od najpouzdanijih. TX8 Pro zvučni sustav rukuje u zaista mnogim situacijama i pruža visok stupanj pouzdanosti i učinkovitosti .

Tehničke specifikacije:

Vrsta priključka: UHF prijenos s 48 kanala
Kanali: Dvije grupe kanala (A / B)
Način emitiranja: bežično emitiranje
Napajanje: dvije AA baterije
Ulazi: 1x mikrofon, 1x linijski ulaz

Sadržaj paketa:

1x odašiljač TX8 PRO
1x rever mikrofon
1x Priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene