Svjetski spomenici 15kom - pribadače na drvenim kartama

Kod: 66-056
44,00 U$ Cijena bez PDV: 36,66 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Svjetski spomenici postavljeni 15kom - pribadače na drvenim kartama. PUSHPINS - spomenici poput svjetskih čuda

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Zašto smo najbolji?

Preko 35 000 YT pretplatnici Preko 1000 YT video recenzije 10 milijuna pogleda
Profesionalni savjetovanje
Tržišni lider već 12 godina
Svi proizvodi mi testiramo

Opis proizvoda

Svjetski spomenici postavljeni 15kom - pribadače na drvenim kartama. GUBNICE - spomenici poput svjetskih čuda koriste se za označavanje vaših omiljenih zgrada na vašoj zidnoj karti svijeta , imajte svoje spomenike pred očima. Jeste li se oduvijek divili veličanstvu EIFELOVE KULE ili vam je draži ponos azijskog kontinenta - VELIKI KINESKI ZID ili simbol novog svijeta - američki STATUS SLOBODE ? Sve ove spomenike i još mnogo više pronaći ćete u ovom kompletu. Drvene karte vrlo su estetski i popularan dodatak vašoj kući / stanu, uredima ili poslovnom prostoru. Oni već izgledaju originalno, ali uz pomoć ovih pribadača dat ćete im poseban karakter . Precizna obrada minijatura ovih svjetski poznatih zgrada zasigurno će privući pažnju svih u vašem okruženju.

VRHUNSKI spomenici koje je sagradio čovjek na vašoj karti.

spomenici i znamenitostipush pin svjetske konstrukcije i zgrade

Detaljna i izuzetno kvalitetna obrada najpoznatijih svjetskih građevina - izrađenih od drveta.

gurnite igle na drvenoj kartiklinovi - za drvenu kartu

U ovom kompletu pronaći ćete sljedeće svjetske građevine:

Koloseum - ruševine velikog amfiteatra u središnjem Rimu - trenutno je arhitektonska dominacija Rima.
Eiffelov toranj - metalna je konstrukcija sagrađena na Champ de Mars u blizini Sene u Parizu, u vrijeme svoje izgradnje bila je najviša zgrada na svijetu.
Sagrada Familia - masivna je bazilika u Barceloni, koja se gradi od 1882. godine. Očekivani završetak planiran je za 2026. godinu - povodom proslave 100. godišnjice arhitektove smrti ovog hrama Antonija Gaudija.
Burg Khalifa - neboder je u gradu Dubaiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, nakon završetka 2010. godine postao je najviša zgrada na svijetu bez premca.
Pagoda - oznaka za istočnoazijski tip hrama, koji se koristi za očuvanje svetih ostataka, svaki kat ima pomični krov.
Nagnuti toranj u Pizi - kada je zgrada dosegla treći kat i visinu od 11 metara, osnova prstena nagnula se u stranu za točno 15 cm. Pisano je pokušao uravnotežiti nagib na četvrtom katu, ali nije uspio.
Big Ben - naziv "Big Ben" obično se koristi za cijeli toranj, ali zapravo je to ime najvećeg zvona u tornju, ovo zvono uvijek zvoni svaki sat.
Piramide - građene su kao grobnice drevnih vladara i njihovih obitelji, posebno tijekom Starog i Srednjeg carstva.
Zgrada parlamenta u Mađarskoj - jedan je od nacionalnih simbola Mađarske i jedna od najstarijih vladinih zgrada u Europi. Od 1989. godine postao je i simbol povratka Mađarske slobodi i demokraciji.
Kineski zid - stari je fortifikacijski sustav koji se proteže sjevernom Kinom, izgrađen je za vrijeme dinastije Ming i doseže 8.850 km.
Taj Mahal - ovo je mauzolej u Agri u Indiji. sagradio Shah Jahan u znak sjećanja na svoju suprugu Mumtaz Mahal, u mramor je postavljeno 28 različitih vrsta dragog kamenja i dragog kamenja.
Machu Picchu - poznat i kao Izgubljeni grad Inka, grad je koji su stvorili Inke, na 2430 metara nadmorske visine na planinskom grebenu iznad doline Urubamba u Peruu.
Kip slobode - New York. pojedini dijelovi samog kipa izrađeni su u Francuskoj pod vodstvom kipara Frédérica Augustea Bartholdija. Za američku naciju to je simbol slobode.
Sydney Opera House - njezin graditelj nadahnut je motivima iz prirode, oblikuju je školjke ili labudovi koji žele poletjeti. Najpoznatija zgrada u Australiji.
Kip Isusa Krista - (Krist Otkupitelj). Smješteno je na 700 metara visokom brdu Corcovado - Rio de Janeiro, Brazil. Njegova je visina 30 metara, prikazuje Krista raširenih ruku. Ova je gesta trebala izraziti suosjećanje i radost neovisnosti.
Sadržaj paketa:
15x klinova koji prikazuju najpoznatije zgrade na svijetu
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene