LED noćna svjetiljka s WiFi Full HD kamerom i budilicom + 16 GB memorije

Kod: 10-184
163,90 U$ Cijena bez PDV: 136,59 U$
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

LED noćna svjetiljka u obliku mjeseca s WiFi Full HD kamerom i budilicom + 16 GB memorije + digitalni sat, USB punjiva.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED noćna svjetiljka u obliku mjeseca s WiFi Full HD kamerom i budilicom + 16 GB memorije + digitalni sat, USB punjiva. Višenamjenska svjetiljka - to nije samo rasvjeta, već i visokokvalitetna HD WiFi kamera, intimni budilnik, ima način odgode, stanja mirovanja i buđenja, višeslojno inteligentno zatamnjenje, kontrolu dodira i USB punjivost. LED noćna svjetiljka s budilicom , s digitalnim satom ima 14 LED-ova s podešavanjem svjetline, pogodnim za spavaću sobu, dječju sobu, ured ili za putovanja. Video kamera se nalazi u sredini vrha svjetiljke i nećete je primijetiti. Špijunska skrivena kamera koju putem povoljne cijene možete kupiti izravno u našoj trgovini.

Može se napajati izravno pomoću ugrađene punjive litijske baterije kapaciteta 1500mAh s do 48 sati trajanja baterije (1,5 sat neprekidnog vremena snimanja) ili trajno putem USB napajanja. Velika prednost ovog proizvoda je što je multifunkcionalan, a uz funkcije noćne lampe i budilice, ima i WiFi HD kameru s daljinskim gledanjem Wi-Fi-ja, tako da možete gledati video i fotografije uživo putem mobilne aplikacije .

Skrivena WiFi 1080p HD kamera

Ugrađena kamera podržava gledanje putem Wi-Fi-ja u daljinu, tako da možete gledati videozapise i fotografije uživo putem mobilne aplikacije .

Preuzmite besplatnu aplikaciju "HDeCAM" putem Trgovine Google Play (za Android) ili Apple Store (za iOS) i povežite uređaj s kućnim WiFi-jem, a zatim gledajte FULL HD video zapise do 1080p u stvarnom vremenu. Dakle, čak i u vašoj odsutnosti, možete vidjeti što se događa u vašem domu, uredu ili trgovini. Također podržava mini-skrivene fotografije fotoaparata, samo radite sa svojim pametnim telefonom dok ste kod kuće ili na otvorenom, a fotografije možete lako snimiti, a zatim spremiti ili pregledati pomoću aplikacije koju možete preuzeti kao što je opisano u paketu proizvoda.

kamera stolne lampe

Noćna svjetiljka Mjesečeve svjetlosti može emitirati svjetlost različitog svjetla kako bi prilagodila svoj ritam i raspoloženje, pomažući vam da zaspite i udobno spavate. Svjetiljka je izrađena od netoksičnih , energetski štedljivih materijala, bez mirisa , za okoliš i pogodna je za postavljanje bilo gdje, ali posebno na noćni stočić. Oni moduliraju vaš biološki sat, koji pomažu u promicanju odmora i poboljšanju zdravlja.

LED noćna svjetiljka mjesec s budilicom i digitalnim satom

Jedinstveni patentirani dizajn - simulirani dizajn mjeseca za funkciju prikaza vremena. Duge linije duž perimetra noćne žarulje predstavljaju ruke sata, a kratke točke predstavljaju minute ruku, a zaslon služi za čitljiv digitalni prikaz vremena.

wifi kamera u noćnoj lampici s budilicom

Izvrsna kombinacija LED noćne svjetiljke i sata - vizualno ugodan budilnik s nekoliko elegantnih značajki. Postepeno osvjetljavanje svjetla i zvukova omogućuje što mirnije buđenje, posebno za djecu i odrasle, kao i za one koji vrlo lako spavaju.

Sofisticirani način zaspavanja - inteligentni sat počet će se prigušiti u roku od 60 minuta od zadnjeg dodira. Podesivi intenzitet svjetla - dugim pritiskom i držanjem donje tipke možete podesiti svjetlinu željenog svjetla, bilo da čitate ili prije spavanja.

LED svjetiljka je također sjajan izvor svjetlosti - dječjoj sobi i idealna je kao noćna svjetiljka na noćnom ormariću. Svjetlo je SOFT & PRETTY, vrlo mekano i ugodno, a dizajn lijepo izgleda u obliku mjeseca. Dobro rješenje za problematično buđenje djece rano ujutro.

Dugi vijek trajanja - ugrađena punjiva 1500mAh litijska baterija omogućuje do 48 sati trajanja baterije kad se potpuno napuni. 14 LED dioda može dugo raditi, zaista ne morate jako često puniti svjetiljku.

Vrhunski ROHS certificirani površinski materijal svjetiljke , ekološki prihvatljiv, ugodan na dodir i otporan na ogrebotine. Noćni sat ima funkciju prikaza vremena, funkciju alarma, podešavanje osvjetljenja, funkciju mirovanja, funkciju odgode, funkciju uštede energije itd.

Značajke:

PLUS WiFi skrivena visokokvalitetna HD kamera 1080p
PLUS Noćna svjetiljka s budilicom
PLUS Digitalni i satni prikaz vremena (u obliku LED-ova)
PLUS Probudite se, zaspajte i zaspite
PLUS Ugodne melodije budilice uz zvukove prirode
PLUS Meka svjetlost mjeseca stvara osjećaj sklada i sreće.

Značajke i specifikacije skrivene kamere:

Rezolucija videozapisa 640 * 480/1280 * 720/1920 * 1080
Format videozapisa i brzina kadrova: 25 fps, kompresija H.264 (.AVI)
Rezolucija fotografije 1920 * 1080 (jpg format)
Ugrađena memorija: 16 GB
Podrška za vremensku sinkronizaciju
Trajanje neprekidnog snimanja 1,5 sat
Udaljeni video putem HDeCAM aplikacije, fotografije, detekcija video mobilnih uređaja
Podrška za Android, iOS i Windows OS

Značajke i specifikacije noćne svjetiljke:

Noćna svjetiljka + budilica + sat
14 LED dioda s podešavanjem svjetline
Ugrađena punjiva litijeva baterija 1500mAh
Vrijeme punjenja: 3,5 sata
Materijal: ABS + PC
Ulaz: DC / 5V-1A
Napon: DC 5V
Priključak za punjenje: Micro USB
Težina: 170 g
Dimenzije: 128 x 41 x 134 mm

Paket uključuje:

1x noćna svjetiljka s budilicom i WiFi kamerom
1x USB kabel
1x Korisnički priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene