Držač za olovke - Luksuzni i ekskluzivni stalak za olovke Historic Knight

Kod: 100-005
53,90 U$ Cijena bez PDV: 44,91 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Držač za olovke - Luksuzni i ekskluzivni stalak za olovke Historic Knight​ prekrasan je ukrasni držač pogodan kao poklon, stolni rokovnik ili moderna dekoracija interijera.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Držač za olovke - Luksuzni i ekskluzivni stalak za olovke Historic Knight​ prekrasan je ukrasni držač pogodan kao poklon, stolni rokovnik ili moderna dekoracija interijera . Uđite u čarobni svijet u kojem se susreću povijest i kreativnost. Kip viteza koji drži pero jedinstven je ukras koji pušta maštu na volju. Ova veličanstvena statua donosi drevnu slavu i eleganciju viteštva ravno u vaš prostor. Ne samo da ukrašava vaš interijer, već služi i kao praktičan držač za olovke.

Luksuzne olovke - Ekskluzivan stalak ili držač za olovke (poklon set)

vitez pero držač - stalak za pero

Stvoreno s preciznošću i ljubavlju za detalje

Držač za pero u obliku viteza koji se klanja s podignutim rukama u kojima drži pero kreiran je s preciznošću i ljubavlju prema detaljima. Hvata eleganciju i hrabrost viteštva, povezujući ih sa svijetom riječi i kreativnosti. Držač olovke izrađen je od visokokvalitetnog i izdržljivog materijala. Vitez je napravljen od smole, a pero od metala, fantastičnog je oblika i odlično izgleda na stolu. To je savršena ideja za poklon za svaku priliku. Vitez dolazi s olovkom, ali može držati bilo što drugo poput olovaka, markera, otvarača za pisma i drugih predmeta.

kip viteza - držač za pero ili stalak za pero

Estetski element koji će ukrasiti vaš dom

Pogled na ovog herojskog viteza koji drži pero otvorit će vam vrata beskrajne inspiracije. Njegov viteški stav izražava odlučnost i mudrost, dok čvrst stisak pera ukazuje na snagu. To je prilika da u svoj dom unesete snažan estetski element, ukrašavajući svoj radni stol, knjižnicu ili poseban kutak posvećen kreativnosti.

držač za pero u obliku viteza

Povijesna atmosfera

Statua viteza pero prekrasan je ukrasni dodatak kojim možete ukrasiti i oživjeti svoj dom. Njegova elegancija i moderan dizajn donose jedinstvenu povijesnu atmosferu u vaš prostor. Držač je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji jamče dug vijek trajanja i izdržljivost. Svojim jedinstvenim oblikom i izrazom kipa viteza koji drži pero privući će pozornost svakoga tko ga pogleda. Ovaj držač za olovke izvrstan je poklon za sve koji cijene ljepotu i originalnost.

stalak za pero vitez ukras držač za pero

Specifikacija:

  • Materijal: vitez - smola, pero - metal
  • Boja: po izboru (boju upisati u napomenu prilikom narudžbe)

Sadržaj paketa:

1x Knight držač za pero
1x olovka

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene