Twinkly MUSIC DONGLE - glazbeni kontroler za LED svjetla + Wi-Fi + BT

Kod: 78-024
53,90 U$ 42,90 U$ Cijena bez PDV: 35,75 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Glazbeni Wi-Fi kontroler za LED svjetla Twinkly MUSIC DONGLE pleše vaš ukras LED svjetla u ritmu (tonovima) reproducirane glazbe.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Glazbeni Wi-Fi kontroler za LED svjetla Twinkly MUSIC DONGLE pleše vaš ukras LED svjetla u ritmu (tonovima) reproducirane glazbe. Ovaj bežični kontroler komunicira s uređajima s Twinkly svjetlima, kao što su žarulje LED svjetla, LED zid, LED stablo i drugi. Samo ga priključite u bilo koji USB priključak odakle uzima energiju, a sve ostalo kontrolira se putem mobilne aplikacije. Veza između LED lampica i MUSIC kontrolera je bežična - Wi-Fi i Bluetooth.

Twinkly Music najnoviji TOP algoritmi dekodiraju bilo koji izvor zvuka u stvarnom vremenu. Ovaj uređaj mikrofonom snima svu glazbu u sobi, a reagira i na pljesak ili druge zvukove. Kontroler sadrži super precizan BPM detektor, koji je spreman stvoriti svjetla koja plešu sinkronizirano s glazbom. Sve se kontrolira putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna s Androidom i iOS-om. MUSIC kontroler dizajniran je za unutarnju upotrebu - zaštita IP20 .

glazbeni kontroler za treptaj

Uz Twinkly MUSIC DONGLE , vaš svjetlosni ukras će odgovoriti na glazbu koja se pušta u sobi, svjetlost će se promijeniti i prebaciti u ritam glazbe , u skladu s BPM-om i postavljenim parametrima. Za odabir "prikaza glazbe" dostupni su brojni uzorci i teme, koji se mogu uređivati i postavljati prema vašim potrebama. S GLAZBOM također možete uživati u video igrama, iskusiti novu dimenziju igrajući igre! Promjena svjetla u ritmu glazbe, jer grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi.

svjetlucava glazba

Twinkly Music - rasplešite svoja svjetla!

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i njime možete odmah upravljati. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati među zadanim uzorcima, s internetske galerije preuzeti nove uzorke s Interneta ili stvoriti vlastite teme i spremiti ih. Također možete kontrolirati intenzitet svjetlosti, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga.

upravljajte LED svjetlima prema glazbi

Jednostavan za upotrebu, napaja se putem USB-a, kontrolira se putem mobilne aplikacije, bilo kojeg izvora glazbe ili zvuka

led ekvalizator trepćuće

Svaka zabava, igranje igara ili božićnih ukrasa dobit će novu dimenziju

svjetlucava svjetlost glazbe

Značajke:

plus Upravljanje putem mobilne aplikacije
plus Bežična veza
plus USB 2.0 priključak za napajanje
plus Univerzalna uporaba - za bilo koji izvor glazbe

Specifikacija:

Model: TMD01USB
Otpor: IP20
Wi-Fi veza: 802,11 b / g / n
Bluetooth veza: BT v4.2
Wi-Fi frekvencija: 2,4 GHz
Ulazni napon: 5V 500mA
Domet: do 10 metara

Sadržaj paketa:

1x USB MUSIC kontroler
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene