Zelena maska za lice (iz filma MASKA) - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval

Kod: 88-290
31,90 U$ Cijena bez PDV: 26,59 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Zelena maska za lice (iz filma MASKA u kojem je glumio Jim Carrey) - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Dječji i odrasli kostim (maska) Maska izrađena od 100% prirodnog lateksa.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Zelena maska za lice (iz filma MASKA u kojem je glumio Jim Carrey) - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Dječji i odrasli kostim (maska) Maska je izrađena od 100% prirodnog lateksa koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan. Gledanje i disanje kroz usta i nos maske je ugodno i prozračno.

Halloween maske za dječake/djevojčice (djecu) ili odrasle

Jim Carrey maska - zelena maska

Nakon što navučete " Masku ", počet će vam se događati nevjerojatne stvari. Ova maska će vam dati nadnaravne sposobnosti, zahvaljujući kojima možete postići nevjerojatne podvige i svaki dan pretvoriti u avanturu punu iznenađenja. Ova lateks maska u obliku Maska je stoga potpuno idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane i dr. Naše maske poput The Mask najbolje se ističu na Halloweenu, karnevalu, disku, u klubu, na zabavi ili festivalu, one su prava investicija za vas ako želite impresionirati, a posebno biti cool.

Zelena maska za lice za Noć vještica

Karnevalske maske - Karnevalske maske od lateksa za djecu i odrasle

Pogodan i kao originalan poklon za drage osobe. Maske možete kupiti online u našem e-shopu. I pripremite se za puno fotografija i videa na kojima ćete biti u centru pažnje. Posebna mješavina prirodnih materijala od lateksa jamči privlačan i ne samo izvrstan kroj, već i udobno nošenje. Karnevalski kostimi (maske) pomno su dizajnirani i s mnoštvom nevjerojatnih uzoraka možete se pretvoriti u svoje omiljene superheroje ili čudovišta iz strašnih filmova.

Zelena maska za lice za odrasle

Sadržaj paketa:

1x maska Maska

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene