FULL HD WiFi P2P kamera u digitalnom satu s 10 IR LED dioda + bluetooth zvučnik + detekcija pokreta

Kod: 10-631
174,90 U$ Cijena bez PDV: 145,75 U$
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

FULL HD WiFi P2P kamera u digitalnom satu 24/7 nadgledanje s 10 IR LED dioda + bluetooth zvučnik + dvosmjerni audio + detekcija pokreta.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

FULL HD Wifi P2P kamera u digitalnom satu 24/7 nadgledanje s 10 IR LED dioda + bluetooth zvučnik + dvosmjerni audio + detekcija pokreta . Savršena kombinacija špijunske kamere s bluetooth glazbenim zvučnikom i budilicom. Ovaj proizvod možete koristiti za nadzor svog doma - puštanje glazbe - postavljanje budilice. Kvaliteta slike FULL HD rezolucija.

Wifi kamera nudi visokokvalitetnu sliku od 32fps s oštrijim i jasnijim detaljima. Široki kut gledanja od 150° i noćni vid, ima ugrađenih 10 infracrvenih IR LED svjetala koja vam omogućuju jasniji pregled u noćnom okruženju, ova IR svjetla potpuno su nevidljiva prilikom snimanja noću.

kamera u digitalnom satu FULL HD wifi

Dvosmjerni audio i slušanje, omogućuje vam da razgovarate i slušate putem mobilnog telefona kada su na različitim mjestima. Uređaj ima ugrađenu bateriju od 2000mAh. Podržava iOS/Android aplikaciju za izravni nadzor preko interneta 24-satno neprekidno P2P daljinsko praćenje s načinom detekcije pokreta.

Format video kompresije je H.264, koji ima veću brzinu prijenosa i štedi memoriju. Budilica sa skrivenom WiFi kamerom prati što se događa u vašem stanu tijekom vaše odsutnosti. Događaj možete gledati daljinski online ili ga ponovno reproducirati. Više ne morate brinuti hoćete li ostaviti djecu ili kućne ljubimce kod kuće bez nadzora. Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama i nenametljivom izgledu uklapa se u svaki interijer i lako ga možete postaviti bilo gdje u svom domu ili uredu.

sat s wifi kamerom špijunska špijunaža

Skrivena kamera s noćnim vidom do udaljenosti od 6 metara pokriva kut od 150°, snima u FULL HD rezoluciji, a u slučaju detekcije pokreta dobit ćete push obavijest na svoj pametni telefon. Snimljene snimke po želji se spremaju ili na umetnutu microSD karticu maksimalnog kapaciteta 128GB (nije uključena u pakiranje), ili izravno na vaš telefon, a zahvaljujući podršci za Wi-Fi vezu možete pratiti sve što se događa ispred kamere daljinski na vašem pametnom telefonu. Kao i kod klasične budilice, trenutno vrijeme i vrijeme alarma možete namjestiti pomoću gumba na vrhu, također prikazuje trenutnu temperaturu. Kontrole kamere nalaze se na poleđini budilice ispod poklopca zajedno s baterijom, leća kamere je lijepo skrivena ispod zatamnjenog stakla na displeju sata.

kamera u budilici wifi špijunska kamera

Za povezivanje skrivene kamere u budilici sa svojim mobilnim telefonom ili tabletom putem Wi-Fi mreže potrebno je instalirati aplikaciju koju možete besplatno preuzeti u Google Play/App Storeu. Tada možete koristiti sve funkcije skrivene kamere, kao što su mogućnost gledanja live pregleda, snimanje i zatim reprodukcija snimaka napravljenih izravno na telefonu ili napredne postavke parametara kamere. Snimljeni videozapisi također se mogu jednostavno reproducirati na vašem računalu. Baterija u budilici može se puniti priloženim USB kabelom s računala ili s običnog USB adaptera. Ugrađena punjiva litij-ionska baterija dovoljna je za rad kamere do 2 sata, uz stalnu povezanost na struju i budilica i kamera mogu raditi praktički bez prestanka.

Značajke:

Skrivena kamera na zaslonu budilice
Detekcija pokreta na udaljenosti od 6 metara
Snimanje videa u Full HD rezoluciji
Nevidljivi IR osvjetljivač za noćno gledanje do udaljenosti od cca. 5-8 metara
Potpuno funkcionalan uređaj za korištenje kao klasična budilica ili digitalni sat
Ova WiFi kamera kompatibilna je s mrežom od 2,4 GHz

Tehnički podaci:

FULL HD 1080p rezolucija
Podrška za memorijske kartice do 128GB (nisu uključene u paket)
Noćni vid: da, 10 IR LED dioda
Kapacitet baterije; 2000 mAh
Težina: 175 g
Veličina: 131x37,5x62,5mm

Vidni kut skrivene kamere 150°
Podrška za microSD memorijske kartice do 128GB
Mogućnost prijenosa videa uživo
Podržava snimanje u petlji
Obavijest mobilnoj aplikaciji kada se otkrije kretanje
Jednostavno postavljanje kamere
Mogućnost postavljanja rezolucije ili podešavanja svjetline i kontrasta kamere u aplikaciji
Mogućnost snimanja slika ili videa (spremljeno u memoriju telefona)
Snimanje od 30 FPS
Prikaz trenutnog vremena, vremena buđenja i temperature na zaslonu
Trajanje baterije do 5 sati
Baterija 3,7V kapaciteta 2000mAh
Mogućnost neprekidnog rada uz stalno napajanje iz električne mreže
Radna temperatura -10-60°C


Sadržaj paketa:

1x Budilica sa skrivenom WiFi kamerom
1x USB kabel za napajanje
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (1)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Kop

Primjena

Kopetar odgovoriti

.. Želio bih pomoći, koja mobilna aplikacija kontrolira ovaj proizvod. I također kolika je datoteka po satu prema mogućim formatima rezolucije...
Hvala.. p.k.

Prevedeno sa: cs
0
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene