Stolni jastuk luksuzni uredski set drveni 8 kom - (Orah + koža) ručne izrade

Kod: 96-006
383,90 U$ Cijena bez PDV: 319,91 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Stolni jastuk luksuzni uredski set drveni 8 kom od orahovog drveta i kože - 100% ručno izrađeni - jedinstveni visokokvalitetni dodaci za stol.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Stolni jastuk luksuzni uredski set drveni 8 kom od orahovog drveta i kože - 100% ručno izrađeni - jedinstveni visokokvalitetni dodaci za stol. Ovaj jedinstveni visokokvalitetni stolni set učinit će vaš ured potpuno drugim mjestom. Maksimalni reprezentativni karakter zajamčen je uporabom najkvalitetnijih materijala. Svi proizvodi u ovoj kategoriji izrađeni su od kvalitetnog drveta oraha i umjetne kože, svi ručno izrađeni i iskreno sašiveni i obrađeni HAND MADE proizvodnjom .

Jedinstveni dizajn crne kože s drvetom smeđeg oraha izgleda maksimalno otmjeno i plemenito - luksuzni dodatak za ured ili radnu sobu. Kožni SET sastoji se od 8 komada uredskog materijala: radna podloga s prostorom za skrivanje dokumenata, držač olovke, držač papira za bilješke, držač posjetnice, dvostruka ladica za dokumente, pločica s imenom i set zlatnih olovaka - kemijska olovka i nalivpero. Luksuzna kožna podloga za stol (prostirka) - jedinstveni uredski dodaci. Podmetači za pisanje ili podmetači od umjetne kože.

Luksuzni set prikladan i kao poklon šefu (kolegi) itd.

poklon za šefa

Radna podloga dizajnirana je tako da uvijek imate pri ruci svoje važne dokumente i ne budete nadomak znatiželjnih očiju oko vas. Zahvaljujući svom skrivenom mjestu, omogućuje vam da važne dokumente držite sigurno skrivenima . Ispod naslovnice nalazi se prostor u koji možete lako spremiti svoje važne dokumente.

elegantna podloga za stol

Stolni stalak od drveta oraha sa zlatnom pločicom s imenom + zlatne olovke - SET olovka sastoji se od nalivpera i kemijske olovke. Ovaj set olovaka daje vam mogućnost upotrebe različitih olovaka u različite svrhe pisanja. Kemijsku olovku možete koristiti za obično pisanje, a nalivpero se koristi za potpisivanje ugovora i drugih važnih dokumenata. Cijeli set izgleda luksuzno i elegantno zahvaljujući upotrebi prvoklasnih materijala u proizvodnji. Ovaj ukras stola omogućit će vam pristup olovci ako je potrebno. Nema više traženja olovke na stolu ili u ladici.

luksuzni držač stalka za olovke

Luksuzna dvostruka ladica za dokumente i papir od orahovog drveta. Ladica za papir ima dimenzije 10x23x32 cm. Tijelo je u potpunosti izrađeno od drveta, unutrašnjost je obložena antilopom, a bočni metalni dodaci u zlatnoj boji. Ovaj pribor za stol jedan je od naših najboljih pomagača tijekom rada u uredu. Kao rezultat svog rada svakodnevno primamo i stvaramo puno radova. Ali gdje ih staviti? Potrebno nam je mjesto gdje ih možemo smjestiti kako bismo ih kasnije mogli sortirati. Naša ladica za dokumente sigurno će vam pomoći! Ima 2 ladice za dokumente koji vam daju više prostora za pohranu dokumenata i papira. Pladanj je obogaćen zlatnim bočnim kliznim šarkama , tako da ga možete koristiti kao otvoren ili zatvoren.

luksuzna ladica za dokumente

100% ručno izrađeno drvo i orah - ovo je idealan poklon za sve koji cijene kvalitetan proizvod

O koži: za proizvodnju naših proizvoda koristi se samo 100% sintetička koža prvoklasne (ekskluzivne) kvalitete. Proizvodnja takvih proizvoda isključivo je ručne izrade .

Podržavamo prodaju proizvoda (prilagođenih životinjama) koji nisu prouzročili okrutnost životinja. Materijali od kojih se izrađuju luksuzni uredski setovi su prirodni ili sintetički. Koža koja se koristi za proizvodnju uredskih garnitura i pribora je 100% sintetička koža (ekskluzivna) i izgleda jednako luksuzno kao originalna životinjska koža, a nijedna životinja nije ozlijeđena.

ručno izrađeno drvo

Značajke:

plus Kvalitetan i elegantan proizvod - proizveden u Turskoj
plus Izrađena od umjetne kože i drveta oraha
plus 100% RUČNO
plus Luksuzni dizajn: crna koža i crno drvo
plus 8 komada uredskog pribora
plus 100% moguće reciklirati + ekološki prihvatljivo

Specifikacija:

Dimenzije: 58x39x1 cm
Materijal: umjetna koža, orahovo drvo, metal
Boja kože: crna
Boja drveta: crna
Boja metala pribora: zlatna

Sadržaj paketa:

1x radna podloga s prostorom za skrivanje dokumenata
1x stalak za olovke
1x držač papira za note
1x držač posjetnice
1x dvostruka ladica za dokumente
1x pločica s imenom (bez imena) i set zlatnih olovaka s bazom: kemijska olovka i nalivpero

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene