Deadpool maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval

Kod: 88-289
31,90 U$ Cijena bez PDV: 26,59 U$
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Deadpool​ maska ​​za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Deadpool kostim (maske) za djecu i odrasle od 100% prirodnog lateksa.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Zašto smo najbolji?

Preko 35 000 YT pretplatnici Preko 1000 YT video recenzije 10 milijuna pogleda
Profesionalni savjetovanje
Tržišni lider već 12 godina
Svi proizvodi mi testiramo

Opis proizvoda

Deadpool​ maska ​​za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Deadpool kostim (maske) za djecu i odrasle od 100% prirodnog lateksa, koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan. Gledanje i disanje kroz usta i nos maske je ugodno i prozračno.

Maska Deadpoola

Halloween maske za dječake/djevojčice (djecu) ili odrasle

Deadpool je nekonvencionalni antijunak iz stripova i filmova. Njegova maska ​​bilježi prepoznatljiv izgled. Maska Deadpoola omogućuje vam da se transformirate u ovu smiješnu i akcijsku figuru na raznim kostimiranim događanjima. To je sjajan način da dodate malo nekonvencionalne zabave u svoje kostimirane prilike. Ova lateks maska ​​u obliku Deadpoola stoga je apsolutno idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane i dr. Naše maske poput Deadpoola najbolje se ističu za Noć vještica, karneval, disko, u klubu, na zabavi ili festivalu, prava su investicija za vas ako želite impresionirati, a posebno biti cool.

Maska za lice Deadpool za odrasle

Karnevalske maske - Karnevalske maske od lateksa za djecu i odrasle

Pogodan i kao originalan poklon za drage osobe. Maske možete kupiti online u našem e-shopu. I pripremite se za puno fotografija i videa na kojima ćete biti u centru pažnje. Posebna mješavina prirodnih materijala od lateksa jamči privlačan i ne samo izvrstan kroj, već i udobno nošenje. Karnevalski kostimi (maske) pomno su dizajnirani i s mnoštvom nevjerojatnih uzoraka možete se pretvoriti u svoje omiljene superheroje ili čudovišta iz strašnih filmova.

Sadržaj paketa:

1x Deadpool maska

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene