LED lampice za božićno drvce - LED blistave žice - 400 kom RGB + W + BT + Wi-Fi

Kod: 78-021
1.492,50 kn Cijena bez PDV: 1.243,73 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

LED lampice za božićno drvce - LED svjetlucave žice - 400 kom RGB + W + BT + Wi-Fi - pametna dekoracija božićnog drvca kojom upravlja aplikacija

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED lampice za božićno drvce - LED svjetlucave žice - 400 kom RGB + W + BT + Wi-Fi - pametna dekoracija božićnog drvca pod nadzorom aplikacije - Svjetla u koja ćete se zaljubiti. Ova revolucionarna LED svjetla na drvetu donose jedinstvene ukrase rasvjete u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. LED stablo - svjetlima se upravlja putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna s Androidom i iOS-om .

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolirati 10 Twinkly uređaja za osvjetljenje odjednom ili 4000 LED dioda , s istim motivom osvjetljenja i uzorkom. Možete stvoriti vlastite nevjerojatne animacije koje će ispuniti i uljepšati cijelu sobu. Svjetla su dizajnirana za unutarnju i vanjsku upotrebu - zaštita IP44 .

Svjetla za drvce - LED pametna svjetla TWINKLY - 400kom

LED lampice za božićno drvce trepćuće

LED božićno drvce - TWINKLY lampice - 400kom

božićno drvce kontrolirano aplikacijomblistava svjetla za božićno drvce

Božićne lampice Twinkly Strings sastoje se od 400 dijelova LED lampica pogodnih za ukrašavanje božićnog drvca. LED se nalazi na svakih 8 cm na kabelima, što je crno i zeleno - za spajanje sa stablom. RGB + W znači da LED svjetla mogu napraviti RGB svjetlosnu nijansu od 16 milijuna boja + W bijelu . Iz ljestvice boja možete prilagoditi intenzitet svjetlosti i točnu boju. Ovo posebno izdanje uključuje pametnu kućnu integraciju s Google Asistentom i Amazonom Alexa.

Vaš ukras može se stvoriti od nekoliko uređaja i različitih oblika . Želite li lagani lanac na zidu, obojeni okvir na prozorima i veliko božićno drvce u sredini sobe? Nije problem! Stvorite vlastiti prizor i upravljajte njime odjednom zajedničkom temom osvjetljenja.

božićne pametne žarulje

LED lampice za božićno drvce kontrolirane putem mobilne aplikacije za Android i iOS

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i njime možete odmah upravljati. Sama aplikacija mapira raspored svjetla i tada možete lako postaviti drugu boju za svaku žarulju ili skupinu žarulja zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati među zadanim uzorcima, s internetske galerije preuzeti nove uzorke s Interneta ili stvoriti vlastite teme i spremiti ih.

blistava mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetlosti, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija timera omogućuje vam da postavite svjetlo za uključivanje i isključivanje automatski prema vremenskom rasporedu. Funkcija popisa za reprodukciju omogućuje vam postavljanje različitih vrsta tema kronološkim redoslijedom i automatsku promjenu u skladu s postavkama.

blistava aplikacijaupravljanje svjetlima putem mobitelanajljepše božićno drvcewifi led traka

Uz dodatni USB uređaj MUSIC DONGLE , vaše božićno drvce će reagirati na glazbu koja se pušta u sobi, svjetlo će se promijeniti i prebaciti u ritam glazbe , u skladu s postavljenim parametrima. Za odabir "prikaza glazbe" dostupni su brojni uzorci i teme, koji se mogu uređivati i postavljati prema vašim potrebama. S GLAZBOM također možete uživati u video igrama, iskusiti novu dimenziju igrajući igre! Promjena svjetla u ritmu glazbe, jer grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

svjetlucava glazba

Jedinstvena LED dioda s novom 4-kanalnom arhitekturom koja ima sve jarke dugine boje i savršenu čisto bijelu boju

led svjetlosna trakargb + w vodioled žarulje kojima se upravlja putem WiFi-ja

Značajke:

plus 400 LED dioda
plus Upravljanje putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus RGB + W svjetlo
plus Zaštita IP44


Specifikacija:

Model: TWS400SPP-BEU
Broj dioda: 400
Duljina kabela od prvog svjetla do adaptera: 3,5 m
Osvijetljeno područje: 32 m
Otpor: IP44
Promjer diode: 5mm
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
Razmak LED dioda: 8 cm
Tip LED: RGB + W mat + prozirni, ravni
Kabel: crno-zeleni
Ulazni napon: 240V
Izlazni napon: 24V / 1,5A
Život žarulje: preko 30 000 sati


Sadržaj paketa:

1x LED žarulje za božićno drvce s 400 dioda + kontroler
1x adapter
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (1)

100%