Božićne lampice - LED rasvjeta 20kom RGB - Twinkly Feston + BT + WiFi

Kod: 78-031
163,90 U$ 130,90 U$ Cijena bez PDV: 109,09 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Božićne lampice - LED rasvjeta 20kom RGB - Twinkly Feston + BT + WiFi upravljanje putem pametnog telefona. Revolucionarni LED lanac.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Božićne lampice - LED rasvjeta 20kom RGB - Twinkly Feston + BT + WiFi upravljanje putem pametnog telefona. Ovaj revolucionarni LED lanac lanaca donosi jedinstveni svjetlosni ukras u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. Svjetlima se upravlja putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna s Androidom, iOS-om .

šarene wifi led žarulje

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolirati 10 Twinkly uređaja za osvjetljenje odjednom ili 4000 LED dioda , s istim motivom osvjetljenja i uzorkom. Možete stvoriti vlastite nevjerojatne animacije koje će ispuniti i uljepšati cijelu sobu ili eksterijer. Svjetla su dizajnirana za unutarnju i vanjsku upotrebu - zaštita IP44 . Ovaj lanac je dug 10 metara i na sebi ima 20 LED žarulja .

Svjetla božićne žarulje trepću

LED žarulje u boji - TWINKLY svjetla 20kom RGB LED

osvjetljenje stabla rgb treptaj

Svjetlosna traka sastoji se od 20 komada LED žarulja u boji pogodnih za bilo koji ukras. Svjetla su postavljeni jedan do drugoga, svaki 50 cm, povezana crnom kabela. RGB dioda znači da LED svjetla mogu učiniti RGB svjetlo nijansu od 16 milijuna boja. Iz ljestvice boja možete prilagoditi intenzitet svjetlosti i točnu boju. Ovo posebno izdanje uključuje pametnu kućnu integraciju s Google Asistentom i Amazonom Alexa.

svjetlucavi feston

Vaš ukras može se stvoriti od nekoliko uređaja i različitih oblika . Želite li lagani lanac na zidu, obojeni okvir na prozorima i veliko božićno drvce u sredini sobe? Nije problem! Stvorite vlastiti prizor i upravljajte njime odjednom zajedničkom temom osvjetljenja.

božićne pametne žarulje

Univerzalni LED svjetlosni ukras kojim se upravlja putem mobilne aplikacije za Android i iOS

Prekrasan svjetlosni ukras - postavite vlastite boje , animacije i motive LED svjetala

žarulje u boji kojima se upravlja putem mobitela

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i njime možete odmah upravljati. Sama aplikacija mapira raspored svjetla i tada možete lako postaviti drugu boju za svaku žarulju ili skupinu žarulja zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati među zadanim uzorcima, s internetske galerije preuzeti nove uzorke s Interneta ili stvoriti vlastite teme i spremiti ih.

blistava mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetlosti, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija timera omogućuje vam da postavite svjetlo za uključivanje i isključivanje automatski prema vremenskom rasporedu. Funkcija popisa za reprodukciju omogućuje vam postavljanje različitih vrsta tema kronološkim redoslijedom i automatsku promjenu u skladu s postavkama

blistava aplikacijaupravljanje svjetlima putem mobitelawifi led traka

Uz opcionalni USB uređaj MUSIC DONGLE , vaše božićno drvce će reagirati na glazbu koja se svira u sobi, svjetlo će se promijeniti i prebaciti u ritam glazbe , u skladu s postavljenim parametrima. Za odabir "prikaza glazbe" dostupni su brojni uzorci i teme, koje možete urediti i prilagoditi svojim potrebama. Mijenjanje svjetla u ritmu glazbe, jer grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

svjetlucava glazba

Jedinstvena LED dioda koja ima sve jarke dugine boje

led žarulja rgb

Značajke:

plus 20 LED žarulja u boji
plus Upravljanje putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus RGB svjetlosna skala 16 mil. boje
plus Univerzalna upotreba
plus Zaštita IP44


Specifikacija:

Model: TWF020STP-BEU
Broj dioda: 20
Duljina kabela sa žaruljama: 10 m
Duljina kabela od prvog svjetla do adaptera: 4,5 m
Otpor: IP44
Promjer diode: 45 mm
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
Razmak svjetlosti: 50 cm
LED tip: RGB mat žarulja
Kabel: crna
Ulazni napon: 240V
Izlazni napon: 24V / 1A
Život žarulje: preko 30 000 sati


Sadržaj paketa:

1x LED žarulje u boji (20kom) + kontroler
1x adapter
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (1)

100%
100%
Karel

Božićne lampice - LED rasvjeta 20kom RGB - Twinkly Feston + BT + WiFi

Lampice su namijenjene za božićno drvce, no izvan Božića ih koristim i kao rasvjetu na okvirima prozora u dječjoj sobi. Djeca stvarno uživaju u njima. Jako je lijep ukras i nije mi žao što sam ih kupila
Kontrola putem telefona
Cjelogodišnje korištenje.
Prevedeno sa: cs