Spiderman maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval

Kod: 88-279
38,50 U$ Cijena bez PDV: 32,09 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Spiderman maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Spiderman kostim (maska) izrađen od 100% prirodnog lateksa, koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Spiderman maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Spiderman kostim (maska) izrađen od 100% prirodnog lateksa, koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan. Gledanje i disanje kroz usta i nos maske je ugodno i prozračno.

Halloween maske za dječake (djecu) ili odrasle

Halloween maske za dječake (djecu) ili odrasle Spiderman

Svaki dječak/muškarac sanja o tome da bude superheroj, a sada zahvaljujući ovoj maski možete iskusiti kako je biti superheroj s njegovom nevjerojatnom snagom , izdržljivošću i brzinom. Ova lateks maska u obliku Spidermana stoga je apsolutno idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane i dr. Naše spiderman maske najbolje se ističu za Noć vještica, karneval, disko, u klubu, na zabavi ili festivalu, one su prava investicija za vas ako želite impresionirati, a posebno biti cool.

Karnevalske maske - Karnevalske maske od lateksa za djecu i odrasle

Karnevalske maske - Latex karnevalske maske za djecu i odrasle Spiderman

Pogodan i kao originalan poklon za drage osobe. Maske možete kupiti online u našem e-shopu. I pripremite se za puno fotografija i videa na kojima ćete biti u centru pažnje. Posebna mješavina prirodnih materijala od lateksa jamči privlačan i ne samo izvrstan kroj, već i udobno nošenje. Karnevalski kostimi (maske) pomno su dizajnirani i s mnoštvom nevjerojatnih uzoraka možete se pretvoriti u svoje omiljene superheroje ili čudovišta iz strašnih filmova.

Sadržaj paketa:

1x Spiderman maska

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (1)

98%
98%
Spiderman

Spiderman maska

Materijal
Obrada
Boje
Tamo je vruće

Maska izgleda super - bit će super za Noć vještica. Lijepe boje i dovoljno je velik pa bi svima trebao stati. Ali važno je provjetravati jer je silikonska i brzo se zagrijava.

Prevedeno sa: sk