Maska za lice Black Panther - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval

Kod: 88-288
35,20 U$ Cijena bez PDV: 29,34 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Black Panther​​ maska ​​za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval​​. Dječji i odrasli kostim (maska) Black Panther od 100% prirodnog lateksa.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Black Panther​​ maska ​​za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval​​. Dječji i odrasli kostim (maska) Black Panther izrađen od 100% prirodnog lateksa, koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan. Gledanje i disanje kroz usta i nos maske je ugodno i prozračno.

Crna karnevalska maska ​​Black Panther

Halloween maske za dječake/djevojčice (djecu) ili odrasle

Maska Black Panther zadivljujući je izbor za one koji žele stvoriti dirljivu i herojsku izvedbu na kostimiranom događaju. Ova maska ​​inspirirana je likom Crne Pantere iz svijeta stripa i filma Marvel . Njime možete dobiti karakterističan izgled ovog superheroja, koji je poznat po svojim nadljudskim sposobnostima i elegantnoj odjeći. Simbol je snage, hrabrosti i borbe za pravdu.

S ovom maskom na licu izgledat ćete kao da ste izašli iz Wakande i privući ćete divljenje i pažnju svih koji cijene vaš kostim. Ova lateks maska ​​u obliku Crne pantere stoga je potpuno idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane i dr. Naše maske poput Black Panthera najbolje se ističu na Halloweenu, karnevalu, disku, u klubu, na zabavi ili festivalu, one su prava investicija za vas ako želite impresionirati, a posebno biti cool.

Maska Black Panther za Noć vještica

Karnevalske maske - Karnevalske maske od lateksa za djecu i odrasle

Pogodan i kao originalan poklon za drage osobe. Maske možete kupiti online u našem e-shopu. I pripremite se za puno fotografija i videa na kojima ćete biti u centru pažnje. Posebna mješavina prirodnih materijala od lateksa jamči privlačan i ne samo izvrstan kroj, već i udobno nošenje. Karnevalski kostimi (maske) pomno su dizajnirani i s mnoštvom nevjerojatnih uzoraka možete se pretvoriti u svoje omiljene superheroje ili strašna filmska čudovišta.

Sadržaj paketa:

1x maska ​​Black Panther

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene