Bloter za stol - Uredski set od 10 komada SET Luxury (drveni + koža)

Kod: 96-009
328,90 U$ Cijena bez PDV: 274,09 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Bloter za stol - Uredski set od 10 kom. Luksuzni izrađeni od drveta "ZEBRANO" i sintetičke kože (100% ručno izrađeni).

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Bloter za stol - Uredski set od 10 kom. Luksuzni izrađeni od drveta "ZEBRANO" i sintetičke kože (100% ručno izrađeni). Ovaj jedinstveni visokokvalitetni stolni set učinit će vaš ured potpuno drugim mjestom. Maksimalni reprezentativni karakter zajamčen je uporabom najkvalitetnijih materijala kože i drveta. Svi proizvodi u ovoj kategoriji izrađeni su od kvalitetnog drveta i prvoklasne 100% sintetičke kože, svi ručno izrađeni i iskreno šivani i obrađivani u HAND MADE proizvodnji .

Jedinstveni dizajn crne kože sa smeđim drvetom izgleda maksimalno otmjeno i plemenito - luksuzni dodatak za ured ili radnu sobu. Kožni SET sastoji se od 10 komada uredskog materijala: radna podloga s prostorom za skrivanje dokumenata, držač olovke, držač papira za bilješke, postolje za kalendar, 2x jastučić za piće, ladica za dokumente, naljepnica i set zlatnih olovaka - kemijska olovka i nalivpero . Luksuzno   kožna podloga za stol (prostirka) - jedinstveni uredski dodaci. Podmetači za pisanje ili podmetači od umjetne kože.

Idealno za poklon šefu ili kolegi u uredu

poklon za šefa - uredski dodatak

Radna podloga dizajnirana je tako da uvijek ima pri ruci vaše važne dokumente, a ne na dohvat ruke znatiželjnih očiju oko vas. Zahvaljujući svom skrivenom mjestu, omogućuje vam da važne dokumente držite sigurno skrivenima. Ispod naslovnice nalazi se prostor u koji možete lako spremiti svoje važne dokumente.

kožni uredski pribor

Drvena baza za stol sa zlatnom pločicom s natpisom + zlatne olovke - SET olovka sastoji se od nalivpera i kemijske olovke. Ovaj set olovaka daje vam mogućnost upotrebe različitih olovaka u različite svrhe pisanja. Kemijsku olovku možete koristiti za obično pisanje, a nalivpero se koristi za potpisivanje ugovora i drugih važnih dokumenata. Cijeli set izgleda luksuzno i ​​elegantno zahvaljujući upotrebi prvoklasnih materijala u proizvodnji. Ovaj ukras stola omogućit će vam pristup olovci ako je potrebno. Nema više traženja olovke na stolu ili u ladici.

elegantna radna soba ili radna soba

Luksuzni dvostruki ladica za dokumente i papir izrađena od drveta. Ovaj pribor za stol jedan je od naših najboljih pomagača tijekom rada u uredu. Kao rezultat svog rada svakodnevno primamo i stvaramo puno radova. Ali gdje ih staviti? Potrebno nam je mjesto gdje ih možemo smjestiti kako bismo ih kasnije mogli sortirati. Naša ladica za dokumente sigurno će vam pomoći!

drveni uredski pribor

ručno rađena koža

100% ručno izrađeno, drvo i 100% sintetička koža - ovo je idealan poklon za sve koji cijene kvalitetan proizvod

O koži: za proizvodnju naših proizvoda koristi se samo 100% sintetička koža prvoklasne (ekskluzivne) kvalitete. Proizvodnja takvih proizvoda isključivo je ručne izrade .

Podržavamo prodaju proizvoda (prilagođenih životinjama) koji nisu prouzročili okrutnost životinja. Materijali od kojih se izrađuju luksuzni uredski setovi su prirodni ili sintetički. Koža koja se koristi za proizvodnju uredskih garnitura i pribora je 100% sintetička koža (ekskluzivna) i izgleda jednako luksuzno kao originalna životinjska koža, a nijedna životinja nije ozlijeđena.

ručna obrada drveta

Značajke:

plus Kvalitetan i elegantan proizvod - proizveden u Turskoj
plus Izrađena od sintetičke kože i drveta
plus 100% RUČNO
plus Luksuzan dizajn: crna koža i smeđe drvo
plus 10 komada uredskog pribora
plus 100% moguće reciklirati + ekološki prihvatljivo

Specifikacija:

Dimenzije: 49x39x1 cm
Materijal: koža, drvo, metal
Boja kože: crna
Boja drveta: smeđa
Boja metala pribora: zlatna

Sadržaj paketa:

1x radna podloga s prostorom za skrivanje dokumenata
1x držač olovke
1x držač papira za note
1x držač kalendara
2x jastučić ispod pića
1x ladica za dokumente
1x pločica s imenom (bez imena) i set zlatnih olovaka s bazom: kemijska olovka i nalivpero

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene