Vinski hladnjak u obliku bačve - 40 litara / 15 bočica

Kod: 62-009
3.742,50 kn Cijena bez PDV: 3.118,73 kn
rasprodano Nažalost, ovaj proizvod trenutno nije na lageru.
Da! Isporučujemo u US

Vinski hladnjak u obliku bačve - 40 litara / 15 bočica. Ekskluzivni hladnjak vina u dizajnu drvene bačve privlači na prvi pogled.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Vinski hladnjak u obliku bačve - 40 litara / 15 bočica. Ekskluzivni hladnjak vina u dizajnu drvene bačve privlači na prvi pogled. Stručnjaci preporučuju posluživanje vina s odgovarajućom temperaturom i neće biti problem s integriranom digitalnom pločom. Jednostavno možete postaviti točnu regulaciju temperature za hlađenje vina, tako da se može poslužiti pri optimalnoj temperaturi.

Mini hladnjak u obliku bačve kako biste savršeno ohladili omiljena pića. Jedna od osnovnih značajki pića, a ne samo alkoholnih pića, je njihova temperatura tijekom posluživanja. Ovo je najteže postići tijekom vrućih ljetnih dana. Savršeno oponašanje drveta daje ugodan antički dojam. Kapacitet do 40 litara dovoljno je da se ohladi na oko 15 pića. Ovaj hladnjak vina će biti posebno cijenjen od strane ljubitelja vina.

Mini hladnjaci za savršeno hlađenje omiljenih pića. Učinite vaš život lakšim - ovaj mali hladnjak za vino, piće itd. Savršeno će se uklopiti u vaš vrtni ili kućni interijer ili kao hladnjak automobila. Mini prijenosni hladnjaci raznih vrsta za prodaju - jeftino možete kupiti online u našem e-trgovini. Obrada kvalitete i odgovarajuća cijena.

hladnjak u obliku bačve

Tehnički podaci:

Vrsta: BC-40
Volumen: 40 litara / 15 bočica
Hlađenje: 18-25 ° C pod sobnom temperaturom
Materijal: plastika
Dimenzije: 475 (gornji promjer) x 600 (srednji promjer) x 780 (visina) mm
Težina: 15,9 kg

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene