Maska za lice majmuna (iz Planeta majmuna) - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval

Kod: 88-285
31,90 U$ Cijena bez PDV: 26,59 U$
rasprodano Nažalost, ovaj proizvod je rasprodan. Ovaj proizvod više nije dostupan.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
Crypto

Maska za lice Monkey from the Planet of the Apes - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Dječji i odrasli kostim (maska) Majmun sa planete majmuna​ od 100% prirodnog lateksa.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Maska za lice majmuna (iz Planeta majmuna) - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Dječji i odrasli kostim (maska) Majmun sa planete majmuna izrađen od 100% prirodnog lateksa koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan. Gledanje i disanje kroz usta i nos maske je ugodno i prozračno.

dječja maska majmun s planeta majmuna

Halloween maske za dječake/djevojčice (djecu) ili odrasle

Maska majmuna iz Planeta majmuna fascinantan je komad za ljubitelje ovog kultnog filmskog serijala. Izrađen je sa zadivljujućim detaljima, hvatajući prepoznatljive značajke majmuna Planeta majmuna, uključujući njegove istaknute oči i izraz lica. Ova maska od lateksa u obliku Majmuna s planeta majmuna stoga je potpuno idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane i dr. Naše maske poput Majmuna s planeta majmuna najbolje se ističu na Halloweenu, karnevalu, disku, u klubu, na zabavi ili festivalu, prava su investicija za vas ako želite impresionirati, a posebno biti cool.

Maska majmuna za Noć vještica s planeta majmuna

Karnevalske maske - Karnevalske maske od lateksa za djecu i odrasle

Pogodan i kao originalan poklon za drage osobe. Maske možete kupiti online u našem e-shopu. I pripremite se za puno fotografija i videa na kojima ćete biti u centru pažnje. Posebna mješavina prirodnih materijala od lateksa jamči privlačan i ne samo izvrstan kroj, već i udobno nošenje. Karnevalski kostimi (maske) pomno su dizajnirani i s mnoštvom nevjerojatnih uzoraka možete se pretvoriti u svoje omiljene superheroje ili strašna filmska čudovišta.

Karnevalska maska majmuna sa planete majmuna

Sadržaj paketa:

1x maska Majmun s planeta majmuna

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene