Dodirnite špijunske naočale s HD kamerom + P2P video uživo + WiFi

Kod: 10-174
1.192,50 kn Cijena bez PDV: 993,75 kn
rasprodano Nažalost, ovaj proizvod trenutno nije na lageru.
Da! Isporučujemo u US

Dodirnite špijunske naočale s HD kamerom + P2P video uživo + WiFi za prodaju na mreži. Moderne i špijunske naočale imaju praktičnu uporabu za nezapaženo snimanje.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Dodirnite špijunske naočale s HD kamerom + P2P video uživo + WiFi za prodaju na mreži. Moderne i špijunske naočale praktično se koriste za nezapaženo snimanje okolice, a za ultra laganu konstrukciju od samo 40 g udobne su za svakodnevnu upotrebu. U isto vrijeme, ne morate pritisnuti nijednu tipku jer reagiraju samo na dodir . S ovim špijunskim naočalama snimate točno ono što vidite dok imate slobodne ruke, ne izazivajući sumnju. Još jedna prednost je prijenos uživo putem WiFi veze izravno na vaš mobilni telefon putem "Pro iCam" aplikacije, koja je besplatno dostupna za Android i iOS . Pomoću aplikacije možete ne samo pregledavati snimljene slike, već i reproducirati snimljene videozapise. Zahvaljujući podršci P2P , naočale se mogu povezati s internetom mobilnim telefonom kako biste stvorili WiFi Hotspot i omogućili gledanje snimaka uživo na internetu za svoje prijatelje.

Kamera je ugrađena u okvir naočala i skenira se kroz jednosmjernu prozirnu plastiku, što osigurava njegovu tajnost. Kamera nije vidljiva golim okom, niti pod bilo kojim kutom , ili s pozadinskim osvjetljenjem. Rukovanje je prilično jednostavno putem dodirne ploče na vanjskoj strani okvira naočala, a također je dizajnirano da bude neprimjetno. Ove špijunske naočale imaju savršenu kamuflažu protiv bilo kakvih sumnji jer djeluju kao elegantan dodatak vašoj odjeći.

Kamera je precizno skrivena u okviru naočala

Naočale s fotoaparatom imaju prozirne prozirne leće.

kamera u naočalama wifi

Naočale imaju ugrađeni senzor pokreta koji može otkriti kretanje i zatim vas upozoriti putem obavijesti izravno na vaš mobilni putem aplikacije "Pro iCam" . Korisna značajka kada trebate napustiti ured, ali istodobno morate biti sigurni da vam nitko neće posjetiti stol dok vi niste. Snimljene slike snimaju se u Full HD rezoluciji 1920x1080p pri 30fps na microSD kartici do maksimalnih 64GB . Naočale su opremljene integriranom punjivom baterijom kapaciteta 280 mAh , koja je ugrađena izravno u uklonjivu ruku naočala i osigurava rad kamere oko 75 minuta. Ako trebate napuniti bateriju, otkopčajte ruku i napunite je putem mikro USB kabela . Velika prednost je što se u paketu nalazi još jedna rezervna ruka s baterijom, koju pričvrstite na čaše dok punite drugu bateriju . To vam omogućuje kontinuirano snimanje videa. Također ćete cijeniti funkciju punjenja baterije kroz Powerbank , što će osigurati da uvijek imate napunjenu bateriju pri ruci.

 

naočale s kamerom

 

Naočale za špijun savršen su izbor za vas ako trebate napraviti nenametljiv snimak sastanka bez ikakve sumnje . Naočale imaju širok raspon upotrebe, jer ih možete koristiti, primjerice na odmoru, koncertu ili tijekom snimanja različitih životnih iskustava. Povezivanjem Full HD naočala s računalom putem USB-a, oni djeluju kao čitač memorijskih kartica, a snimljene videozapise i fotografije možete preuzimati izravno na PC ili laptop.

naočale s HD kamerom

Značajke:

Elegantne naočale s HD kamerom
Kontrola dodira na ruci naočala
Senzor pokreta s upozorenjem o obavijesti
Podrška za WiFi vezu i P2P
Koristi microSD karticu do 64 GB

 

Tehnički podaci:

Optika: 2,0 MP CMOS
Rezolucija videozapisa: 1920x1080p
Omjer okvira: 30 kadrova u sekundi
Kompresija videozapisa: H.264
Format videozapisa: AVI
Kut skeniranja: 70 °
Memorijske kartice: microSD kartice 8-64GB
Baterija: 280 mAh
Trajanje baterije: cca. 75 minuta (radno vrijeme)
Vrijeme punjenja: 1-2 sata
Mrežna veza: P2P, WiFi
Napajanje: DC-5V
Napajanje: mikro USB
Sustavi podržavaju: iOS, Android
Dimenzije: 149mm x 146mm x 41mm
Težina: 40 g

 

Sadržaj paketa:

1x WiFi naočale sa kamerom
2x ruka naočala s baterijom
1x adapter za punjenje oružja
1x Micro USB kabel
1x Krpa za čišćenje
1x USB sa softverom
1x Priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene