LED tračna svjetla Twinkly programabilna 1,5 m - Twinkly Line - 100 kom RGB + BT + WiFi

Kod: 78-034
86,90 U$ 53,90 U$ Cijena bez PDV: 44,91 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

LED tračna svjetla Twinkly programabilna 1,5 metra - Twinkly Line - sa 100 kom LED svjetla RGB, BT + Wi-Fi s upravljanjem putem APP-a.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED tračna svjetla Twinkly programabilna 1,5 metra - Twinkly Line - sa 100 kom LED svjetla RGB, BT + Wi-Fi s upravljanjem putem APP-a. Ovaj revolucionarni LED lanac lanaca donosi jedinstveni svjetlosni ukras u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. Svjetlima se upravlja putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna s Androidom, iOS-om . Na poleđini trake nalazi se 3M naljepnica za jednostavnu instalaciju i pričvršćivanje bilo gdje. Ovaj paket uključuje kontroler - Wi-Fi / Bluetooth vezu i kontrolu, adapter i svjetlosnu traku od 1,5 metra. Da biste produžili duljinu trake, moguće je kupiti dodatne LED trake duljine od 1,5 metra i tako stvoriti vlastitu potrebnu duljinu ukupne trake / osvjetljenja. Dodatne LED trake možete kupiti u našoj e-trgovini.

Pametna LED svjetlosna traka RGB boja - LED Twinkly 100 kom LED

led tračna svjetla trepćuće upravljaju putem aplikacije

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolirati 10 Twinkly uređaja za osvjetljenje odjednom ili 4000 LED dioda , s istim motivom osvjetljenja i uzorkom. Možete stvoriti vlastite nevjerojatne animacije koje će ispuniti i uljepšati cijelu sobu. Svjetla su dizajnirana za unutarnju upotrebu - zaštita IP20 . Traka je dugačka 2 metra, osvijetljeni dio s diodama je 1,5 m i ima 100 RGB LED žarulja.

svjetlucava traka

LED trake svjetlosne ukrasne - traka 1,5M - TWINKLY LINE (100 kom svjetla)

svjetlucava trakasta svjetla

Svjetlosna traka sastoji se od 100 komada LED svjetala pogodnih za bilo koji ukras. The   RGB dioda znači da LED svjetla mogu napraviti RGB svjetlosnu nijansu od 16 milijuna boja . Iz ljestvice boja možete prilagoditi intenzitet svjetlosti i točnu boju. Ovo posebno izdanje uključuje pametnu kućnu integraciju s Google Asistentom i Amazonom Alexa.

led trake koje se mogu programirati putem aplikacije

Vaš ukras može se stvoriti od nekoliko uređaja i različitih oblika . Želite li imati lagani lanac na zidu, obojeni okvir i LED svjetlucicu na prozorima i veliko božićno drvce u sredini sobe? Nije problem! Stvorite vlastiti prizor i upravljajte njime odjednom zajedničkom temom osvjetljenja.

Prekrasan svjetlosni ukras - postavite vlastite boje, animacije i motive LED svjetala zajedno za nekoliko LED uređaja

Univerzalni LED svjetlosni ukras kojim se upravlja putem mobilne aplikacije za Android i iOS

led trake rgb programabilne

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i njime možete odmah upravljati. Sama aplikacija mapira raspored svjetla i tada možete lako postaviti drugu boju za svaku žarulju ili skupinu žarulja zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati među zadanim uzorcima, s internetske galerije preuzeti nove uzorke s Interneta ili stvoriti vlastite teme i spremiti ih.

blistava mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetlosti, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija timera omogućuje vam da postavite svjetlo za uključivanje i isključivanje automatski prema vremenskom rasporedu. Funkcija popisa za reprodukciju omogućuje vam postavljanje različitih vrsta tema kronološkim redoslijedom i automatsku promjenu u skladu s postavkama

blistava aplikacijaupravljanje svjetlima putem mobitelawifi led traka

Uz opcionalni USB uređaj MUSIC DONGLE , vaše božićno drvce će reagirati na glazbu koja se svira u sobi, svjetlo će se promijeniti i prebaciti u ritam glazbe , u skladu s postavljenim parametrima. Za odabir "prikaza glazbe" dostupni su brojni uzorci i teme, koje možete urediti i prilagoditi svojim potrebama. Mijenjanje svjetla u ritmu glazbe, jer grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

svjetlucava glazba

Jedinstvena LED dioda koja ima sve jarke dugine boje

led svjetlosna trakawifi led svjetla

Značajke:

plus 100 LED dioda
plus Upravljanje putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus RGB svjetlosna skala 16 mil. boje
plus Univerzalna upotreba
plus Duljina 1,5 metra


Specifikacija:

Model: TWL100STW-BEU
Broj dioda: 100
Trajnost: IP20
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
Duljina kabela: 2 metra
Duljina osvijetljenog dijela: 1,5 metra
Tip LED: RGB
Kabel: crna
Ulazni napon: 240V
Izlazni napon: 24V / 1A
Život žarulje: preko 30 000 sati


Sadržaj paketa:

1x LED svjetlosna traka 1,5 metra sa 100 dioda + kontroler
1x adapter
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (1)

100%
100%
Dávid H.

LED tračna svjetla Twinkly programabilna 1,5 m - Twinkly Line - 100 kom RGB + BT + WiFi

Kupila sam led traku za dnevni boravak, kao unutarnju oblogu zida dnevnog boravka. Zahvaljujući mogućnosti mijenjanja svjetla putem pametnog telefona, mogu prilagoditi osvjetljenje svom raspoloženju. Super je što mogu kontrolirati više svjetlosnih traka kroz jednu aplikaciju.
Mobilna aplikacija
Jednostavna instalacija
Prevedeno sa: sk