Stručni mikro špijun u slušalici

Kod: 09-025
75,90 U$ Cijena bez PDV: 63,25 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Spy slušalica - idete napraviti važan ispit ili radne sastanke i želite biti savršeno pripremljeni? Najnoviji napredni model špijunskog slušalice.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Spy slušalica - idete napraviti važan ispit ili radne sastanke i želite biti savršeno pripremljeni? Ne brinite, s ovim zadivljujućim mini-spyware slušalicom moći ćete komunicirati s vašim savjetnikom, a da nitko ne primijetiti. Najnoviji napredni model popularne špijunske slušalice.

U usporedbi s prethodnim modelom, on je unaprijeđen anatomski oblik koji savršeno odgovara uhu kako bi se izbjegao curenje zvuka u okolinu. Slušalica se sastoji od najmodernijeg osjetljivog prijemnika (zavojnice), stabilnog mikro zvučnika s vrlo čistim i čistim zvukom uz minimalnu buku.

S pravilnom primjenom slušalice, nećete ga čak ni osjetiti i nikada vam neće biti smeta tijekom vašeg djelovanja. Budite spremni na vaš test ili važan sastanak s dvostruko nevidljivim pomagačem koji vas neće razočarati u bilo kojoj situaciji.

Spy slušalice

Slušalicu možete jednostavno umetnuti u uho kanal u uho. Mobilna slušalica je montirana prozirna kuka kojom je lako odabrati slušalicu iz uha. Za još lakše rukovanje s mobilnom slušalicom nudi se u našim magnetnim pincetama e-trgovine .

Slušalicu koju možete jednostavno umetnuti u uho kanal u uho. Ušna slušalica je montirana s transparentnom kuka kojom možete lako ukloniti slušalicu od uha. Za još lakše rukovanje s slušalicom nudimo vam magnetske pincete u našem e-trgovini.

Spy slušalice mjesta

Parametri špijunske slušalice

Paket uključuje

  • Spy slušalica
  • Priručnik

Zašto kupiti špijunsku tehnologiju kroz našu trgovinu?

Mi smo izravni uvoznik i distributer tehnologije špijuna s dugogodišnjim iskustvom. Naši zahtjevi vezani uz obradu i poboljšanje proizvoda izravno se konzultiramo s proizvođačem . Svaki proizvod koji je uključen u prodaju proći će kontrolu kvalitete ulaska, a tek nakon toga rangira se na našu ponudu špijunskih proizvoda.

Naši testovi pokazuju da je naša prodana tehnika učinkovitija i ima duži život u usporedbi s konkurentnim proizvodima. U slučaju neočekivanih tehničkih problema, nastojimo hitno riješiti situaciju prema zadovoljstvu korisnika.

Rasprava o proizvodu (1)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Mar

Špijunske slušalice

Možete li njime razgovarati s osobom i koji je domet?

Prevedeno sa: de
Cool Mania

Stručni mikro špijun u slušalici

Pavel Kováčik odgovoriti

Dobar dan,
Ove slušalice su samo zamjena. morate imati Bluetooth uređaj za tu slušalicu da bi radila. Uređaj ima domet do 10 metara putem bluetootha. Ovdje ćete pronaći cijeli objekt: https://www.cool-mania.de/spy/spionage-shop/neueste-spion-ohrhorer-bluettooth-5w-verstarker

Prevedeno sa: de
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene