Špijunska kamera Power Bank skrivena u bateriji od 2800mAh + WiFi + P2P + detekcija pokreta

Kod: 10-529
170,50 U$ Cijena bez PDV: 142,09 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Špijunska kamera Power Bank skrivena u kapacitetu baterije od 2800mAh + WiFi + P2P + detekcija pokreta i bijelo LED svjetlo.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Špijunska kamera Power Bank skrivena u kapacitetu baterije od 2800mAh + WiFi + P2P + detekcija pokreta i bijelo LED svjetlo. Svojim elegantnim dizajnom u crnoj boji uklapa se u bilo koji tip interijera, a da nitko ne zna da je riječ o uređaju sa skrivenom kamerom.   Uređaj je opremljen ugrađenom punjivom baterijom od 2800 mAh , koja može poslužiti kao potpuno opremljena baterija za napajanje mobitela pomoću dva USB izlaza. Može se koristiti u svakom domu ili uredu. Nesumnjivo najvažnija i najkorisnija funkcija je promatrano praćenje okoliša.

Špijunska kamera Power Bank 2800mAh

skrivena kamera u powerbanku

Ugrađena skrivena kamera snima videozapise u Full HD razlučivosti 1920x1080 sa zvukom , odnosno dovoljnim za detaljne snimke. Ova neupadljiva kamera podržava P2P i WiFi veze - bežične, što omogućuje postavljanje izravno bilo gdje u unutrašnjosti. Svim funkcijama skrivene kamere možete upravljati na daljinu putem besplatno dostupne aplikacije "HDSmartIPC" za pametne telefone (iOS, Android) putem koje možete gledati slike u stvarnom vremenu i mijenjati postavke kamere. Kamera se može povezati s kućnim usmjerivačem putem WIFI-ja ili P2P-a, što omogućuje praćenje slike bilo kada i bilo gdje putem mobitela.

Špijunska kamera Power Bank

Kamera također uključuje funkciju otkrivanja pokreta koja se koristi za započinjanje snimanja prilikom snimanja pokreta u svemiru. Izvrsna značajka zahvaljujući kojoj nećete propustiti nijedan važan snimak, jer će snimci biti zabilježeni samo tijekom aktivnosti. Snimljene snimke podvrgavaju se kompresiji H.264 radi smanjenja veličine datoteke, a zatim se pohranjuju na podržanu micro SD karticu do 128 GB .

Skrivena kamera Power Bank s detekcijom pokreta

skrivena kamera

Značajke:

PLUS Skrivena kamera u banci napajanja
plus WiFi i P2P prijenos videa u stvarnom vremenu
plus Punjiva baterija od 2800mAh
plus Funkcija detekcije pokreta
plus Power bank s 2 USB izlaza i LED svjetlom

Tehnički podaci:

Senzor slike: FULL HD 1920x1080p
Objektiv: CMOS od 1MP
Rezolucija videozapisa: 1920x1080 piksela u telefonu i 1080x720 piksela za snimanje na micro SD kartici
Omjer kadra: 20 fps
Format kompresije: H.264
Kut skeniranja: 120 °
Otkrivanje pokreta: da, PIR senzor + poruke upozorenja
Memorijska kartica: podržava Micro SD karticu do max. 128 GB (nije uključeno)
Napajanje: punjiva litijeva baterija od 2800mAh
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n, P2P
P2P: domet 30 m
LED svjetlo: da, kontrolira se putem APP-a
Punjenje: mikro USB kabel
Dimenzije: 11,3x6x1,4 cm

Sadržaj paketa:

1x Power Bank s FULL HD kamerom
1x USB kabel
1x adapter
1x USB čitač za micro SD karticu
1x isječak
1x priručnik

Zašto kupiti špijunsku tehnologiju putem naše trgovine?

Izravni smo uvoznik i distributer špijunske tehnologije s dugogodišnjim iskustvom. Naše zahtjeve u vezi s preradom i poboljšanjem proizvoda konzultiramo izravno s proizvođačem. Svaki proizvod uključen u prodaju proći će kontrolu kvalitete ulaza i tek nakon toga se svrstava u našu ponudu špijunskih proizvoda.

Naši testovi pokazuju da je naša prodana tehnika učinkovitija i ima duži životni vijek u usporedbi s konkurentnim proizvodima. U slučaju neočekivanih tehničkih problema, pokušavamo hitno riješiti situaciju prema zadovoljstvu kupaca.

Prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju zlouporabe ovih proizvoda u ilegalne svrhe. Prije upotrebe važno je upoznati se s uvjetima (zakon, tehnički propisi, uredbe itd.) Za rad proizvoda u zemlji !!!

UPOZORENJE: Ako pronađete konkurentske proizvode (po znatno nižoj cijeni) koji mogu imati isti dizajn, ali koriste se komponente kao što su optika, baterije, mogu li biti jeftina (jeftinija) verzija proizvoda , pa imaju značajnu utjecaj na ukupnu kvalitetu proizvoda i životni vijek. Stoga preporučujemo da kupci razmotre prednosti ulaganja i kupnje također s obzirom na ovu činjenicu.

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene