Stručni mikro špijun u slušalici

Kod: 09-025
517,50 kn Cijena bez PDV: 431,25 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Spy slušalica - idete napraviti važan ispit ili radne sastanke i želite biti savršeno pripremljeni? Najnoviji napredni model špijunskog slušalice.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Spy slušalica - idete napraviti važan ispit ili radne sastanke i želite biti savršeno pripremljeni? Ne brinite, s ovim zadivljujućim mini-spyware slušalicom moći ćete komunicirati s vašim savjetnikom, a da nitko ne primijetiti. Najnoviji napredni model popularne špijunske slušalice.

U usporedbi s prethodnim modelom, on je unaprijeđen anatomski oblik koji savršeno odgovara uhu kako bi se izbjegao curenje zvuka u okolinu. Slušalica se sastoji od najmodernijeg osjetljivog prijemnika (zavojnice), stabilnog mikro zvučnika s vrlo čistim i čistim zvukom uz minimalnu buku.

S pravilnom primjenom slušalice, nećete ga čak ni osjetiti i nikada vam neće biti smeta tijekom vašeg djelovanja. Budite spremni na vaš test ili važan sastanak s dvostruko nevidljivim pomagačem koji vas neće razočarati u bilo kojoj situaciji.

Spy slušalice

Slušalicu možete jednostavno umetnuti u uho kanal u uho. Mobilna slušalica je montirana prozirna kuka kojom je lako odabrati slušalicu iz uha. Za još lakše rukovanje s mobilnom slušalicom nudi se u našim magnetnim pincetama e-trgovine .

Slušalicu koju možete jednostavno umetnuti u uho kanal u uho. Ušna slušalica je montirana s transparentnom kuka kojom možete lako ukloniti slušalicu od uha. Za još lakše rukovanje s slušalicom nudimo vam magnetske pincete u našem e-trgovini.

Spy slušalice mjesta

Parametri špijunske slušalice

Paket uključuje

  • Spy slušalica
  • Priručnik

Zašto kupiti špijunsku tehnologiju kroz našu trgovinu?

Mi smo izravni uvoznik i distributer tehnologije špijuna s dugogodišnjim iskustvom. Naši zahtjevi vezani uz obradu i poboljšanje proizvoda izravno se konzultiramo s proizvođačem . Svaki proizvod koji je uključen u prodaju proći će kontrolu kvalitete ulaska, a tek nakon toga rangira se na našu ponudu špijunskih proizvoda.

Naši testovi pokazuju da je naša prodana tehnika učinkovitija i ima duži život u usporedbi s konkurentnim proizvodima. U slučaju neočekivanih tehničkih problema, nastojimo hitno riješiti situaciju prema zadovoljstvu korisnika.

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene