SET - Špijunska stakla s FULL HD kamerom i WiFi + Spy slušalicom

Kod: 10-154
2.610,00 kn 2.392,50 kn Cijena bez PDV: 1.993,73 kn
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
+

Elegantne naočale s FULL HD kamerom i WiFi zajedno s Spy slušalicom idealne su špijunske kombinacije za neprimjetno praćenje i komunikaciju.

Zaštita kupaca

 • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
 • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
 • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Elegantne naočale s FULL HD kamerom i WiFi zajedno s Spy slušalicom idealne su špijunske kombinacije za neprimjetno praćenje i komunikaciju. Špijunska čaša će voditi brigu o prijenosu skeniranih slika uživo, a Bluetooth telefonom Spy možete komunicirati s drugom osobom na telefonu. Jedinstveni špijunski set pronalazi svoju upotrebu u raznim životnim situacijama kada vam je potrebna pomoć u tajnom telefonu, ali trebate osigurati i prijenos videozapisa uživo. pronalazi svoju uporabu u različitim teškim situacijama, kada je potrebna neuobičajena pomoć putem telefona, kao i ako je potrebna video prijenos.

SET - Elegantna naočala s HD kamerom i Spy slušalicom = Stream uživo s WiFi / P2P + komunikacijom u stvarnom vremenu putem Spy slušalice

Naočale s FULL HD špijunskim kamerama + P2P video prijenosi uživo + WiFi. Elegantne špijunske naočale pružaju nenametljive snimke okoline i elegantan su dodatak za casualno nošenje. S ovim špijunskim zaštitnim naočalama snimate točno ono što vidite i istodobno imate slobodne ruke kako biste izbjegli sumnju da snimate. Još jedna prednost je WiFi prijenosa uživo izravno na vaš mobilni telefon putem aplikacije "Pro iCam" , koja je slobodno dostupna za Android i iOS . Pomoću aplikacije možete gledati skenirane slike i reproducirati već snimljene videozapise. Zahvaljujući P2P podršci , naočale se mogu povezati s internetom pomoću mobilnog telefona pomoću kojeg stvorite WiFi Hotspot, omogućujući svojim prijateljima da gledaju internetski zapis uživo.

Kamera je stvarno neupadljiva i uopće se ne može vidjeti

špijunskih čaša s Full HD kamerom

U stakala je ugrađeni senzor pokreta koji može snimiti pokret i zatim vas upozorava u obliku obavijesti izravno na vaš mobilni telefon preko "Pro iCam". To je idealno, kad napustite ured i želite biti obaviješteni tijekom odsutnosti, bilo da je li netko blizu vašeg radnog stola. Snimljena slika snimljena je u Full HD razlučivosti od 1920 x 1080p na 25fps u sekundi na microSD kartici do maksimalnog kapaciteta 128 GB. Naočale su opremljene integriranom 220 mAh punjivom baterijom koja je ugrađena u okvir stakla. Punjenje baterije je osigurano putem priloženog mikro USB kabela.

elegantne naočale s Full HD kamerom

Špijunska čaša savršen je izbor za vas u situacijama kada je potrebno tajno snimiti sastanak bez ikakve sumnje u snimanje. Goggles imaju širok raspon upotreba, jer ih možete koristiti i za odmor, koncert, sport ili druge aktivnosti, kada želite snimiti svoja iskustva. Nakon povezivanja Full HD naočala s računalom putem USB-a, oni rade kao čitač memorijskih kartica i možete snimiti snimljene videozapise i fotografije izravno na računalo ili prijenosno računalo.

naočale s wifi kamerom

Značajke naočala:

plus Elegantne sunčane naočale za casual wear with camera
plus Full HD videozapis
plus Osjetnik pokreta s obavijestima
plus WiFi i P2P podrška
plus Koristi mikro SD kartice do 128 GB

Specifikacije naočala:

Čip: Hi3518E V200
Optika: 1,0 MP CMOS (OV9712
Razlučivost fotografija: 4032 x 3024
Razlučivost videozapisa: 1920 x 1080p
Brzina kadra: 25fps
Kompresija videozapisa: H.264
Kut snimanja: 90 °
Memorijske kartice: microSD kartice 4-128GB
Baterija: 220 mAh
Vrijeme punjenja: 2-3 sata
Trajanje baterije: do 2 sata (radno vrijeme)
Mrežna veza: P2P, WiFi
Napajanje: DC-5V
Kabel napajanja: mikro USB
Podrška sustava: iOS i Android
Dimenzije: 30 mm x 30 mm x 150 mm
Težina: 160 g

Špijunska slušalica s bluetooth 5W pojačalom najnoviji model svatko od nas zna životne situacije kada bi cijenili ako vas netko može savjetovati ili pomoći u teškoj situaciji, a da nitko ne zna o tome. Namijenjen je studentima tijekom ispita, za trgovce tijekom poslovnih sastanaka i za druge situacije.

Špijunska slušalica je revolucionarni uređaj koji vam omogućuje da se povežete s nekim na daljinu putem mobilnog telefona ili odašiljača, a da ga nitko ne upozna. Princip je jednostavan, jednostavno umetnite bežični špijun u uho (koji se ne vidi ni od svoje male veličine) u uho i objesiti na vratu bluetooth ogrlicu (za uparivanje s mobilnim telefonom) s iznimnom snagom i 5W pojačalom , kroz koji se signal bežično prenosi u slušalicu, gdje se signal mijenja u glasu.

Preporučujemo korisnicima da ne bi trebali kupiti jeftine, niske kvalitete imitacije špijunskih slušalica putem nepotvrđenih prodavača.

Mi imamo 24-mjesečno jamstvo špijunske slušalice. Stručni savjeti i usluge. Špijunske slušalice su oblikovane tako da se savršeno uklapaju u bubanj za uši, tako da uopće nisu vidljive. Izrađene su od bezopasnog materijala.

špijunsku slušalicu

Najnoviji napredni model popularne špijunske slušalice. U usporedbi s prethodnim modelom, on ima poboljšani anatomski oblik koji savršeno zapečati uho od curenja zvuka do surroundig. Slušalica se sastoji od osjetljivog prijemnika (zavojnice), stabilnog mikro zvučnika , s vrlo čistim i čistim zvukom uz smanjenu buku.

špijunsku slušalicu

Ušna slušalica jednostavno je umetnuta u uho kanal u uhu. Na slušalicu je pričvršćena prozirna kuka s kojom se slušalice lako izvadite. Za još lakše rukovanje slušalicom , nudimo magnetsku pincetu u našoj e-trgovini. Uključeno u paket je baterija koja traje do 7 sati.

špijunsku slušalicu

Značajke špijuna u slušalici

plus Profesionalni dizajn, izvrsna kvaliteta zvuka
plus Ergonomski oblik, praktično rukovanje
plus Baterija: 1,55 V (337 SR 416SW) trajanje baterije do 7 sati
plus Dimenzije: 13x6mm
plus Radna frekvencija: sve frekvencije
plus Bluetooth veza na mobilne uređaje.
plus Jednostavan za upravljanje i primanje poziva.
plus Handsfree podrška za dvosmjernu komunikaciju.
plus Sposobnost započinjanja snimanja izravno s telefona - za reprodukciju MP3 datoteka.
plus Vrijeme razgovora po jednoj naplati iznosi do 12 sati, do 130 sati.
plus Bluetooth petlja uključuje ugrađenu litijsku bateriju od 700mAh
plus Bluetooth petlja uključuje 5W pojačalo
plus Integrirani mikrofon

špijunska slušalica tabela za usporedbu

Paket sadrži

 • Čaše s FULL HD kamerom
 • Čitač memorijskih kartica
 • Mikro USB kabel
 • Softverski CD
 • Priručnik za naočale
 • Najnovija špijunska slušalica
 • Mikrofon
 • Bluetooth 5W - vratna petlja
 • USB kabl
 • Power adapter
 • Priručnik za slušalicu

imortant obavijest

Zašto kupiti špijunsku tehnologiju putem naše e-trgovine?

Testiramo svaki novi proizvod tijekom nekoliko tjedana i nakon završnog pregleda uključen je u prodaju
Naša ponuda nije najveći na tržištu, ali nudimo samo proizvode testirane nama - kvalitetne i pouzdane proizvode špijun
Nismo najjeftiniji, ali naši kupci su zadovoljni kupci
Mnogo dugogodišnje iskustvo u prodaji špijunskih proizvoda (špijunskih kamera, špijunskih opreme) preko 5 godina iskustva
Stručni savjeti pri ugradnji i podešavanju proizvoda (putem telefona ili e-pošte)
Nudimo 24-mjesečno jamstvo za sve proizvode i besplatni povrat u roku od 14 dana od isporuke
Naša suradnja ne završava s prodajom, nudimo kvalificiranu korisničku službu
U slučaju zahtjeva, nastojimo skratiti vrijeme za obradu na minimum (obično 7-14 dana). Ako roba nije funkcionalna, rješenje pruža zamjenu za novi komad

NAPOMENA: C ompeting proizvoda (s znatno nižim troškovima) koje nalazite mogu imati isti dizajn, ali koriste sastavne dijelove niske kvalitete kao što su pojačala, baterije itd., Što rezultira niskom cijenom (jeftinijom) verzijom proizvoda, tako da imaju značajan utjecaj na ukupnu kvalitetu i radni vijek. Na temelju toga preporučujemo našim klijentima da razmotre profitabilnost ulaganja i kupnju u skladu s tom činjenicom.

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene