Svjetski spomenici 15kom - pribadače na drvenim kartama

Kod: 66-056
44,00 U$ Cijena bez PDV: 36,66 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Svjetski spomenici postavljeni 15kom - pribadače na drvenim kartama. PUSHPINS - spomenici poput svjetskih čuda

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Svjetski spomenici postavljeni 15kom - pribadače na drvenim kartama. GUBNICE - spomenici poput svjetskih čuda koriste se za označavanje vaših omiljenih zgrada na vašoj zidnoj karti svijeta , imajte svoje spomenike pred očima. Jeste li se oduvijek divili veličanstvu EIFELOVE KULE ili vam je draži ponos azijskog kontinenta - VELIKI KINESKI ZID ili simbol novog svijeta - američki STATUS SLOBODE ? Sve ove spomenike i još mnogo više pronaći ćete u ovom kompletu. Drvene karte vrlo su estetski i popularan dodatak vašoj kući / stanu, uredima ili poslovnom prostoru. Oni već izgledaju originalno, ali uz pomoć ovih pribadača dat ćete im poseban karakter . Precizna obrada minijatura ovih svjetski poznatih zgrada zasigurno će privući pažnju svih u vašem okruženju.

VRHUNSKI spomenici koje je sagradio čovjek na vašoj karti.

spomenici i znamenitostipush pin svjetske konstrukcije i zgrade

Detaljna i izuzetno kvalitetna obrada najpoznatijih svjetskih građevina - izrađenih od drveta.

gurnite igle na drvenoj kartiklinovi - za drvenu kartu

U ovom kompletu pronaći ćete sljedeće svjetske građevine:

Koloseum - ruševine velikog amfiteatra u središnjem Rimu - trenutno je arhitektonska dominacija Rima.
Eiffelov toranj - metalna je konstrukcija sagrađena na Champ de Mars u blizini Sene u Parizu, u vrijeme svoje izgradnje bila je najviša zgrada na svijetu.
Sagrada Familia - masivna je bazilika u Barceloni, koja se gradi od 1882. godine. Očekivani završetak planiran je za 2026. godinu - povodom proslave 100. godišnjice arhitektove smrti ovog hrama Antonija Gaudija.
Burg Khalifa - neboder je u gradu Dubaiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, nakon završetka 2010. godine postao je najviša zgrada na svijetu bez premca.
Pagoda - oznaka za istočnoazijski tip hrama, koji se koristi za očuvanje svetih ostataka, svaki kat ima pomični krov.
Nagnuti toranj u Pizi - kada je zgrada dosegla treći kat i visinu od 11 metara, osnova prstena nagnula se u stranu za točno 15 cm. Pisano je pokušao uravnotežiti nagib na četvrtom katu, ali nije uspio.
Big Ben - naziv "Big Ben" obično se koristi za cijeli toranj, ali zapravo je to ime najvećeg zvona u tornju, ovo zvono uvijek zvoni svaki sat.
Piramide - građene su kao grobnice drevnih vladara i njihovih obitelji, posebno tijekom Starog i Srednjeg carstva.
Zgrada parlamenta u Mađarskoj - jedan je od nacionalnih simbola Mađarske i jedna od najstarijih vladinih zgrada u Europi. Od 1989. godine postao je i simbol povratka Mađarske slobodi i demokraciji.
Kineski zid - stari je fortifikacijski sustav koji se proteže sjevernom Kinom, izgrađen je za vrijeme dinastije Ming i doseže 8.850 km.
Taj Mahal - ovo je mauzolej u Agri u Indiji. sagradio Shah Jahan u znak sjećanja na svoju suprugu Mumtaz Mahal, u mramor je postavljeno 28 različitih vrsta dragog kamenja i dragog kamenja.
Machu Picchu - poznat i kao Izgubljeni grad Inka, grad je koji su stvorili Inke, na 2430 metara nadmorske visine na planinskom grebenu iznad doline Urubamba u Peruu.
Kip slobode - New York. pojedini dijelovi samog kipa izrađeni su u Francuskoj pod vodstvom kipara Frédérica Augustea Bartholdija. Za američku naciju to je simbol slobode.
Sydney Opera House - njezin graditelj nadahnut je motivima iz prirode, oblikuju je školjke ili labudovi koji žele poletjeti. Najpoznatija zgrada u Australiji.
Kip Isusa Krista - (Krist Otkupitelj). Smješteno je na 700 metara visokom brdu Corcovado - Rio de Janeiro, Brazil. Njegova je visina 30 metara, prikazuje Krista raširenih ruku. Ova je gesta trebala izraziti suosjećanje i radost neovisnosti.
Sadržaj paketa:
15x klinova koji prikazuju najpoznatije zgrade na svijetu
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene