Dodatna LED svjetlosna traka 1,5 m za Twinkly Line - 100 kom RGB

Kod: 78-035
53,90 U$ 42,90 U$ Cijena bez PDV: 35,75 U$
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Dodatna LED traka svjetla 1,5 m za Twinkly Line - 100 kom RGB - koristi se za produženje LED trake - ljepljive stražnje strane.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Dodatna LED traka svjetla 1,5 m za Twinkly Line - 100 kom RGB - koristi se za produženje LED trake - ljepljive stražnje strane. Na poleđini trake nalazi se 3M naljepnica za jednostavnu instalaciju i pričvršćivanje bilo gdje. Ovaj paket sadrži dodatnu svjetlosnu traku od 1,5 metra koja se lako spaja na glavnu Twinkly liniju pomoću kontrolera pomoću ugrađenog konektora. Twinkly Line LED traku s kontrolerom možete kupiti u našoj e-trgovini. Stvorite vlastitu željenu duljinu ukupne trake / osvjetljenja. Možete povezati nekoliko svjetlosnih traka u nizu.

blistavi konektor

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolirati 10 Twinkly uređaja za osvjetljenje odjednom ili 4000 LED dioda , s istim motivom osvjetljenja i uzorkom. Možete stvoriti vlastite nevjerojatne animacije koje će ispuniti i uljepšati cijelu sobu. Svjetla su dizajnirana za unutarnju upotrebu - zaštita IP20 . Traka je duga 1,5 metara i ima 100 RGB LED žarulja.

svjetlucava rgb traka

LED svjetleća ukrasna traka 1,5M - TWINKLY LINE (100 kom svjetla)

vodio trake svjetlo trepćuće

Svjetlosna traka sastoji se od 100 komada LED svjetala pogodnih za bilo koji ukras. The   RGB dioda znači da LED svjetla mogu napraviti RGB svjetlosnu nijansu od 16 milijuna boja . Iz ljestvice boja možete prilagoditi intenzitet svjetlosti i točnu boju. Ovo posebno izdanje uključuje pametnu kućnu integraciju s Google Asistentom i Amazonom Alexa.

led trake osvijetljene putem programa koji se može programirati

Vaš ukras može se stvoriti od nekoliko uređaja i različitih oblika . Želite li imati lagani lanac na zidu, obojeni okvir i LED svjetlucicu na prozorima i veliko božićno drvce u sredini sobe? Nije problem! Stvorite vlastiti prizor i upravljajte njime odjednom zajedničkom temom osvjetljenja.

Prekrasan svjetlosni ukras - postavite vlastite boje, animacije i motive LED svjetala zajedno za nekoliko LED uređaja

Univerzalni LED svjetlosni ukras kojim se upravlja putem mobilne aplikacije za Android i iOS

treptavo vođena traka

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i njime možete odmah upravljati. Sama aplikacija mapira raspored svjetla i tada možete lako postaviti drugu boju za svaku žarulju ili skupinu žarulja zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati među zadanim uzorcima, s internetske galerije preuzeti nove uzorke s Interneta ili stvoriti vlastite teme i spremiti ih.

blistava mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetlosti, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija timera omogućuje vam da postavite svjetlo za uključivanje i isključivanje automatski prema vremenskom rasporedu. Funkcija popisa za reprodukciju omogućuje vam postavljanje različitih vrsta tema kronološkim redoslijedom i automatsku promjenu u skladu s postavkama

blistava aplikacijaupravljanje svjetlima putem mobitelawifi led traka

Uz opcionalni USB uređaj MUSIC DONGLE , vaše božićno drvce će reagirati na glazbu koja se svira u sobi, svjetlo će se promijeniti i prebaciti u ritam glazbe , u skladu s postavljenim parametrima. Za odabir "prikaza glazbe" dostupni su brojni uzorci i teme, koje možete urediti i prilagoditi svojim potrebama. Mijenjanje svjetla u ritmu glazbe, jer grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

svjetlucava glazba

Jedinstvena LED dioda koja ima sve jarke dugine boje

led svjetlosna trakawifi led svjetla

Značajke:

plus 100 LED dioda
plus Ugrađeni priključni konektor
plus 3M naljepnica na stražnjoj strani
plus RGB svjetlosna skala 16 mil. boje
plus Univerzalna upotreba
plus Duljina 1,5 metra


Specifikacija:

Model: TWL100ADP-B
Broj dioda: 100
Trajnost: IP20
Priključak: ugrađeni konektor na oba kraja
Duljina trake: 1,5 metra
Tip LED: RGB
Kabel: crna
Ulazni napon: 240V
Izlazni napon: 24V / 1A
Život žarulje: preko 30 000 sati


Sadržaj paketa:

1x dodatna LED svjetlosna traka 1,5 metra sa 100 dioda
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene