Set jastučića za uredski stol 10kom za radni stol za žene (crvena koža) - ručno rađen

Kod: 96-010
306,90 U$ Cijena bez PDV: 255,75 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Set uredskih jastučića 10kom za ženski radni stol izrađen od crvene kože, 100% ručno izrađen. Luksuzni jedinstveni dodaci za radne podloge.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Set uredskih jastučića 10kom za ženski radni stol izrađen od crvene kože, 100% ručno izrađen. Luksuzni jedinstveni dodaci za radne podloge. Ovaj jedinstveni visokokvalitetni stolni set učinit će vaš ured potpuno drugim mjestom. Maksimalni reprezentativni karakter zajamčen je korištenjem najkvalitetnijih materijala sintetičke kože .. Svi proizvodi u ovoj kategoriji izrađeni su od prvoklasne 100% sintetičke kože, svi ručno izrađeni i iskreno sašiveni i obrađeni u HAND MADE proizvodnji .

Jedinstveni dizajn crvene kože izgleda maksimalno otmjeno i plemenito - luksuzni dodatak za ured ili radnu sobu. Kožni SET sastoji se od 10 komada uredskog materijala: radna podloga s prostorom za skrivanje dokumenata, držač olovke, držač papira za bilješke, kožni stalak za naljepnice s podsjetnicima, držač kalendara, jastučić za piće, dvostruka ladica za dokumente, naljepnica i set zlata olovke - kemijska olovka i nalivpero. Luksuzno   kožna podloga za stol (prostirka) - jedinstveni uredski dodaci. Podmetači za pisanje ili podmetači od umjetne kože.

Ovaj luksuzni uredski SET u crvenoj koži idealan je poklon za ženu

luksuzni uredski set za ženski radni stol

Radna podloga dizajnirana je tako da uvijek ima pri ruci vaše važne dokumente, a ne na dohvat ruke znatiželjnih očiju oko vas. Zahvaljujući svom skrivenom mjestu, omogućuje vam da važne dokumente držite sigurno skrivenima. Ispod naslovnice nalazi se prostor u koji možete lako spremiti svoje važne dokumente. Prostirka izgleda luksuzno i ​​elegantno zahvaljujući upotrebi prvoklasnih materijala u proizvodnji. Kožni dodatak elegantnog izgleda u crvenoj boji zasigurno će očarati sve.

luksuzna prostirka za pisanje za žene

Kožni stolni stolić izrađen od crvene kože sa zlatnom etiketom + zlatne olovke - SET olovka sastoji se od nalivpera i kemijske olovke. Ovaj set olovaka daje vam mogućnost upotrebe različitih olovaka u različite svrhe pisanja. Kemijsku olovku možete koristiti za obično pisanje, a nalivpero se koristi za potpisivanje ugovora i drugih važnih dokumenata. Cijeli set izgleda luksuzno i ​​elegantno zahvaljujući upotrebi prvoklasnih materijala u proizvodnji. Ovaj ukras stola omogućit će vam pristup olovci ako je potrebno. Nema više traženja olovke na stolu ili u ladici.

držač olovke luksuzna crvena koža

Luksuzni ladica za dvostruke dokumente i papir izrađena od sintetičke kože. Ladica za papir ima dimenzije 10x23x32 cm. Karoserija je u potpunosti izrađena od kože, unutrašnjost je obložena antilopom, a bočni metalni dodaci u zlatnoj boji. Ovaj pribor za stol jedan je od naših najboljih pomagača tijekom rada u uredu. Kao rezultat svog rada svakodnevno primamo i stvaramo puno radova. Ali gdje ih staviti? Potrebno nam je mjesto gdje ih možemo smjestiti kako bismo ih kasnije mogli sortirati. Naša ladica za dokumente sigurno će vam pomoći! Ima 2 ladice za dokumente koji vam daju više prostora za pohranu dokumenata i papira. Pladanj je obogaćen zlatnim bočnim kliznim šarkama , tako da ga možete koristiti kao otvoren ili zatvoren.

crvena kožna ladica za dokumente

100% ručno izrađena i 100% sintetička koža - ovo je idealan poklon za sve koji cijene kvalitetan proizvod

O koži: za proizvodnju naših proizvoda koristi se samo 100% sintetička koža prvoklasne (ekskluzivne) kvalitete. Proizvodnja takvih proizvoda isključivo je ručne izrade .

Podržavamo prodaju proizvoda (prilagođenih životinjama) koji nisu prouzročili okrutnost životinja. Materijali od kojih se izrađuju luksuzni uredski setovi su prirodni ili sintetički. Koža koja se koristi za proizvodnju uredskih garnitura i pribora je 100% sintetička koža (ekskluzivna) i izgleda jednako luksuzno kao originalna životinjska koža, a nijedna životinja nije ozlijeđena.

ručno rađena koža

Značajke:

plus Kvalitetan i elegantan proizvod
plus Izrađena od sintetičke kože
plus 100% RUČNO
plus Luksuzni dizajn: crvena koža
plus 10 komada uredskog pribora
plus Izvrstan poklon za menadžera

Specifikacija:

Dimenzije: 45x39x1 cm
Materijal: koža, metal
Boja kože: crvena
Boja metala pribora: zlatna

Sadržaj paketa:

1x radna podloga s prostorom za skrivanje dokumenata
1x držač olovke
1x držač papira za note
1x držač kalendara
1x A5 dnevni red
1x jastučić za piće
1x dvostruka ladica za dokumente
1x pločica s imenom (bez imena) i set zlatnih olovaka s bazom: kemijska olovka i nalivpero.

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene