Deadpool maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval

Kod: 88-289
31,90 U$ Cijena bez PDV: 26,59 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Deadpool​ maska ​​za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Deadpool kostim (maske) za djecu i odrasle od 100% prirodnog lateksa.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Deadpool​ maska ​​za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Deadpool kostim (maske) za djecu i odrasle od 100% prirodnog lateksa, koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan. Gledanje i disanje kroz usta i nos maske je ugodno i prozračno.

Maska Deadpoola

Halloween maske za dječake/djevojčice (djecu) ili odrasle

Deadpool je nekonvencionalni antijunak iz stripova i filmova. Njegova maska ​​bilježi prepoznatljiv izgled. Maska Deadpoola omogućuje vam da se transformirate u ovu smiješnu i akcijsku figuru na raznim kostimiranim događanjima. To je sjajan način da dodate malo nekonvencionalne zabave u svoje kostimirane prilike. Ova lateks maska ​​u obliku Deadpoola stoga je apsolutno idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane i dr. Naše maske poput Deadpoola najbolje se ističu za Noć vještica, karneval, disko, u klubu, na zabavi ili festivalu, prava su investicija za vas ako želite impresionirati, a posebno biti cool.

Maska za lice Deadpool za odrasle

Karnevalske maske - Karnevalske maske od lateksa za djecu i odrasle

Pogodan i kao originalan poklon za drage osobe. Maske možete kupiti online u našem e-shopu. I pripremite se za puno fotografija i videa na kojima ćete biti u centru pažnje. Posebna mješavina prirodnih materijala od lateksa jamči privlačan i ne samo izvrstan kroj, već i udobno nošenje. Karnevalski kostimi (maske) pomno su dizajnirani i s mnoštvom nevjerojatnih uzoraka možete se pretvoriti u svoje omiljene superheroje ili čudovišta iz strašnih filmova.

Sadržaj paketa:

1x Deadpool maska

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene