LED lampice za božićno drvce - LED blistave žice - 400 kom RGB + W + BT + Wi-Fi

Kod: 78-021
218,90 U$ 185,90 U$ Cijena bez PDV: 154,91 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

LED lampice za božićno drvce - LED svjetlucave žice - 400 kom RGB + W + BT + Wi-Fi - pametna dekoracija božićnog drvca kojom upravlja aplikacija

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED lampice za božićno drvce - LED svjetlucave žice - 400 kom RGB + W + BT + Wi-Fi - pametna dekoracija božićnog drvca pod nadzorom aplikacije - Svjetla u koja ćete se zaljubiti. Ova revolucionarna LED svjetla na drvetu donose jedinstvene ukrase rasvjete u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. LED stablo - svjetlima se upravlja putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna s Androidom i iOS-om .

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolirati 10 Twinkly uređaja za osvjetljenje odjednom ili 4000 LED dioda , s istim motivom osvjetljenja i uzorkom. Možete stvoriti vlastite nevjerojatne animacije koje će ispuniti i uljepšati cijelu sobu. Svjetla su dizajnirana za unutarnju i vanjsku upotrebu - zaštita IP44 .

Svjetla za drvce - LED pametna svjetla TWINKLY - 400kom

LED lampice za božićno drvce trepćuće

LED božićno drvce - TWINKLY lampice - 400kom

božićno drvce kontrolirano aplikacijomblistava svjetla za božićno drvce

Božićne lampice Twinkly Strings sastoje se od 400 dijelova LED lampica pogodnih za ukrašavanje božićnog drvca. LED se nalazi na svakih 8 cm na kabelima, što je crno i zeleno - za spajanje sa stablom. RGB + W znači da LED svjetla mogu napraviti RGB svjetlosnu nijansu od 16 milijuna boja + W bijelu . Iz ljestvice boja možete prilagoditi intenzitet svjetlosti i točnu boju. Ovo posebno izdanje uključuje pametnu kućnu integraciju s Google Asistentom i Amazonom Alexa.

Vaš ukras može se stvoriti od nekoliko uređaja i različitih oblika . Želite li lagani lanac na zidu, obojeni okvir na prozorima i veliko božićno drvce u sredini sobe? Nije problem! Stvorite vlastiti prizor i upravljajte njime odjednom zajedničkom temom osvjetljenja.

božićne pametne žarulje

LED lampice za božićno drvce kontrolirane putem mobilne aplikacije za Android i iOS

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i njime možete odmah upravljati. Sama aplikacija mapira raspored svjetla i tada možete lako postaviti drugu boju za svaku žarulju ili skupinu žarulja zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati među zadanim uzorcima, s internetske galerije preuzeti nove uzorke s Interneta ili stvoriti vlastite teme i spremiti ih.

blistava mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetlosti, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija timera omogućuje vam da postavite svjetlo za uključivanje i isključivanje automatski prema vremenskom rasporedu. Funkcija popisa za reprodukciju omogućuje vam postavljanje različitih vrsta tema kronološkim redoslijedom i automatsku promjenu u skladu s postavkama.

blistava aplikacijaupravljanje svjetlima putem mobitelanajljepše božićno drvcewifi led traka

Uz dodatni USB uređaj MUSIC DONGLE , vaše božićno drvce će reagirati na glazbu koja se pušta u sobi, svjetlo će se promijeniti i prebaciti u ritam glazbe , u skladu s postavljenim parametrima. Za odabir "prikaza glazbe" dostupni su brojni uzorci i teme, koji se mogu uređivati i postavljati prema vašim potrebama. S GLAZBOM također možete uživati u video igrama, iskusiti novu dimenziju igrajući igre! Promjena svjetla u ritmu glazbe, jer grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

svjetlucava glazba

Jedinstvena LED dioda s novom 4-kanalnom arhitekturom koja ima sve jarke dugine boje i savršenu čisto bijelu boju

led svjetlosna trakargb + w vodioled žarulje kojima se upravlja putem WiFi-ja

Značajke:

plus 400 LED dioda
plus Upravljanje putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus RGB + W svjetlo
plus Zaštita IP44


Specifikacija:

Model: TWS400SPP-BEU
Broj dioda: 400
Duljina kabela od prvog svjetla do adaptera: 3,5 m
Osvijetljeno područje: 32 m
Otpor: IP44
Promjer diode: 5mm
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
Razmak LED dioda: 8 cm
Tip LED: RGB + W mat + prozirni, ravni
Kabel: crno-zeleni
Ulazni napon: 240V
Izlazni napon: 24V / 1,5A
Život žarulje: preko 30 000 sati


Sadržaj paketa:

1x LED žarulje za božićno drvce s 400 dioda + kontroler
1x adapter
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (1)

100%
100%
Kristián

božična svjetla

Ovog Božića odlučili smo pokušati okititi drvce malo nekonvencionalno. Iako smo ovu rasvjetu platili malo više, dobiveni izgled je neprocjenjiv. Drvce nije bilo ni dosadno jer smo preko telefona mogli mijenjati shemu boja po želji.
Prevedeno sa: sk