Grinch maska i rukavice - Grinch realistična maska za lice (lateks/silikon) za Božić

Kod: 88-313
42,90 U$ Cijena bez PDV: 35,75 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Grinch maska i rukavice - Grinch realistična maska za lice (lateks / silikon) za Božić za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Najbolji grinch kostim.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Grinch maska i rukavice - Grinch realistična maska za lice (lateks / silikon) za Božić za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Najbolji grinch kostim (maska) od 100% prirodnog lateksa, koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan. Gledanje i disanje kroz usta i nosnicu maske je ugodno i prozračno.

GRINCH - maska za lice s rukavicama

maska za lice s rukavicama - Grinch

Halloween maske za djecu i odrasle

Grinch maska izvrstan je izbor za one koji vole božićne priče s malo ekscentričnosti i komično zlokobne prirode. Maska vam omogućuje transformaciju u Grincha, zeleno biće sa srcem veličine lopte koje pokušava ukrasti Božić. S ovom maskom izgledat ćete komično lukavo i smiješno, što će sigurno izmamiti osmijeh na lice svima koji vas vide. Dakle, želite li u bilo koje događanje unijeti dašak ludila i božićnog ugođaja, Grinch maska je pravi izbor.

Ova lateks maska u obliku Grincha stoga je apsolutno idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane i dr. Naše Grinch maske najbolje se ističu na Halloweenu, karnevalu, disku, u klubu, na zabavi ili festivalu, prava su investicija za vas ako želite impresionirati, a posebno biti cool.

grinch maska i rukavice silikonske latext realistične

Karnevalske maske - Karnevalske maske od lateksa za djecu i odrasle

Pogodan i kao originalan poklon za drage osobe. Maske možete kupiti online u našem e-shopu. I pripremite se za puno fotografija i videa na kojima ćete biti u centru pažnje. Posebna mješavina prirodnih materijala od lateksa jamči privlačan i ne samo izvrstan kroj, već i udobno nošenje. Karnevalske nošnje (maske)   pažljivo su dizajnirani i s puno nevjerojatnih uzoraka možete se pretvoriti u svoje omiljene superjunake ili strašna filmska čudovišta.

grinch maska s rukavicama

Sadržaj paketa:

1x Grinch maska sa rukavicama

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene