Ladice za pismo - luksuzna ladica za uredske dokumente (bijela koža) + zlatni dodaci (ručno rađena)

Kod: 96-042
108,90 U$ Cijena bez PDV: 90,75 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Ladice za pismo - luksuzna ladica za uredske dokumente (bijela koža) + zlatni dodaci (ručno rađeni). Jedinstvene ladice za papir za stol.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Ladice za pismo - luksuzna ladica za uredske dokumente (bijela koža) + zlatni dodaci (ručno rađeni). Jedinstvene ladice za papir za stol . Kvalitetna ladica za dokumente učinit će vaš ured potpuno drugim mjestom. Maksimalni reprezentativni karakter zajamčen je uporabom najkvalitetnijih materijala . Svi proizvodi u ovoj kategoriji izrađeni su od prvoklasne 100% sintetičke kože, svi ručno izrađeni i iskreno sašiveni i obrađeni u HAND MADE proizvodnji . Jedinstveni dizajn u kombinaciji zlatne galanterije i kože u bijeloj boji izgleda maksimalno otmjeno i plemenito - luksuzni dodatak za ured ili radnu sobu. Ladica za papir ima dimenzije 10x23x32 cm.

Bijela kožna ladica za dokumente, dvostruka

bijela kožna ladica za papir

Tijelo je u potpunosti izrađeno od kože, iznutra je obloženo antilopom, a bočni metalni dodaci u zlatnoj boji. Ovaj dodatak za stol jedan je od naših najboljih pomagača tijekom rada u uredu. Kao rezultat svog rada svakodnevno primamo i stvaramo puno radova. Ali gdje ih staviti? Potrebno nam je mjesto gdje ih možemo smjestiti kako bismo ih kasnije mogli sortirati. Naša ladica za dokumente sigurno će vam pomoći! Ima 2 ladice za dokumente koji vam daju više prostora za pohranu dokumenata i papira. Pladanj je obogaćen zlatnim bočnim kliznim šarkama , tako da ga možete koristiti kao otvoren ili zatvoren.

kožna ladica za papir

100% ručno rađena i sintetička koža - ovo je idealan poklon za sve koji cijene kvalitetan proizvod

O koži: za proizvodnju naših proizvoda koristi se samo 100% sintetička koža prvoklasne (ekskluzivne) kvalitete. Proizvodnja takvih proizvoda isključivo je ručne izrade .

Podržavamo prodaju proizvoda (prilagođenih životinjama) koji nisu prouzročili okrutnost životinja. Materijali od kojih se izrađuju luksuzni uredski setovi su prirodni ili sintetički. Koža koja se koristi za proizvodnju uredskih garnitura i pribora je 100% sintetička koža (ekskluzivna) i izgleda jednako luksuzno kao originalna životinjska koža, a nijedna životinja nije ozlijeđena.

ručno rađena koža

Značajke:

plus Kvalitetan i elegantan proizvod
plus Izrađena od sintetičke kože
plus 100% RUČNO
plus Luksuzan dizajn: dodaci od bijele kože i zlata
plus Sve izrađeno od kože, antilop iznutra, metalni dodaci

Specifikacija:

Materijal: koža, metal, antilop
Boja kože: bijela
Boja metala: zlatna
Boja antilopa (iznutra): bež
Dimenzije: 10x23x32 cm

Sadržaj paketa:

1x kožna ladica (dvostruka)

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene