Elektronička NFC posjetnica - dodirnite telefonske kartice za ključeve kao privjesak/kartica - SOCIAL TAP

Kod: 11-703
27,50 U$ Cijena bez PDV: 22,91 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Elektronička NFC posjetnica - dodirnite telefonske kartice za ključeve kao privjesak/kartica - SOCIAL TAP​ nudi modernu alternativu klasičnim papirnatim posjetnicama.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Elektronička NFC posjetnica - dodirnite telefonske kartice za ključeve kao privjesak/kartica - SOCIAL TAP​ nudi modernu alternativu klasičnim papirnatim posjetnicama. Posjetnica kroz svoje proizvode s NFC (Near Field Communication) tehnologijom. Ove inovativne kartice i FOB-ovi omogućuju bežično dijeljenje podataka s pametnim telefonima i tabletima. Samo pričvrstite karticu ili privjesak za ključeve na uređaj i razmijenite podatke za kontakt i URL-ove web stranica bez napora.

Ovaj besprijekoran proces umrežavanja čini povezivanje s drugima lakšim nego ikad. To je idealno rješenje za profesionalce i tvrtke koje traže učinkovit način za jačanje svojih profesionalnih veza.

1x White Social Tap kartica : Elegantna, minimalistička kartica izrađena od čvrstih materijala. Jednostavnim dodirom (koristeći NFC tehnologiju) ili skeniranjem možete jednostavno dijeliti kontakt informacije ili profile na društvenim mrežama. Idealno za mrežne događaje.

1x Social Tap FOB Tag : Kompaktni prijenosni privjesak za društvene kontakte u pokretu. Pričvrstite ga na svoje ključeve, torbu ili remen za brzi pristup. Skenirajte kod ili dodirnite (koristeći NFC tehnologiju) i podijelite svoje društvene podatke bez napora.

1x Social Tap naljepnica: samoljepljivi dodatak za jednostavno povezivanje. Zalijepite ga na svoj telefon i povežite se jednostavnim dodirom.

tap posjetnica elektronička društvena slavina nfc posjetnice

Kontinuirana funkcionalnost bez baterije

Elektroničke posjetnice Social Tap dizajnirane su tako da ne zahtijevaju baterije ili vanjske izvore napajanja . Zahvaljujući korištenju pasivne NFC tehnologije, ove kartice i privjesci za ključeve mogu neograničeno prenositi podatke. Ova funkcija jamči da možete više puta koristiti kartice bez brige o ispražnjenosti ili potrebi za zamjenom baterije. To je ekološki prihvatljiva alternativa koja smanjuje otpad, a istovremeno nudi neprekinutu funkcionalnost, što je vrlo vrijedno u današnjem profesionalnom okruženju koje se brzo mijenja.

social tap elektroničke posjetnice
Jednostavno ažuriranje i dijeljenje

Jedna od najznačajnijih prednosti je mogućnost jednostavnog ažuriranja kontakt podataka. Možete mijenjati svoje podatke onoliko puta koliko je potrebno, osiguravajući da su vaši profesionalni podaci uvijek ažurni. Osim toga, kartice i privjesci za ključeve mogu se dijeliti s kolegama i poslovnim partnerima, što vam omogućuje da učinkovito proširite svoju mrežu kontakata. Ova fleksibilnost čini proizvode Social Tap alatom koji se prilagođava različitim profesionalnim potrebama i situacijama.

Specifikacija:

  • Tehnologija: NFC (Near Field Communication)
  • Vrsta: Kartice, FOB privjesci
  • Značajke: bežično dijeljenje podataka za kontakt i URL-ova
  • Kompatibilnost: pametni telefoni, tableti
  • Energetska učinkovitost: Ne zahtijeva baterije ili vanjske izvore energije
  • Ažuriranja: Mogućnost neograničenog ažuriranja kontakt podataka


Sadržaj paketa:
1x White Social Tap kartica
1x Social Tap FOB oznaka
1x Social Tap naljepnica
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene